Jei turite prinokusių bananų, tikrai norėsite pasigaminti šiuos bananų batonėlius.

Minkštas, drėgnas ir skanus, šis receptas yra kupinas bananų ir pekano skonio, o ant viršaus yra mano mėgstamiausio sviestinio kreminio sūrio glaisto.

bananų batonėliai lėkštėje

Šį receptą rėmė „Challenge Butter“.

  • Jie turi daug bananų skonio ir papildyta mano absoliučiai mėgstamiausiu kreminio sūrio glaisto receptu.
  • Sviestas suteikia tobulą tekstūrą, o bananai išlaiko juos drėgnus.
  • Juos lengva pagaminti ir naudoti paprastus pagrindinių ingredientų.
  • Jie gerai išsilaiko, o bananų batonėlius galima užšaldyti.
miltai , cukrus , kepimo soda , cinamonas , pekano riešutai dubenėliuose su bananais , kiaušiniais , citrina , pienu ir sviestu su etiketėmis bananų batonėliams su grietinėlės sūrio glaistu gaminti

Ko reikia norint pagaminti bananų batonėlius

Bananai: Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite rudus bananus. Prinokę bananai turi daug juodų dėmių ir natūralaus cukraus. Jei bananai prinokę ir nesate pasiruošę kepti, nulupkite juos ir užšaldykite.

Sviestas: Naudokite aukštos kokybės nesūdytą sviestą, pvz., Challenge sviestą. Jis pagamintas iš paprastų ingredientų ir šiuose batonėliuose sukuria puikų trupinį (ir geriausią glaistą).

Sausi ingredientai: Pagrindas yra universalūs miltai, o cukrus suteikia saldumo ir sukuria tobulą tekstūrą.

Priedai: Aš mėgstu pekano riešutus su bananais, bet drąsiai pakeiskite juos graikiniais riešutais arba kapotais smulkintais migdolais. Vietoj riešutų galima naudoti mini šokolado drožles.

Kreminio sūrio glaistymas: Kreminis sūris ir sviestas turi būti kambario temperatūros, kad glajus būtų lygus. Jei norite, pakeiskite jį kokoso glaistu arba šokoladiniu sviestiniu kremu.

Kaip pasigaminti bananų batonėlių

  1. Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus.
  2. Atskirame dubenyje išplakite sviestą ir cukrų iki purios masės. Sudėkite bananus ir likusius šlapius ingredientus.
  3. Sumaišykite šlapius ir sausus ingredientus.
  4. Tešlą paskleiskite į kepimo skardą ir kepkite (receptas žemiau).

Grietinėlės sūrio glaistymas

  1. Visus ingredientus, išskyrus cukraus pudrą, sumaišykite rankiniu trintuvu (receptas žemiau).
  2. Lėtai įmaišykite cukraus pudrą ir pieną, jei reikia.
  3. Paskleiskite ant atvėsusių bananų batonėlių, supjaustykite ir patiekite.
Bananų batonėliai su grietinėlės sūrio glaistu keptuvėje

Bananų batonėlių laikymas

  • Laikykite bananų batonėlius uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų.
  • Užšaldykite porcijas ant kepimo skardos, suvyniokite atskirai ir užšaldykite iki 4 savaičių.
  • Padarykite juosteles iš anksto ir užšaldykite visą lapą (nesupjaustytą), suvyniotą į plastiką iki 1 mėnesio.
  • Išvyniokite ir atšildykite kambario temperatūroje.

Turite bananų?

Ar gaminote šiuos bananų batonėlius su kreminio sūrio glaistu? Palikite mums komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
gabalėlis bananų batonėlių su grietinėlės sūrio glaistu su kąsniu išimtas

528 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Bananų batonėliai su grietinėlės sūrio glaistu

Dekadentiški bananų batonėliai su kreminio sūrio glaistu yra drėgnas ir švelnus desertas su kreminiu saldžiu užpilu.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 40 minučių

Bendras laikas 1 valandą

9x13 kepimo skarda baltu fonu
baltas ir juodas rankinis maišytuvas su raudonais mygtukais
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

Padaryti bananų batonėlius

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350°F. 9 × 13 skardą ištepkite riebalais.

  • Dubenyje sumaišykite miltus, soda, cinamoną ir druską ir atidėkite.

  • Sviestą ir cukrų išplakti rankiniu mikseriu iki purios masės.

  • Įpilkite kiaušinių, pieno, sutrintų bananų ir citrinos sulčių. Gerai išmaišykite.

  • Į šlapią mišinį įmaišykite miltų mišinį ir smulkintus riešutus.

  • Paskleiskite į paruoštą skardą ir kepkite 20–25 minutes arba tol, kol dantų krapštukas išeis švarus. Visiškai atvėsinkite.

Grietinėlės sūrio glaistymas

  • Kol batonėliai vėsta, rankiniu mikseriu išplakite kreminį sūrį ir sviestą iki purumo. Įmaišykite vanilę ir žiupsnelį druskos.

  • Įpilkite cukraus pudros, po truputį, kol susimaišys. Paskleiskite ant bananų batonėlių ir patiekite.

Bananų batonėlius laikykite šaldytuve hermetiškame inde iki 4 dienų.

Kalorijos: 388 | Angliavandeniai: 50g | Baltymai: 4g | Riebalai: 20g | Sotieji riebalai: 11g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 6g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 71mg | Natris: 288mg | Kalis: 111mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 36g | Vitaminas A: 587TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 35mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Tortas, Desertas
Virtuvė Amerikos
padengtos bananų batonėlių griežinėliais su kreminio sūrio glaistu su pavadinimu
drėgni ir dekadentiški bananų batonėliai su kreminiu sūriu, glaistu su raštu
Bananų batonėliai su kreminio sūrio glaistu ir bananų griežinėliais viršuje su pavadinimu
Bananų batonėliai su grietinėlės sūrio glazūra keptuvėje ir padengti raštu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -