Šis „Ranch Dip“ receptas yra pilnas kreminio, aštraus skonio ir naudoja ingredientus, kurie greičiausiai jau yra po ranka!
Majonezas, grietinė ir saujelė žolelių ir prieskonių daro skanų vieno žingsnio panardinimą!

- Jis turi geriausią Švieži skonis ir naudoja ingredientus, kuriuos greičiausiai turite.
- Rančos kritimas negalėjo būti Lengviau pagaminti! Sumaišykite viską viename dubenyje ir atvėsinkite, kol bus paruoštas naudoti.
- Praleiskite paslėptą „Valley Ranch“ paketą-„Homemade Ranch Dip“ yra be glitimo ir turi Jokių konservantų ar dirbtinių spalvų.
- Padarykite dvigubą partiją, nes Norėsite jį naudoti viskam! Naminis rančos panardinimas prideda šviežių daržovių, mėsainių, picos plutos ir traškių užkandžių.

Rančos kritimo ingredientai
- Majonezas: Majonezas daro pagrindą turtingą ir kreminį.
- Grietinė: Grietinė grietinė prideda Tangą ir palengvina šį rančos panardinimą. Aš dažnai jį pakeičiu graikišku jogurtu.
- Žolelės: Man labiau patinka šviežios žolelės, tačiau šiame recepte galite naudoti džiovintas žoleles. Jei naudojate džiovintas žoleles, prieš patiekdami leiskite aprangos vėsinimui bent 30 minučių.
Variacijos
- Įpilkite šiek tiek pasukų miltelių, kad gautumėte papildomą ir kremą, nesidraudę lašinant DIP. Jį galima rasti džiovinto prekybos centro pieno skyriuje arba čia užsisakyta internetu.
- Įpilkite tarkuoto krapų marinato arba supjaustyto jalapeno.
- Įmaišykite šiek tiek susmulkinto čederio sūrio ar supjaustyto mėlynojo sūrio.

Būdai, kaip naudoti rančos kritimą
Naudokite „Ranch Dip“, kad galėtumėte panardyti ir panardinti!
- Tai puikiai tinka žalioms daržovių lėkštės kartrotams, agurkams, salierams, paprikoms ir pomidorams!
- Naminis rančos panardinimas puikiai tinka bulvių traškučiams, bulvytėms, batams, vištienos sparneliams ir dar daugiau.
- Mėgaukitės tuo, kaip padažą kepti vištienai ar įvyniojusiems ar net makaronų salotoms.

Saugojimas
Laikykite rančą, įterpkite plastikinį hermetišką indą arba stiklinį indelį šaldytuve iki savaitės. Aš nerekomenduoju jo užšaldyti, nes pieno ingredientai daro atšildytą kritimą grūdėtą.
Lengvesnis panardinimas
Ar jūs tai padarėte Rančos panardinimas? Būtinai palikite komentarą ir įvertinimą žemiau!


Rančos panardinimas
Kreminį rančos panardinimą lengva pagaminti ir prideda drąsų skonį visiems jūsų mėgstamiausiems „Dippers“.

Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Į vidutinį dubenį įpilkite majonezo, grietinės, česnako, krapų, petražolių, svogūnų miltelių, česnako miltelių, pipirų ir druskos. Šluotelę, kad sujungtumėte.
-
Prieš patiekdami šaldykite mažiausiai 30 minučių.
Pasirenkami papildymai: 2 šaukštai pasukų miltelių, kad būtų aštrus ir sodraus skonio.
Padaryti rančos padažąPlonuokite pasukų ar pieną, 1 šaukštą vienu metu, kad pasiektumėte norimą konsistenciją.
Jei naudojate džiovintas žoleles, prieš naudodamiesi leiskite bent 30 minučių rehidratuoti.
Laikykite iki 1 savaitės šaldytuve.
Kalorijos: 87 | Angliavandeniai: 1g | Baltymas: 1g | Riebumas: 9g | Sočiųjų riebalų: 2g | Polinesočiųjų riebalų: 4g | Mononesočiųjų riebalų: 2g | Trans riebalai: 0,02g | Cholesterolis: 10mg | Natris: 85mg | Kalis: 40mg | Pluoštas: 0,1g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 282Iu | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 24mg | Geležis: 0,1mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.
Atkurkite šį rančos „Dip“ receptą.




