Šie mėlynių bandelės yra švelnūs trupiniai ir yra užpildyti mėlynėmis kiekviename kąsnyje. Pabarstę cukraus, jiems neįmanoma atsispirti.

lėkštėje krūva mėlynių bandelių

Tai senas receptas iš universalinės parduotuvės Jordan Marsh, kurioje buvo kepykla, garsėjanti mėlynių bandelėmis. Nors universalinės parduotuvės jau seniai nebėra, mėlynių bandelių receptas vis dar yra ir vertas gaminti!

  • Skonis: Šios mėlynių bandelės yra saldžios ir sviestinės, turinčios skanų mėlynių skonį.
  • Sunkumas: Šis receptas yra paprastas ir puikiai tinka vaikams ir pradedantiesiems.
  • Paruošimas: Svarbu, kad tešla būtų maišoma tik tol, kol sudrėkins. Permaišius, gaunami tankūs bandelės.
  • Technika: Paleidus bandeles aukštoje temperatūroje ir sumažinus kepimo temperatūrą, jie tampa gražūs ir purūs.
  • Ingrediento pastaba: Šaldytas mėlynes galima naudoti tiesiai iš šaldytų, tačiau jos gali šiek tiek pakeisti tešlą.

Mėlynių bandelių ingredientai

  • Mėlynės: Šiame recepte naudokite šviežias arba šaldytas mėlynes. Šaldytų mėlynių atitirpinti nereikia, nors jos gali šiek tiek nuspalvinti tešlą.
  • Sviestas: Naudokite nesūdytą sviestą ir pridėkite savo druskos, kad skonis būtų tobulas.
  • Miltai: Šiame recepte naudoju universalius miltus, kitos miltų rūšys šiame recepte nebuvo išbandytos.
  • Kepimo milteliai: Kepimo milteliai padeda bandelėms pakilti ir tapti puriomis.
  • Cukrus: Cukrus saldina bandeles, bet taip pat sukuria švelnų trupinį.
  • Kiaušiniai: įsitikinkite, kad kiaušiniai yra kambario temperatūros, kad jie geriau įsimaišytų. Įdėkite juos į šiltą vandenį kelioms minutėms, kad greitai sušiltų iki kambario temperatūros.

Variacijos

  • Įdėkite kapotų graikinių riešutų, migdolų ar pekano riešutų, kad šiek tiek sutrupėtų.
  • Praleiskite ekstraktą ir įdėkite arbatinį šaukštelį citrinos arba apelsino žievelės.

Kaip pasigaminti mėlynių bandeles

  1. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus (receptas žemiau).
  2. Sutrinkite sviestą ir cukrų ir sudėkite likusius šlapius ingredientus. Sulenkite mėlynes.
  3. Tešlą tolygiai paskirstykite į išklotą bandelių formą. Kepti.

Pro patarimas: Šviežias mėlynes apibarstykite trupučiu miltų, kad jos nenuslūgtų į bandelių dugną.

Muffinų kepimo laikas:

  • Mini bandeles kepkite 18–20 minučių.
  • Įprasto dydžio bandeles kepkite 21–25 minutes.
  • Teksaso (jumbo) dydžio bandeles kepkite 24–28 minutes.

Sandėliavimas ir užšaldymas

Atvėsusius mėlynių bandeles galima laikyti kambario temperatūroje iki 2 dienų arba šaldytuve iki 5 dienų sandariame inde arba užsegamame maišelyje.

Prieš užšaldydami visiškai atvėsinkite ir laikykite šaldymo maišelyje arba sandariame inde iki 4 mėnesių.

Mėlynių bandelės su vienu lėkštėje su nuimtu įvyniojimu

Daugiau penkių žvaigždučių bandelių receptų

Ar gaminote šiuos mėlynių bandeles? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
lėkštėje krūva mėlynių bandelių

534 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Mėlynių bandelės

Šis paprastas mėlynių bandelės receptas yra supakuotas su sultingomis mėlynėmis.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 22 minučių

Bendras laikas 37 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400°F.

  • Į vidutinį dubenį suberkite 2 puodelius miltų, kepimo miltelius ir druską. Plakite, kad sumaišytumėte.

  • Dideliame dubenyje rankiniu mikseriu išplakite sviestą ir 1 puodelį cukraus iki purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinius. Įmaišykite pieną, vanilę ir migdolų ekstraktą.

  • Miltų mišinį suberkite į sviesto mišinį, mentele sulankstykite, kol sudrėkins. Nepermaišykite.

  • Mėlynes sumaišykite su likusiu 1 šaukštu miltų. Nukratykite perteklių ir švelniai įdėkite juos į bandelių tešlą.

  • Išklokite bandelių puodelius popieriniais įdėklais ir padalykite tešlą ant šulinių. Ant viršaus pabarstykite likusį cukrų.

  • Dėkite bandeles į orkaitę ir iš karto sumažinkite temperatūrą iki 375 ° F. Kepkite 18-23 minutes arba tol, kol dantų krapštukas išeis švarus.

  • Atvėsinkite formoje 2 minutes ir tada perkelkite bandeles ant grotelių. Visiškai atvėsinkite.

Kad išlaikytumėte šviežumą, atvėsusius mėlynių bandeles laikykite sandariame inde arba maišelyje su užtrauktuku. Laikykite juos kambario temperatūroje iki 2 dienų arba laikykite šaldytuve maždaug 5 dienas.

Kalorijos: 239 | Angliavandeniai: 37g | Baltymai: 4g | Riebalai: 9g | Sotieji riebalai: 5g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 2g | Transriebalai: 0.3g | Cholesterolis: 48mg | Natris: 114mg | Kalis: 138mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 20g | Vitaminas A: 309TV | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 53mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Pusryčiai, bandelės, užkandžiai
Virtuvė Amerikos
sultingi mėlynių bandelės lėkštėje su pavadinimu
purūs ir kvapnūs Mėlynių bandelės su raštu
iš arti mėlynių bandelių su pavadinimu
padengti mėlynių bandelėmis krūvoje ir vienas per pusę su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -