Šis dešrelių padažas yra paprastas 4 ingredientų receptas, kuris paruošiamas per kelias minutes.
Dešra apskrudinama, tada troškinama kreminiame baltame padaže, kuris yra toks geras, kad jį gaminsite dar kartą.
Patiekite šį pietų mėgstamą patiekalą su pasukų sausainiais ir skaniai pavalgykite.
- Skonis: Šis dešros padažo receptas yra sodrus ir kreminis su šiek tiek pipiriniu šalavijo skoniu iš dešros. Tai labai guodžia.
- Sunkumas: Šis receptas yra paprastas, todėl puikiai tinka pradedantiesiems. Tam reikia tik vienos keptuvės.
- Sukeitimai: Norėdami pakeisti padažo skonį, naudokite mėgstamą dešros skonį.
- Biudžeto patarimas: Dar šiek tiek prailginkite valgį, pridėdami miltų, pieno ir prieskonių.
Ko prireiks gaminant dešrų padažą
- Dešra: Aš naudoju žalią pusryčių dešrą, nes ji turi daug skonio. Man labiau patinka kiaulienos dešra ir dažniausiai perku ją šaldiklio dėkle. Galima naudoti bet kokią dešrą, įskaitant dešrą. Jei naudojate dešrų jungtis, nuimkite apvalkalus.
- Sviestas: Sviestas dedamas į dešros lašinukus, kad susidarytų roux su miltais. Jei turite, sviestą galite pakeisti šoninės riebalais.
- Miltai: Universalūs miltai sutirština padažą.
- Prieskoniai: Šis dešrelių padažo receptas tiesiog pagardinamas druska ir pipirais. Galite įdėti žiupsnelį šalavijų arba pabarstyti raudonųjų pipirų dribsnių.
Kaip pasigaminti dešrų padažą
- Apkepkite dešrą didelėje keptuvėje (receptas žemiau).
- Į išvirtą dešrą įpilkite sviesto arba šoninės riebalų. Suberkite miltus ir virkite 2 minutes.
- Lėtai įmaišykite pieną, kol sutirštės. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
Šis naminės dešros padažo receptas yra pats geriausias maistas. Šaukštu uždėkite ant pasukų sausainių ar keptos vištienos arba patiekite su vafliais ar kiaušiniais.
Aptarnavimo pasiūlymai
Dešrų padažas puikiai tinka prie sausainių ir kt.
Ar jums patiko šis dešros padažo receptas? Būtinai palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.
Geriausias dešrų padažo receptas
Dešrų padažas yra geriausias komforto maistas. Sodrus ir kreminis, puikiai tinka dėti ant rytinių sausainių, bulvyčių ir kt.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies paskrudinkite dešrą mediniu šaukštu, kol neliks rausvos spalvos. Neišleiskite riebalų.
-
Įpilkite sviesto arba šoninės riebalų ir maišykite, kol ištirps. Suberkite miltus ir kepkite dar 2 minutes.
-
Po truputį pilkite pieną, kiekvieną kartą maišykite.
-
Maišydami užvirinkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės-žemos ir troškinkite, kol sutirštės ir pradės burbuliuoti.
-
Paragaukite ir pagardinkite druska ir pipirais.
Mums patinka kiaulienos dešros skonis, tačiau šiame recepte galite pakeisti kalakutienos dešrą. Jei naudojate liesą dešrą, gali tekti papildomai įpilti sviesto arba lašinių riebalų.
Likusį dešrų padažą laikykite sandariame inde iki 4 dienų.
Kalorijos: 485 | Angliavandeniai: 12g | Baltymai: 22g | Riebalai: 37g | Sotieji riebalai: 14g | Cholesterolis: 103mg | Natris: 807mg | Kalis: 469mg | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 405TV | Vitaminas C: 0.8mg | Kalcis: 171mg | Geležis: 1.6mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.