Nėra tinkamo ar netinkamo metų laiko gerti viskį. Tačiau sunku paneigti stiprinamojo dramo patrauklumą, kai temperatūra pradeda kristi. Pradinis išpilstymas iš SirDavis, etiketės, kurią praėjusį rudenį įkūrė Beyoncé Knowles-Carter kartu su Moët Hennessy ir gerbiamu distiliuotoju Billu Lumsdenu, šią žiemą pripildys taures ir sušildys širdis.

Pavadintas Knowles-Carterio prosenelio iš tėvo pusės, mėnulio šlovės Daviso Hogue’o vardu, SirDaviso debiutinė išraiška pasižymi pikantiškomis rugių natomis, kurias atsveria iriso, klementino ir džiovintų spanguolių skonis. Apvalus gomurys įgauna saldžių vaisių skonį, praleistą Pedro Ximénez statinėse. Įrašyta kaip amerikietiškas viskis, košės sąskaitą sudaro 51 procentas rugių ir 49 procentai salyklinių miežių.

Jis šviečia senamadiškai ir daro elegantišką Hot Toddy. Bet mes iš dalies gurkšnojame SirDavis tiesiai arba su vandens lašeliu – geriausia prieš židinį, kol lauke krenta sniegas. (Sužinokite daugiau apie SirDavis maišytuvą ir pasaulinį advokacijos vadovą Cameroną George’ą mūsų 2025 m. sausio / vasario mėn. Imbibe 75 numeryje.) reservebar.com, 89,99 USD





Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -