Šis greitas ir kvapnus žuvies tacos receptas yra puikus greitas priešpiečiai ar vakarienė.

Pagardinta žuvies filė kepama, dribsnius ir po to susukama į tortilijas su mėgstamais patiekalais ir lašeliu taco padažo.

Žuvų tacos ant medinės lentos
  • Skonis: Kepta ir nekepta, šie žuvų tacos yra švieži ir kvapnūs, su švelnia balta žuvimi ir paprasta naminė trina. Mes mėgstame juos patiekti su paprastu taco padažu žemiau.
  • Sunkumas: Paprasti priedai ir šiek tiek krosnies laikas yra viskas, ko jums reikia kurorto stiliaus žuvies tacos.
  • Technika: Žuvis kepama iki žvynelių, bet taip pat gali būti kepama.
  • Apsikeitimo sandoriai: Šiame recepte galima naudoti bet kokią baltą žuvį.
  • Laiko taupymo patarimas: Namų „Taco“ prieskonių mišinį galima pakeisti „Taco“ prieskonių paketu.
  • Likučiai: Ištempkite likusius likusius, gamindami žuvies taco dubenėlius!
Žuvų tacos ingredientai, įskaitant kalkes, aliejų, žuvis, žuvies taco padažą, tortilijos, prieskoniai, avokadas

Žuvų tacos ingredientų patarimai

  • Žuvis: Šiame recepte naudoju COD, tačiau veiks bet kokia balta žuvis, pavyzdžiui, „Halibut“, „Haddock“ ar „Tilapia“. Šaldytos žuvys turėtų būti atšildytos ir paglostytos sausomis, todėl prieskoniai prilips.
  • Prieskoniai: Šių žuvų tacos įtempimas yra kvapnus paprikos, česnako miltelių, kmynų, kajeno, druskos ir pipirų mišinys. Taip pat galite naudoti paketą ar naminį „Taco“ prieskonį.
  • Padažas: Žuvų taco padažas yra turtingas ir aštrus papildymas, kuriam reikia nedaug ingredientų. Rekomenduojamos šviežios laimo sultys.
  • Tortilijos: Kukurūzų ar miltų tortilijos veikia žuvų tacos, todėl prieš užpildydami, švelniai pašildykite, kad jie nesulaužytų.

Variacijos

  • Pagardinimas: Pagardinkite žuvies filė su pajuodintais prieskoniais arba Cajun skoniu.
  • Svogūnų šlakelis: Padarykite greitą kopūstų svogūnų šlakelį, sumaišydami puodelį susmulkintų kopūstų, ½ plonai supjaustyto saldaus balto svogūno, 2 šaukštus supjaustyto kalendros, 1/3 puodelio grietinės, 2 šaukštus šviežių laimo sulčių, o vieną pasėtą ir supjaustytą jalapeno pipirą.

Kaip pasigaminti žuvies tacos

  1. Paruoškite žuvį: Papkite žuvis ir trinkite naminiu prieskonių mišiniu.
  2. Kepkite: Kepkite žuvį orkaitė (Visas receptas žemiau).
  3. Paruoškite priedus: Susmulkinkite ir paruoškite norimus „Taco“ patiekalus.
  4. Mėgaukitės! Surinkite ir patiekite tacos, kai žuvys ir padažai bus paruošti.
Žuvų tacos ant medinės lentos

Likučiai?

Likusias žuvis iš tortilijų ir kitų ingredientų laikykite dengtoje talpykloje iki 2 dienų. Naudokite likusius žuvis šaltame įvyniojime, ant salotų viršaus arba pakeiskite porcijas mikrobangų krosnelėje ir pastatykite naujus tacos su priedais ir priedais.

Lengvesni „Taco“ receptai

Ar jums patiko šis „Fish Tacos“ receptas? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
Uždarykite žuvies tacos su avokadu ir kalendra

5 nuo 150 Balsai↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Žuvų tacos

Minkštos ir žvynelinės, šios keptos žuvies tacos yra lengvai pagardintos, įdėtos į minkštas tortilijas ir sukluptas kreminiu žuvies taco padažu.

Prep laikas 20 minutės

Virkite laikas 15 minutės

Bendras laikas 35 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

Žuvies taco padažas (neprivalomas)

Žuvies taco padažas

  • Nedideliame dubenyje (jei gaminate), sumaišykite grietinę, majonezą, kalkių, česnako miltelius, kmynus ir Sriracha (jei gaminate) ir šaldykite iki patiekimo.

Prieskoniai trina

  • Mažame dubenyje sumaišykite čili miltelius, papriką, raudonėlį, kmynus, česnako miltelius, svogūnų miltelius, juoduosius pipirus ir druską.

  • Nupirškite žuvies filė, išdžiovinkite popieriniu rankšluosčiu ir pasnykdykite alyvuogių aliejumi. Įtrinkite prieskonių mišinį ant visų žuvų pusių.

  • Kepkite ant kepimo skardos 10–15 minučių* arba kol pleiskanokite ir kaitinkite iki 145 ℉.

  • Įkaitinkite tortilijas pagal pakuotės nurodymus.

  • Norėdami suskaidyti žuvį į didelius gabaliukus, naudokite šakę. Padalinkite žuvies gabalus tarp tortilijų ir įpilkite antpilnių.

Prieskoniai įtrinkite: Pakeiskite aukščiau esančią trintuvą savo mėgstamu RUN, Cajun ar pajuodintais prieskoniais.
Kopūstų svogūnų šlakelis: Sumaišykite 1 puodelį susmulkintų kopūstų, ½ saldaus balto svogūno, plonai supjaustytų supjaustytų, 2 šaukštais pjaustytų kalendros, ⅓ puodelio grietinės (arba graikiško jogurto), 2 šaukštus šviežių liepų sulčių ir 1 jalapeño pipirų.
Stebėkite savo žuvį. Plonesni žuvų gabalėliai virti greičiau.
Likusią žuvį galima atšaldyti 2 dienas. Žuvys turėtų būti laikomos ir pakartotinai pašildomos nuo tortilijų.
Informacija apie mitybą apima 1 žuvies taco į kukurūzų tortiliją. Paplartimai neįtraukiami į informaciją apie mitybą.

Kalorijos: 163 | Angliavandeniai: 27g | Baltymas: 3g | Riebumas: 5g | Natris: 348mg | Kalis: 174mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 875Iu | Vitaminas C: 4.9mg | Kalcis: 62mg | Geležis: 1.6mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Vakarienė, žuvis, priešpiečiai, pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikietis, meksikietis
Žuvų tacos ant medinės lentos su rašymu
Atviras veido žuvies tacos ant medinės lentos su rašymu
Žuvų tacos ant lentos su pavadinimu
Žuvų tacos ant medinės lentos su garnyru ir rašymu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -