Šis dešrelių padažas yra paprastas 4 ingredientų receptas, kuris paruošiamas per kelias minutes.

Dešra apskrudinama, tada troškinama kreminiame baltame padaže, kuris yra toks geras, kad jį gaminsite dar kartą.

Patiekite šį pietų mėgstamą patiekalą su pasukų sausainiais ir skaniai pavalgykite.

dešros padažo keptuvė ant medinės lentos
  • Skonis: Šis dešros padažo receptas yra sodrus ir kreminis su šiek tiek pipiriniu šalavijo skoniu iš dešros. Tai labai guodžia.
  • Sunkumas: Šis receptas yra paprastas, todėl puikiai tinka pradedantiesiems. Tam reikia tik vienos keptuvės.
  • Sukeitimai: Norėdami pakeisti padažo skonį, naudokite mėgstamą dešros skonį.
  • Biudžeto patarimas: Dar šiek tiek prailginkite valgį, pridėdami miltų, pieno ir prieskonių.

Ko prireiks gaminant dešrų padažą

  • Dešra: Aš naudoju žalią pusryčių dešrą, nes ji turi daug skonio. Man labiau patinka kiaulienos dešra ir dažniausiai perku ją šaldiklio dėkle. Galima naudoti bet kokią dešrą, įskaitant dešrą. Jei naudojate dešrų jungtis, nuimkite apvalkalus.
  • Sviestas: Sviestas dedamas į dešros lašinukus, kad susidarytų roux su miltais. Jei turite, sviestą galite pakeisti šoninės riebalais.
  • Miltai: Universalūs miltai sutirština padažą.
  • Prieskoniai: Šis dešrelių padažo receptas tiesiog pagardinamas druska ir pipirais. Galite įdėti žiupsnelį šalavijų arba pabarstyti raudonųjų pipirų dribsnių.
Pieno įpylimas į dešrų padažą

Kaip pasigaminti dešrų padažą

  1. Apkepkite dešrą didelėje keptuvėje (receptas žemiau).
  2. Į išvirtą dešrą įpilkite sviesto arba šoninės riebalų. Suberkite miltus ir virkite 2 minutes.
  3. Lėtai įmaišykite pieną, kol sutirštės. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

Šis naminės dešros padažo receptas yra pats geriausias maistas. Šaukštu uždėkite ant pasukų sausainių ar keptos vištienos arba patiekite su vafliais ar kiaušiniais.

dešros padažo keptuvė mediniu šaukštu
  • Naudokite pagardintą dešrą arba pridėkite prieskonių, įskaitant šalavijus, druską ir pipirus.
  • Norint pagaminti gerą dešros padažą, reikia riebalų, todėl dešros nenusausinkite. Įdėkite sviesto ir (arba) šoninės riebalų, kad gautumėte puikų skonį.
  • Maišydami lėtai pilkite pieną ant vidutinės ugnies.

Aptarnavimo pasiūlymai

Dešrų padažas puikiai tinka prie sausainių ir kt.

Ar jums patiko šis dešros padažo receptas? Būtinai palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
dešros padažo keptuvė ant medinės lentos

4.98112 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Geriausias dešrų padažo receptas

Dešrų padažas yra geriausias komforto maistas. Sodrus ir kreminis, puikiai tinka dėti ant rytinių sausainių, bulvyčių ir kt.

Paruošimo laikas 5 minučių

Virimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 15 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies paskrudinkite dešrą mediniu šaukštu, kol neliks rausvos spalvos. Neišleiskite riebalų.

  • Įpilkite sviesto arba šoninės riebalų ir maišykite, kol ištirps. Suberkite miltus ir kepkite dar 2 minutes.

  • Po truputį pilkite pieną, kiekvieną kartą maišykite.

  • Maišydami užvirinkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės-žemos ir troškinkite, kol sutirštės ir pradės burbuliuoti.

  • Paragaukite ir pagardinkite druska ir pipirais.

Norėdami pasiekti norimą konsistenciją, galite naudoti daugiau ar mažiau pieno.
Mums patinka kiaulienos dešros skonis, tačiau šiame recepte galite pakeisti kalakutienos dešrą. Jei naudojate liesą dešrą, gali tekti papildomai įpilti sviesto arba lašinių riebalų.
Likusį dešrų padažą laikykite sandariame inde iki 4 dienų.

Kalorijos: 485 | Angliavandeniai: 12g | Baltymai: 22g | Riebalai: 37g | Sotieji riebalai: 14g | Cholesterolis: 103mg | Natris: 807mg | Kalis: 469mg | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 405TV | Vitaminas C: 0.8mg | Kalcis: 171mg | Geležis: 1.6mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Panardinimas, padažas, garnyras
Virtuvė Amerikos
Geriausias dešrų padažo receptas su pavadinimu
kreminis ir skanus Geriausias dešrų padažo receptas su pavadinimu
Geriausias dešros padažo receptas keptuvėje su raštu
Geriausias dešros padažo receptas keptuvėje ir uždarykite mediniu šaukštu ir pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -