Šis lengvas vištienos kordono „Bleu“ makaronų receptas per kelias minutes eina nuo viryklės iki stalo ir visa mano šeima jį mėgsta. Greitas, kreminis ir skanus!

Vištienos kordonas bleu baltame dubenyje su traškiu parmezano užpilu
  • Skonis: Šioje keptuvėje yra klasikinio vištienos kordono „Bleu“ skonių su vištiena, kumpiu ir Šveicarijos sūris lengvai dijono kremo padaže.
  • Recepto patarimas: Nepraleiskite traškių trupinių viršuje, jie yra skanūs ir prideda tekstūros bei skonio.
  • Apsikeitimo sandoriai: Jei neturite kumpio, naudokite likusį keptą kumpį ar kalakutienos skilteles. Šveicarijos sūris turi stipresnį skonį ir gali būti pakeistas čederiu.
  • Laiko taupymo patarimas: Vietoj vištienos krūtinėlės naudokite vištienos vištą.
  • Tarnaujantys pasiūlymai: Patiekite su traškiomis šoninėmis salotomis arba česnako duona, kad galėtumėte pilnai pavalgyti.
vištienos kordonas bleu paženklintas ingredientas

Vištienos kordono „Bleu“ makaronų ingredientų patarimai

  • Višta: Šiame recepte naudokite be odos vištienos krūtinėlę ar vištienos šlaunis. Taip pat galite naudoti likusį susmulkintą vištieną.
  • Kumpis: Aš naudoju „Deli Ham“, kad šis receptas būtų lengvas kasdien. Pakeiskite jį prosciutto, pancetta, rūkytos kalakutienos ar šoninės trupiniais.
  • Sūris: Šveicarijos sūris prideda parašo skonį vištienos kordonui ir gerai suporuoja su padažu šiame recepte.
  • Padažas: Vištienos sultinys prideda druskos ir skonio, nerekomenduojama mažai natrio. Kremo sūris daro jį kreminį ir gali būti pakeistas sunkiomis grietinėlėmis (troškinkite šiek tiek ilgiau).
  • Viršus: Sviestiniai, sūrios trupiniai imituoja traškią plutą ant vištienos kordono bleu. Jei neturite „Panko“, sutriuškinkite paruoštus „Croutons“ ar „Ritz“ krekerius.
  • Padažas sutirštės, kai patiekalas ilsisi ir vėsins.
  • Jums reikės 6oz kiaušinių makaronų (apie 3 puodelius sausai). Jei naudojate įprastus makaronus, jums reikės apie 8 uncijos.
  • „Panko“ pakelia šį patiekalą, todėl nepraleiskite jo, jei įmanoma, jis gali būti paruduotas dienomis į priekį.
Kreminis vištienos kordonas „Bleu“ juodoje keptuvėje

Saugojimas ir likučiai

Likusius vištienos kordono bleu makaronus laikykite uždengtoje talpykloje šaldytuve iki 4 dienų. Pakartotinai pašildykite dalis mikrobangų krosnelėje.

Užšaldykite porcijas, pašalindami makaronus su užtrauktukais maišuose iki vieno mėnesio. Atšildymas per naktį šaldytuve.

Daugiau kordono bleu įkvėptų mėgstamiausių

Ar jums patiko šis vištienos kordono bleu makaronas? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
Vištienos kordonas bleu baltame dubenyje su traškiu parmezano užpilu

5 nuo 1 balsavimo↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Vištienos kordonas bleu makaronai

Vištienos kordono „bleu“ makaronai yra kreminis, sūrus patiekalas su vištiena, kumpiu ir šveicarišku sūriu sodriame padaže, ant kurio viršuje yra traškūs parmezano trupiniai.

Prep laikas 20 minutės

Virkite laikas 25 minutės

Bendras laikas 45 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies. Įpilkite panko, sviesto ir parmezano sūrio. Virkite, dažnai maišydami, 2–3 minutes arba iki auksinės rudos spalvos. Perkelkite į dubenį patiekimui.

  • Virkite kiaušinių makaronus pagal pakuotės nurodymus. Nusausinkite, bet nenuplaukite.

  • Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir čiobrelius ant vidutinės stiprios ugnies. Pagardinkite vištieną druska ir įpilkite ją į keptuvę. Virkite, kol paruduos ir virkite maždaug 6 minutes. Perkelkite į dubenį.

  • Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir įpilkite grietinėlės sūrio, svogūnų miltelių ir česnako miltelių. Maišykite, kol grietinėlės sūris bus lygus. Išplakite vištienos sultinį ir kukurūzų krakmolą. Į keptuvę įpilkite su garstyčiomis ir plakite iki vientisos masės. Troškinti neuždengė 2–3 minučių arba kol šiek tiek sutirštės.

  • Įpilkite vištienos su bet kokiomis sultimis, sūriu ir kumpiu. Gerai išmaišykite, kad sujungtumėte, kol sūris ištirps. Įmaišykite kiaušinių makaronus ir troškinkite dar 1 minutę. Paragaukite ir pagardinkite papildomu druska ir pipirais, jei norite.

  • Šaukštą makaronų į dubenis ir viršuje su parmezano trupiniais.

Likusį „Cordon Bleu“ laikykite 4 dienas šaldytuve esančiame hermetiškame inde ir 1 mėnesį šaldiklyje.

Kalorijos: 626 | Angliavandeniai: 40g | Baltymas: 45g | Riebumas: 31g | Sočiųjų riebalų: 16g | Polinesočiųjų riebalų: 3g | Mononesočiųjų riebalų: 9g | Trans riebalai: 0,3g | Cholesterolis: 185mg | Natris: 824mg | Kalis: 732mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 802Iu | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 262mg | Geležis: 2mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Vištiena, pagrindinis patiekalas, makaronai
Virtuvė Amerikos
Kreminis kordonas „Bleu“ su makaronais dubenyje su rašymu
kordonas mėlynas keptuvėje su rašymu
Cordon bleu su traškiu užpilu dubeniu su rašymu
Vištienos kordonas kraujuoja keptuvėje su šaukštu ir dubenyje su rašymu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -