Naminiai buivolių vištienos kotletai supakuoja drąsų, aštrų perforatorių, todėl jie yra kvapnus klasikinio mėgstamiausio posūkis.
Buffalo vištienos kotletai yra aštrūs, aštrūs ir nepriekaištingai įkandimo dydžio, padengti sodriu, sviestiniu buivolių padažu, kad būtų skoningas smūgis!

- Skonis: Šie švelnūs vištienos kotletai turi drąsų, aštrų ir sūrų skonį. Galite naudoti Švelnus Buffalo padažas, jei norite.
- Apsikeitimo sandoriai: Žemę vištieną pakeiskite kalakutiena. Vietoj „Panko“ galite naudoti patyrusius džiūvėsėlius.
- Laiko taupymo patarimas: Naudokite iš anksto paruoštus šaldytus vištienos kotletus ir įmeskite juos į padažą, kad gautumėte greitą versiją.
- Tarnaujantys pasiūlymai: Patiekite su „Ranch Dip“ arba „Blue Cheese“ padažu ir šviežiais salierais ar morkų lazdelėmis, kad galėtumėte puikių vakarėlių užkandžių.
- Užšalimas: „Freeze“ virti kotletai iki 3 mėnesių; Prieš patiekdami pakartotinai pašildykite ir išmeskite padažą.

Kas yra „Buffalo“ vištienos kotletai?
- Višta: Šiems kotlečiams naudoju liesą maltą vištieną. Jei naudojate papildomą liekną, įpilkite šaukštelio alyvuogių aliejaus arba padarykite pusę vištienos pusės žemės kiaulienos kotleto, kad gautumėte papildomą sultingumą.
- Duonos vėžys: „Panko“ padeda surišti šiuos kotletus ir sulaiko juos drėgnais, absorbuodamas sultis ir karštą padažą.
- Kiaušinis Kiaušinis suriša kotletus, kad jie laikytųsi kartu.
- Skonis: Žalias svogūnas, salierai ir pagardai suteikia skonio.




Kaip pasigaminti buivolių vištienos kotletus
- Paruošti Metininko mišinys ir susukite į kotletus.
- Kepkite kotletai pagal Visas receptas žemiau.
- Troškinti Padažas ir išmeskite su kotletukais.
Tarnaujantys pasiūlymai
- Subs: Įklijuokite juos į skrudintus ritinius su coleslavu ir patiekite jiems kotleto pogrupį.
- Dubenys: Patiekite juos ant ryžių, skirtų buivolių vištienos dubeniui.
- Užkandis: Patiekite jiems su dantų krapštukais ir rančos ar mėlynojo sūrio panardinimu.

Likučiai ir saugojimas
Likusius buivolių vištienos kotletus laikykite dengtoje talpykloje šaldytuve iki 4 dienų arba užšaldykite juos užtrauktukuose iki 4 mėnesių. Kepkite virtus kotletus nuo „Frozen“ nuo 18 iki 20 minučių.
Nevirę kotletai gali būti užšaldyti viename sluoksnyje, prieš perkeldami juos į užtrauktukus maišus iki 4 mėnesių. Kepkite iš „Frozen“ 25–28 minutes.
Išmeskite likusius kotletus į nuoširdžią sriubą arba mėgaukitės jais šaltai su likusiu koleslavu ir susukite į įvyniojimą nuoširdžiems darbo dienos pietums!
Daugiau nuostabių užkandžių …
Ar jums patiko šis „Buffalo Chicken Meatballs“ receptas? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.


Buffalo vištienos kotletai
„Buffalo“ vištienos kotletai yra aštrūs, sultingi ir puikiai tinka žaidimo dienai su mėgstamu kritimu!

Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 400 ° F. Išbraukite supjaustytą kepimo skardą su pergamentu ar folija.
-
Į didelį dubenį įpilkite maltos vištienos, ¼ puodelio buivolių padažo, panko, česnako miltelių, salierų, žaliųjų svogūnų, kiaušinių, druskos ir pipirų. Sumaišykite, kol tik susimaišys.
-
Vištienos mišinį padalykite į 24 lygias dalis ir suformuokite į rutulius. Padėkite ant paruoštos kepimo skardos ir kepkite 20 minučių arba tol, kol kotletai pasieks 165 ℉.
-
Puode sumaišykite likusį ¾ puodelio buivolių padažą, sviestą ir medų ant vidutinės ugnies. Troškinkite 5 minutes.
-
Drizzle Buffalo padažą ant kotletų. Patiekite su rančos padažu ir šviežiomis morkų ar salierų lazdelėmis.
Metinius kamuolius galima gaminti ir paruošti iki 24 valandų iš anksto ir atšaldyti. (Neišimkite buivolių padažo iki patiekimo). Šildykite juos į orkaitę 375 ° F temperatūroje maždaug 15 minučių, o tada išmeskite su buivolių padažu, kaip nurodyta.
Likučiai 4 mėnesius laikys hermetiškame inde 4 dienas arba šaldiklyje.
Kalorijos: 48 | Angliavandeniai: 3g | Baltymas: 4g | Riebumas: 3g | Sočiųjų riebalų: 1g | Polinesočiųjų riebalų: 0,4g | Mononesočiųjų riebalų: 1g | Trans riebalai: 0,05g | Cholesterolis: 24mg | Natris: 317mg | Kalis: 105mg | Pluoštas: 0,1g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 48Iu | Vitaminas C: 0,1mg | Kalcis: 7mg | Geležis: 0,3mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



