Soti ir sveika skrudinta dešra ir bulvės yra vienos keptuvės savaitės nakties stebuklas.
Šiame dešros ir bulvių recepte yra rūkytos dešros, bulvių ir daržovių griežinėliai, skrudinti vienoje keptuvėje – taip paprasta!

- Sunkumas: Supjaustykite, sumaišykite ir kepkite. Tai an lengvas vienos keptuvės patiekalas su minimaliu valymu – puikiai tinka užimtoms savaitės naktims.
- Technika: Pirmiausia pradėkite kepti bulves, nes jos užtrunka ilgiausiai.
- Sukeitimai: Su pritaikomi ingredientai, galite pakeisti daržoves ar dešrą pagal savo skonį.
- Laiko taupymo patarimas: Patikrinkite, ar gaminimo zonoje nėra susmulkintų daržovių, kad sutaupytumėte ruošimo išlaidų.

Ingredientų patarimai
- Dešra: Rūkyta dešra, kielbasa ar itališka dešra puikiai tinka! Jei naudojate nevirtą dešrą, 3 veiksme pridėkite ją su bulvėmis.
- Bulvės: Pirmenybę teikiu plonoms bulvėms, tokioms kaip raudonos, auksinės Yukon arba mažos bulvės, bet gali būti naudojamos bet kokios veislės bulvės. Plonesnės odelės bulvių lupti nereikia.
- Daržovės: Aš naudoju paprikas, cukinijas ir svogūnus, tačiau šis receptas yra universalus. Grybai ar šparaginės pupelės yra kiti puikūs priedai.
- Prieskoniai: Šis pagrindinis itališkas prieskonis kiekvienam kąsniui suteikia daug pikantiško skonio.
Variacijos
- Vietoj baltųjų bulvių galima naudoti saldžiąsias bulves arba jų derinį.
- Jei skubate, naminį padažą pakeiskite itališku arba balzaminiu padažu.


Kaip pasigaminti dešrų ir bulvių
- Nedideliame dubenyje išplakite padažo ingredientus.
- Supilkite bulves su trupučiu padažo ir kepkite (visas receptas žemiau).
- Supilkite likusius ingredientus su padažu ir sudėkite į skardą.
- Gerai išmaišykite ir kepkite, kol daržovės suminkštės.

Likučiai?
Likusią dešrą ir bulves laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 5 dienų. Pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje.
Šaldykite porcijas maišeliuose su užtrauktuku iki 4 mėnesių ir iš šaldytų virkite sočioje sriuboje.
Greitos u0026 lakštinės vakarienės
Ar jūsų šeima mėgo šias keptas dešras ir bulves? Būtinai palikite komentarą ir įvertinimą žemiau!


Kepta dešra ir bulvės
Su dešra, bulvėmis ir daržovėmis aštriame padaže ši lakštinė vakarienė yra skani savaitės vakarienė.

Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 425 ° F.
-
Mažame dubenyje sumaišykite padažo ingredientus.
-
Sumaišykite bulves su 1 šaukštu padažo mišinio.
-
Kepkite 20 minučių. Tuo tarpu likusius ingredientus sumaišykite su likusiu padažu.
-
Įdėkite į keptuvę ir gerai išmaišykite. Padidinkite šilumą iki 450 °F ir kepkite dar 15–20 arba tol, kol daržovės suminkštės. Kepkite 2 minutes arba iki auksinės spalvos.
Norėdami gauti geriausius rezultatus, įsitikinkite, kad daržovės ir dešra būtų supjaustyti maždaug tokio paties dydžio, kad jos iškeptų tokiu pat greičiu.
Patiekimas: 2puodeliai | Kalorijos: 511 | Angliavandeniai: 26g | Baltymai: 17g | Riebalai: 37g | Sotieji riebalai: 11g | Polinesotieji riebalai: 4g | Mononesotieji riebalai: 19g | Cholesterolis: 81mg | Natris: 1272 mmg | Kalis: 851mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 1022TV | Vitaminas C: 66mg | Kalcis: 37mg | Geležis: 2mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



