Pica ir makaronai viename sūriame iškeptame puode? Taip, prašau!

Tai paprastas picos makaronų receptas, kuriame gausu visų mūsų mėgstamo picerijos pyrago skonių ir gausaus sūrio bei pipiro.

Pica Makaronai troškinimo inde su šaukštu
  • Skonis: Šiame recepte yra visas mūsų mėgstamiausios aukščiausios picos, iškeptos į aštrų picos makaronų kepinį, skonis.
  • Parengiamoji pastaba: Virkite makaronus iki al dente (tvirtumo) – paprastai ant pakuotės nurodytos apatinės kepimo trukmės pabaigos; kepdamas orkaitėje jis iškeps daugiau.
  • Biudžeto patarimas:
  • Laiko taupymo patarimas: Praleiskite smulkinimą; Iš anksto susmulkintas picos sūris puikiai tinka šiame recepte! Šiame recepte taip pat galite naudoti jau išvirtą dešrą (papriką ir svogūną dar reikės suminkštinti).
makaronų padažas , makaronai , sūris , dešra , jautiena , česnakai , svogūnai , raudonėliai , paprikos , pepperoni ir pomidorai su etiketėmis picai makaronams gaminti

Ko reikės norint pagaminti picos makaronus

  • Mėsa: Dešra suteikia daug skonio, o malta jautiena, kad ji būtų ypač soti. Naudokite tik vieną ar kitą, jei tai yra tai, ką turite po ranka.
    • Jei naudojate tik jautieną, įdėkite šaukštelį itališkų prieskonių, nes jautiena nėra pagardinta taip, kaip dešra.
  • Makaronai: Man patinka Cavatappi dėl šio recepto, nes garbanota forma gerai laikosi, o padažas ir tvirtinimai laikosi garbanose. Kitos parinktys yra penne, ziti arba farfalle.
  • Daržovės: Ant picos naudokite visas jums patinkančias daržoves. Dedame paprikas, bet grybai ir špinatai yra kiti puikūs priedai.
  • Padažas: Aš naudoju makaronų padažą, bet, jei norite, galite pakeisti iki 1 ½ puodelio picos padažu. Manau, kad picos padažas yra šiek tiek saldesnis, todėl šiame recepte man labiau patinka bent šiek tiek makaronų padažo.
  • Sūris: Šiame recepte naudokite susmulkintą mocarelos sūrį arba mėgstamą itališko sūrio mišinį.

Kiti priedai, kuriuos reikia išbandyti

Pagardinkite šį picos makaronų receptą griežinėliais pjaustytais grybais, griežinėliais pjaustytomis juodosiomis alyvuogėmis, jalapenomis, svogūnais, saulėje džiovintais pomidorais, ananasų gabalėliais ar kitais mėgstamais picos užpilais!

Kaip pasigaminti picos makaronus (apžvalga)

  1. Išvirti makaronus pagal pakuotės nurodymus ir nusausinkite.
  2. Apkepkite mėsą. Sudėkite paprikas ir makaronų padažą ir troškinkite, kol sutirštės.
  3. Sujungti kepimo formoje ir ant viršaus uždėkite sūrio ir pepperoni.
  4. Kepti iki auksinės spalvos ir putojantis.

Kaip ir dauguma keptų troškinių, šis receptas puikiai tinka su duonos lazdelėmis ar traškia duona ir šviežiomis salotomis. Išbandykite Cezario salotas arba mūsų mėgstamas itališkas salotas (šias salotas mėgsta visi!).

picos makaronų troškinimo inde vaizdas iš viršaus

Likučių saugojimas

  • Iš anksto surinkite picos makaronus ir laikykite šaldytuve iki 48 valandų prieš kepdami.
  • Likučius laikykite sandariame inde iki 4 dienų.
  • Porcijas galima užšaldyti šaldiklyje saugiuose induose iki 4 mėnesių. Makaronai nebus tokie kieti, bet vis tiek skanūs!

Mano mėgstamiausi Zesty troškiniai

Ar jūsų šeimai patiko šie picos makaronai? Žemiau palikite įvertinimą arba komentarą.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
išimdamas iš indo šaukštą picos makaronų

4.9899 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Pica makaronai

Šiame picos makaronų kepinyje sujungiami pikantiški klasikinės picos skoniai su sočiais makaronais, kad maistas būtų linksmas ir sotus.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 50 minučių

Bendras laikas 1 valandą 10 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.

  • Išvirkite makaronus el dente pagal pakuotės nurodymus. Gerai nusausinkite.

  • Tuo tarpu didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies apkepkite rudąjį svogūną, dešrą ir jautieną. Nusausinkite visus riebalus.

  • Įpilkite česnako ir raudonųjų bei žaliųjų pipirų ir kepkite 2–3 minutes, kol suminkštės. Sudėkite nusausintus pomidorus, raudonėlį ir makaronų padažą. Gerai išmaišykite.

  • Sumaišykite makaronus ir pomidorų padažą ir supilkite į riebalais išteptą 9 × 13 skardą. Ant viršaus uždėkite sūrio ir pepperoni griežinėlių.

  • Kepkite 35–40 minučių neuždengtą arba kol sūris išsilydys ir makaronai įkais.

Jei norite, iki 1,5 puodelio makaronų padažo galite pakeisti picos padažu.
Į šį makaronų kepinį pridėkite bet kokių norimų priedų. Žalia mėsa pirmiausia turi būti iškepta, o daržovės turi būti suminkštintos, kad troškinys nebūtų vandeningas.

Kalorijos: 562 | Angliavandeniai: 57g | Baltymai: 27g | Riebalai: 26g | Sotieji riebalai: 11g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 10g | Transriebalai: 0.5g | Cholesterolis: 71mg | Natris: 1397 mmg | Kalis: 978mg | Pluoštas: 6g | Cukrus: 10g | Vitaminas A: 1255 mTV | Vitaminas C: 34mg | Kalcis: 220mg | Geležis: 4mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkepėlė, Vakarienė, Patiekalas, Pagrindinis patiekalas, Makaronai
Virtuvė Amerikos, italų
lengvai sūri pica makaronai patiekale ir padengti pavadinimu
iš arti picos makaronų troškinimo patiekale su pavadinimu
sūriai kepta pica makaronai inde su raštu
iš arti sočių picų makaronų patiekale su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -