Vištienos gnocchi sriuba yra kreminė, jauki ir lengvai pagaminama!

Ši sriuba yra viena iš mano mėgstamiausių, nes ji yra sodraus skonio ir yra pilna vištienos, gnocchi ir šviežių daržovių.

kaušas ir puodas pilnas vištienos gnocchi sriubos
  • Jis sotus, nes jame gausu vištienos, gnocchi ir daržovių.
  • tai be galo skanu– ir vištienos kepimas tiesiai sultinyje reiškia daugiau skonio ir lengvesnis pasiruošimas.
  • Ši sriuba yra universalus; pridėkite mėgstamų daržovių ir vištienos likučių arba pakeiskite gnocchi į makaronus.
  • Šis receptas yra draugiškas biudžetui ir gali būti ištemptas, kad pamaitintų minią papildomomis daržovėmis ar gnocchi.
vištienos gnocchi sriubos ingredientai ant keptuvės

Ko reikės vištienos gnocchi sriubai

Vištiena: Šiame recepte naudoju krūtinėlę be kaulų, be odos, bet puikiai tiks ir vištienos šlaunelės. Jei naudojate vištienos likučius arba keptą vištieną, pridėkite ją 5 veiksme, kad įkaistų.

Gnocchi: Šiame recepte naudoju išsilaikančius gnocchi bet galima naudoti ir šaldytą. Jei neturite gnocchi, naudokite tortellini, raviolius arba vidutinės formos makaronus. Atsižvelgiant į makaronų formą, gali tekti šiek tiek pakoreguoti kepimo laiką.

Daržovės: Šviežios morkos, salierai, špinatai ir pikantiški itališki prieskoniai vištienos gnocchi sriubai suteikia skonio ir papildomų maistinių medžiagų. Taip pat galite pridėti savo mėgstamų daržovių, pavyzdžiui, žaliųjų žirnelių ar pjaustytų grybų.

Sultinys: Naudokite dėžutę paruošto vištienos sultinio (arba naminio) su grietinėle, kad sultinys išliktų kreminis ir nebūtų per sunkus.

Kaip pasigaminti vištienos gnocchi sriubą

  1. Olandiškoje orkaitėje suminkštinkite svogūną aliejuje (receptas žemiau). Supilkite sultinį, žalią vištienos krūtinėlę, daržoves ir prieskonius ir troškinkite.
  2. Sudėkite gnocchi ir leiskite virti, kol suminkštės.
  3. Prieš patiekdami vištieną susmulkinkite ir sriubą sutirštinkite.

Sriubos saugojimas

Vištienos gnocchi sriubą galima laikyti šaldytuve. Gnocchi gali sugerti dalį sultinio, todėl, jei reikia, jį praskieskite trupučiu vandens arba sultinio.

Šaldykite porcijas maišeliuose su užtrauktuku iki 2 mėnesių. Atšildytas gnocchi bus ne toks tvirtas, bet vis tiek bus puikaus skonio.

Daugiau lengvų vištienos sriubų

Nuo vištienos makaronų iki šios alyvuogių sodo vištienos gnocchi sriubos – šie receptai yra jaukūs, guodžiantys ir lengvai paruošiami!

Ar jums patiko ši vištienos gnocchi sriuba? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Vištienos gnocchi sriubos puode vaizdas iš viršaus

551 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Vištienos gnocchi sriuba

Vištienos gnocchi sriuboje yra kreminis ir kvapnus sultinys, užpildytas daržovėmis, minkšta vištiena ir minkštais gnocchi.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 40 minučių

Bendras laikas 1 valandą

didelis puodas su dangčiu
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Įdėkite svogūną ir česnaką ir kepkite, kol suminkštės.

  • Įpilkite sultinio, vištienos krūtinėlių, morkų, salierų, itališkų prieskonių ir lauro lapų. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki ugnies ir virkite 20 minučių arba tol, kol vištiena iškeps.

  • Išimkite vištieną ir susmulkinkite (arba susmulkinkite). Atidėkite į šalį.

  • Tuo tarpu sultinį vėl užvirinkite ir suberkite gnocchi. Troškinkite 10 minučių.

  • Įmaišykite grietinėlę, susmulkintą vištieną ir špinatus. Troškinkite 3–4 minutes arba tol, kol špinatai suvys.

  • Kukurūzų krakmolą sumaišykite su 3 šaukštais vandens. Po truputį įmaišykite į verdantį sultinį, kad gautumėte norimą konsistenciją. Jūs negalite naudoti viso kukurūzų krakmolo.

  • Išmeskite lauro lapą. Paragaukite, pagardinkite druska, pipirais ir nedelsdami patiekite.

Kad sutaupytumėte laiko, kol svogūnas ir česnakas kepa, supjaustykite morkas ir salierą.
Žalia vištiena padeda pagardinti sultinį. Galima naudoti vištieną su kaulais (be odos) ir jai reikės apie 10 minučių papildomo kepimo laiko.
Jei naudojate virtą vištieną, ją galima įdėti pabaigoje kartu su špinatais, kad įkaistų.
Jei naudojate naminius gnocchi, jie gali būti šiek tiek subtilesni. Virkite atskirai ir patiekdami įdėkite į kiekvieną dubenį.
Jei norite tirštesnės sriubos, padidinkite kukurūzų krakmolo kiekį.
Likučiai sandariame inde šaldytuve laikysis 3–4 dienas, o šaldiklyje – 2 mėnesius.

Kalorijos: 321 | Angliavandeniai: 22g | Baltymai: 20g | Riebalai: 17g | Sotieji riebalai: 9g | Trans riebalai: 1g | Cholesterolis: 93mg | Natris: 824mg | Kalis: 586mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 3103TV | Vitaminas C: 18mg | Kalcis: 77mg | Geležis: 2mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vištiena, Vakarienė, Pietūs, Sriuba
Virtuvė Amerikos
Vištienos gnocchi sriuba puode ir uždarykite dubenėliuose su pavadinimu
paprasta vištienos gnocchi sriuba puode ir kaušelyje su pavadinimu
soti ir pikantiška vištienos gnocchi sriuba su raštu
lengvai pagaminama vištienos gnocchi sriuba su raštu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *