Likus keliems metams iki Kambrijos bealkoholinių gėrimų pasirinkimo sprogimo, Detroite įsikūręs „Casamara Club“ pradėjo gaminti „laisvalaikio gazuotus gėrimus“. Jų botaniškai raištyti gėrimai siūlo sudėtingą, ne per saldų skonį, puikiai tinkantį, kai norite gurkšnoti ko nors ypatingo, be alkoholio. Jų pradinė sudėtis netgi patraukė mūsų dėmesį 2019 m. pradžioje, kai įmonė (dar žinoma kaip įkūrėjai Erica Johnson ir Jason LaValla) pirmą kartą pradėjo plėstis už Didžiųjų ežerų regiono ribų. Šią ilgametę patirtį išryškina naujausias jų leidimas – itin gniuždomas Superclasico nealkoholinis aperityvas.
Panašiai kaip ir kiti į amaro panašūs botaniniai gazuoti gėrimai, Superclasico gaminamas iš visų ingredientų, vengiant bet kokių „natūralių skonių“ ar alternatyvių saldiklių. Itališkas chinotto (maži, kartūs apelsinai) ir kadagys sukuria kartaus stuburą. Raudonųjų serbentų sultys suteikia aštraus skonio ir šiek tiek tanininės struktūros, o kolos riešutai, vanilė, kvapieji pipirai ir gvazdikėliai sukuria sudėtingumą. O tobulas demerara cukranendrių cukraus ir citrinų sulčių kiekis palaiko viską subalansuotą. Gazuotas, kartaus skonio ir švelniai prieskoniais pagardintas Superclasico dabar yra puikus pasirinkimas, kai tik noriu šiek tiek laisvalaikio. 60 USD/12 pakuotės, casamaraclub.com