Raudoni aksominiai sausainiai yra minkšti, kramtomi ir sodri su ryškia raudona spalva, puikiai tinkanti bet kuriai progai!
Šis „Red Velvet“ sausainių receptas daro drėgnus ir kramtomus sausainius su gurkšnojančiu viršuje ir popsiniais baltojo šokolado drožlėmis.

- Sunkumas: Taip lengva; Tiesiog sumaišykite, kepkite ir mėgaukitės!
- Biudžeto patarimas: Naudojant pyrago mišinį, šis receptas yra prieinamas ir sumažina papildomus ingredientus!
- Apsikeitimo sandoriai: Norėdami smagiai pasukti, naudokite „Spice Cake“ mišinį, kad gautumėte šiltą, jaukų skonį, arba išbandykite braškių pyrago mišinį! Sukeiskite baltojo šokolado drožles, skirtas sviestiniams, žemės riešutų sviestui ar tamsaus šokolado drožlėms. Taip pat galite pridėti pjaustytų riešutų, kokosų dribsnių ar net pabarstykite jūros druskos, kad būtų papildomo skonio.
- Derlius: Padaro apie 24 sausainius.
- Užšalimas: Užšaldykite keptus sausainius hermetiškame inde iki 3 mėnesių arba užšaldykite tešlos rutulius ir kepkite tiesiai iš užšaldytų!

Kas yra raudonojo aksomo sausainiuose?
Torto mišinys: Raudonojo aksomo pyragas daro ryškius ir spalvingus Valentino dienos patiekalus. Šis receptas gali būti naudojamas su „Apple Spice“, „Devil’s Food“ ar net konfeti tortų mišiniais (linksmybės gimtadieniams!).
Priedai: Be baltojo šokolado drožlių, tamsaus šokolado drožlių, riešutų, susmulkintų pipirmėčių saldainių ar džiovintų vaisių, tokių kaip mėlynės ir braškės Burokėlių milteliai.
Variacijos
- Pabarstykite šiek tiek cukraus miltelių ant aušintų sausainių viršūnių, kad gautumėte snieguotą efektą, spalvotus purkštuvus gimtadienio vakarėliui arba viršuje su mini žemės riešutų sviesto puodeliu!
- Norėdami pasigaminti raudonojo aksomo sumuštinių sausainius, praleiskite šokolado drožles, paskleiskite grietinėlės sūrio šaldymą tarp dviejų sausainių ir vėsinkite, kol bus paruošti mėgautis. Arba darykite tą patį su ledais ir užšaldykite.




Kaip pasigaminti raudonojo aksomo sausainius
- Sumaišykite ingredientus į dubenį.
- Ant kepimo skardos su pergamento popieriumi lašinkite šaukštus sausainių tešlos.
- Kepkite (Visas receptas žemiau).

Vidukių saugojimas šviežiais
Laikykite raudonojo aksomo sausainius, uždengtus inde su duonos gabaliuku, kad būtų galima absorbuoti drėgmės perteklių iki 4 dienų arba užšaldyti juos iki 4 mėnesių.
Torto mišinio potraukis
Ar gaminote šiuos raudonojo aksomo sausainius? Palikite reitingą ir komentarą žemiau!


Raudoni aksominiai sausainiai
Šie paprasti raudonos spalvos aksomo sausainiai yra minkšti, kramtyti ir supakuoti su saldžių baltojo šokolado drožlėmis – puikiai tinka bet kokiai progai.

Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
-
Vidutiniame dubenyje sumaišykite pyrago mišinį, kiaušinius ir aliejų su šaukštu. Sulenkite šokolado drožlėse.
-
Nuleiskite šaukštu ant pergamento popieriaus iškloto sausainių lapo.
-
Kepkite 9–11 minutes arba tol, kol jie bus nustatyti.
-
3 minutes atvėsinkite ant keptuvės ir tada perkelkite į vielos lentyną, kad visiškai atvėstumėte.
- Norėdami gauti tolygaus dydžio sausainius, naudokite sausainių samtelį.
- Slapukus šviežias laikykite hermetiškame inde kambario temperatūroje iki savaitės.
- Galite pakeisti šį raudonojo aksomo sausainių receptą (ir skonį) naudodamiesi skirtingais pyragų mišinio skoniais. Būtinai naudokite 15,25 uncijos dėžę). Norėdami gauti gilesnę spalvą, galima pridėti raudonojo maisto dažymą.
- Užšaldykite priedus su užtrauktuku šaldytuve iki 4 mėnesių.
Tarnavimas: 1sausainis | Kalorijos: 161 | Angliavandeniai: 17g | Baltymas: 1g | Riebumas: 10g | Sočiųjų riebalų: 5g | Cholesterolis: 15mg | Natris: 160mg | Kalis: 85mg | Cukrus: 11g | Vitaminas A: 20Iu | Kalcis: 44mg | Geležis: 0,9mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis atsižvelgiant į naudojamų ingredientų maisto gaminimo metodus ir prekės ženklus.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



