Su lenkų paveldu galiu pasakyti, kad krapų marinuoti sriubą, arba Zupa Ogórkowayra būtinas bandymas-PURE KOMENTAS DUNDELIOJE.

Šį krapų marinuotų sriubos receptą lengva pagaminti-kreminė bazė užpildyta krapų marinuotais agurkais, bulvėmis ir kitomis daržovėmis, kad jaukiai, jaukus valgis būtų vos viename puode.

Tai taps stebėtinu naujos šeimos mėgstamiausia.

Dubenėliai krapų marinuoti sriubą
  • Skonis: Šilta ir jauki, ši sriuba yra kreminė ir švelniai aštri.
  • Sunkumas: Tai taip lengva, kaip ir skanu!
  • Ingredientas pastaba: Šis receptas geriausiai pagamintas iš lenkiško stiliaus marinuotų marinatų („Ogorki Kiszone“) su mažo vingaro marinatų sūrymu.
  • Rekomenduojami įrankiai: Šis receptas reikalauja šiek tiek susmulkinti. Aš naudoju šį smulkintuvą, kuris taupo daugybę laiko (aš jį naudoju beveik kiekvieną dieną).
  • Biudžeto patarimas: Šis receptas yra draugiškas biudžetui. Jei turite vietinę Europos rinką/DEL, jie dažnai turi Lenkijos marinatus už gerą kainą.
Sultinys, miltai, sviestas, grietinė, svogūnai, bulvės, marinuoti agurkai, džiovinti krapai, salierai, morkos, krapai su etiketėmis

Ingredientų patarimai krapų marinuotų sriubai

  • Marinuoti agurkai: Nors šiame recepte bus bet kokie marinuoti agurkai, geriausi yra Lenkijos stiliaus marinuoti agurkai („Ogorki Kiszone“), kuriuose yra mažo vingaro marinatų sūrymas. Pažvelkite į prekybos centro specialųjį skyrių ar vietinę Europos turgų arba patikrinkite ant krapų marinuotų etiketes ir ieškokite mažo vingaro veislės.
  • Sultinys: Vištienos sultinis prideda skonio ir druskos.
  • Daržovės: Svogūnai, salierai ir morkos yra biudžetinės kabės, kurios paprastai būna po ranka.
  • Bulvės: Šiame recepte man labiau patinka vaškinė plona oda („Yukon Gold/Red“). Jei naudojate russetus, pirmiausia būtinai juos nulupkite.
  • Krapai: Aš naudoju džiovintus krapus sriubai ir, jei įmanoma, rekomenduoju šviežius krapus. Tai prideda geriausią skonio popą.

Kaip pasigaminti krapų marinuotų sriubų

  1. Padažą svogūną, salierą ir morką su miltais.
  2. Paruoškite bulves (Visas receptas žemiau).
  3. Įpilkite sultinio, bulvių, marinatų ir krapų ir virkite.
  4. Mash sriuba iki norimos konsistencijos ir išmaišykite grietinę. Garnyras.
Krapų marinuoti sriubą puode su kopu

Saugoti likučius

Likusį krapų marinuotą sriubą laikykite uždengtoje talpykloje šaldytuve iki 4 dienų ir pakartotinai pašildykite ją mikrobangų krosnelėje ar viryklėje.

Užšaldykite porcijas su užtrauktukais maišuose iki šešių mėnesių. Atšildymo sriuba puode ant vidutinio ir žemo šilumos.

Ar jums patiko šis krapų marinatų sriubos receptas? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
Iš puodo išimkite šaukštą krapų marinuotų sriubų

Dar nėra įvertinimų↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Krapų marinatų sriuba

Krapų marinatų sriuba yra jauki sriuba su jaukia, kremine ir aštriu skoniu.

Prep laikas 10 minutės

Virkite laikas 40 minutės

Bendras laikas 50 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Dideliame sriubos puode sumaišykite sviestą, svogūną, salierą ir morką. Virkite, kol svogūnas pradės minkštinti. Pabarstykite miltais ir virkite dar 1 minutę.

  • Bulves šveiskite ir kauliuką.

  • Į sriubą įpilkite sultinio, bulvių, marinuotų agurkų ir džiovintų krapų. Užvirkite ir troškinkite, uždengtą per mažai šilumos 30 minučių arba kol daržovės suminkštės.

  • Atremkite ir naudokite bulvių košę, košę, kad sutirštės iki norimos konsistencijos. Įmaišykite grietinę ir troškinkite neuždengtą dar 3–5 minutes.

  • Papuoškite papildomu grietine ir, jei norite, šviežiais krapais.

Marinuoti agurkai: Šioje sriuboje geriausia naudoti lenkiško sūrymo stiliaus krapų marinatą (Ogórki kiszone) arba marinatą su žemu actu. Nors jie gali būti brangūs internete, jie yra daug pigesni, jei turite vietinę Europos maisto prekių rinką ar Lenkijos rinką.
Daugybė tradicinių receptų nulupkite marinatus, aš jų paprastai neverkiu. Nors morkų ir salierų dažniausiai nėra senosios mokyklos receptuose, man patinka, kad jie šiek tiek ištiesia sriubą, o saldumas iš morkos šiek tiek subalansuoja skonį.
Likučiai 4 dienas ir 6 mėnesius laikysis hermetiškame inde šaldytuve 4 dienas ir šaldiklyje.

Kalorijos: 306 | Angliavandeniai: 34g | Baltymas: 6g | Riebumas: 17g | Sočiųjų riebalų: 9g | Polinesočiųjų riebalų: 1g | Mononesočiųjų riebalų: 4g | Trans riebalai: 0,3g | Cholesterolis: 50mg | Natris: 1356mg | Kalis: 856mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 6g | Vitaminas A: 3296Iu | Vitaminas C: 30mg | Kalcis: 117mg | Geležis: 2mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Vakarienė, priešpiečiai, sriuba
Virtuvė Amerikos
Uždarykite krapų marinatų sriubą dubenyje ir pavadinimą
Kreminė ir patogi krapų marinatų sriuba su rašymu
Krapų marinatų sriuba puode su dubenėliais ir pavadinimu
Dubenėliai krapų marinuotų sriubų su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -