Los Andžele mums pasisekė, kad vyno regionus ir gėrimų vietas, kurias būtina aplankyti, pavyzdžiui, Santa Barbarą ir San Diegą, nuvažiuosite vos už kelių valandų. Tačiau, reikia pripažinti, aš dažnai tai vertinu kaip savaime suprantamą dalyką. Taigi, nespėjęs apsilankyti SD, nekantrauju pasivyti miesto kokteilių sceną. Turiu tokių mėgstamų dalykų kaip „False Idol“ ir „Raised by Wolves“, tačiau atėjo laikas ištirti naujesnius pasiūlymus, kuriuose buvo viskas – nuo kuruojamo kokteilio, paslėpto japonų kavinėje, iki erdvėlaivių įkvėpto atogrąžų baro. Štai keletas pasirinkimų, kur šiuo metu išgerti San Diege – visa tai galima pasidalyti važiavimo spinduliu – nuo Šiaurės parko iki jūrų uosto.
„Lafayette“ viešbutis
Svetingumo grupė CH Projects pavertė šį istorinį North Park viešbutį kokteilių entuziastų svajonių bare. Jei esate viešbučio svečias, keliuose intriguojančiuose viešbučio baruose ir restoranuose puikiai paruošti kokteiliai yra vos keli žingsniai. Mėgaukitės bananiniu kokoso pieno kokteiliu su rhum agricole ir benediktinu visą parą veikiančioje užkandinėje Beginner’s Diner arba vakarą užbaikite tekila ir brandinto romo Espresso Martini vakarienės klube Lou Lou’s Jungle Room. Netgi prie baseino siūlomi gėrimai viršija įprastus „Margs“ ir „Mojitos“ gėrimus, tokius kaip „Saturn“ variantas su jūrinio stiprumo džinu, „bianco“ vermutas, amaro ir pasifloros vaisiai. Tačiau nemiegokite kambaryje esančio mini baro, kurį kuravo Paul McGee, buvęs Lost Lake. Turėdami aukščiausios klasės kepsninės ir stiklo gaminius, receptų korteles ir kokybiškus butelius, tokius kaip Don Fulano tekila ir Jefferson’s Ocean „Aged at Sea“ burbonas, susigundysite pasilikti.
Motinos laivas
Moteriškas laivas nukrypsta nuo tiki baro tropo, savo 1500 kvadratinių pėdų erdvę pripildydamas įtraukiančių mokslinės fantastikos elementų. Vietoj dykumos salos jūsų erdvėlaivis avariniu būdu nusileido svetimoje planetoje. Barą su pertraukomis pertraukia laivo gedimas su mirksinčiomis lemputėmis ir paslaptingai rūkstančia įranga, o ne pagaminta perkūnija ar išsiveržiantis ugnikalnis. Perskaitykite skrydžio vadovą / kokteilių meniu, kad gautumėte ne šio pasaulio atogrąžų klasiką, pavyzdžiui, Mindkiller, skausmą malšinantį vaistą, pagamintą iš Tang širdies, ir Warbird, džiunglių paukštį su yuzu, granatais ir kraujo apelsinais. Tai smagus nukrypimas nuo įprastos atogrąžų baro temos. Laukiami pasivaikščiojimai. Bet jei norite sėdėti bare, pirmiausia rezervuokite.
Youngblood
Įsikūręs keli žingsniai nuo mylimo Speakeasy Noble Experiment restorane „Neighborhood“ yra paslėptas įėjimas į Youngblood – jaukesnį, tik rezervuoti skirtą barą su 16 vietų ir trijų patiekalų kokteilių patirtimi. Neieškokite meniu, kurį galėtumėte nugriebti gurkšnodami sveikinamąją šampano taurę. Kitas jūsų gėrimas gyvena dviejų puikių barmenų mintyse už baro. Viskas, ko jiems reikia, yra jūsų mėgstami skoniai ir kokteilių stiliai, ir jie tai atims. Vos per 90 minučių mėgausitės gaiviu aperityvo kokteiliu, nuotaikingu antruoju patiekalu ir desertiniu gėrimu. Dėl bendros patirties pasijusite matomi ir norėsite pasilikti ilgiau ir ištirti platų spiritinių gėrimų pasirinkimą.
Roma Šiaurės
Rafinuotame Meksiko miesto įkvėptame bare „Roma Norte“ habanero Margarita nėra tik dar viena pikantiška Margarita. Tai miksologijos magija. Beau du Bois, apdovanojimus pelnęs barmenas ir Puesto baro ir spiritinių gėrimų viceprezidentas, garais užpila tekilą habanero, kad išliktų visas pipirų skonis be jokio karščio. Tai puikiai tinka prieskonių mėgėjams, kurie nori aštraus Margo be skausmo. Tuo tarpu ugnies entuziastai gali padaryti kokteilį taip karštą, kaip tik išdrįsta su pridedamu kapsaicino krūmo lašintuvu. Tačiau tai tik vienas iš technikos pagrįstos „du Bois“ baro programos, kuri gali pasigirti įspūdingais 72 kokteiliais, pavyzdys. Nepaisant sudėtingo, užkulisių paruošimo, apimančio skystą azotą, priverstinį karbonizavimą ir centrifugą, kokteiliai išlieka prieinami tiek skoniu, tiek kaina.
Baras Kamonas
Užsukite į šį elegantišką kokteilių barą, paslėptą Japonijos kavinėje „Asa Bakery“, ir nusigausite iš East Village į XX a. 20-ojo dešimtmečio Japoniją Taishō romėnų laikais, kai šalis pirmą kartą pradėjo importuoti Europos kultūros elementus. Rytai susitinka su vakarais koncepcija perkeliama nuo medžio dekoro iki gėrimų, tokių kaip juodasis sezamo Old Fashioned ir išgrynintas ube Jungle Bird. Nuotykių mėgėjai norės užsisakyti rameno įkvėpto „Fifth Element“ ir „Trash Panda“ – kokoso riešutų užpilto shochu kokteilio su durianu. Ir būtinai atvykite alkani, nes norėsite užkąsti traškiais aštriais tunais su ikrais, vištienos karaage ir ceviche.
Ne visą darbo dieną mylėtojas
Nors šis aukštos kokybės klausymosi baras Šiaurės parke švenčia vinilo garsą ir kultūrą meistriško stiliaus svetainės erdvėje, nesitikėkite prislopintos vibracijos. Už durų nusidriekia eilė, patogios kėdės yra aukščiausios klasės, o bare, kuriame daugiausia dėmesio skiriama japoniškiems alkoholiniams gėrimams, alumi ir kokteiliams, gali tilpti maždaug du žmonės. Tačiau energija yra smagi, gėrimai patiekiami greitai, o radus vietą ir susiradus naujų draugų, nesinorės išvykti. Būtinai nueikite į įrašų parduotuvę užpakalinėje patalpoje ir vartykite albumus su japonišku viskiu „Manhattan“ rankoje arba tyrinėkite barą mėgaudamiesi savo „Highball“ ir naujausia „Uncanned Music“ garso sistema.
Happy Medium
Viskas šiame North Park kaimynystėje esančiame bare yra svetinga – nuo plačiai atvertų, susukamų langų iki džiunglių kokteilių, patiekiamų išnešiojamuose džiunglių puodeliuose. Daugeliu naktų kampinis baras būna sausakimšas, tačiau tai nesustabdo aptarnavimo, nes tiekiami kokteiliai. „Noble Experiment“ absolventai ir „Happy Medium“ bendrasavininkai Ericas Johnsonas ir Christianas Siglinas yra už gudrios, didelės apimties baro programą, kurioje yra mėlynas „Negroni“, „Ward Eight with Tang“ ir populiariausias kokteilis „Super Grass“, pagamintas iš citrinžolės mezcal, tekilos, laimas, pandanas ir mangas. Savaitgaliais užsukite į priešpiečių ir paverskite tai visos dienos reikalu, pradedant pusryčių burito ir Party Pimms Cup su Red Bull.