Jei turite prinokusių bananų, tikrai norėsite pasigaminti šiuos bananų batonėlius.
Minkštas, drėgnas ir skanus, šis receptas yra kupinas bananų ir pekano skonio, o ant viršaus yra mano mėgstamiausio sviestinio kreminio sūrio glaisto.

Šį receptą rėmė „Challenge Butter“.
- Jie turi daug bananų skonio ir papildyta mano absoliučiai mėgstamiausiu kreminio sūrio glaisto receptu.
- Sviestas suteikia tobulą tekstūrą, o bananai išlaiko juos drėgnus.
- Juos lengva pagaminti ir naudoti paprastus pagrindinių ingredientų.
- Jie gerai išsilaiko, o bananų batonėlius galima užšaldyti.

Ko reikia norint pagaminti bananų batonėlius
Bananai: Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite rudus bananus. Prinokę bananai turi daug juodų dėmių ir natūralaus cukraus. Jei bananai prinokę ir nesate pasiruošę kepti, nulupkite juos ir užšaldykite.
Sviestas: Naudokite aukštos kokybės nesūdytą sviestą, pvz., Challenge sviestą. Jis pagamintas iš paprastų ingredientų ir šiuose batonėliuose sukuria puikų trupinį (ir geriausią glaistą).
Sausi ingredientai: Pagrindas yra universalūs miltai, o cukrus suteikia saldumo ir sukuria tobulą tekstūrą.
Priedai: Aš mėgstu pekano riešutus su bananais, bet drąsiai pakeiskite juos graikiniais riešutais arba kapotais smulkintais migdolais. Vietoj riešutų galima naudoti mini šokolado drožles.
Kreminio sūrio glaistymas: Kreminis sūris ir sviestas turi būti kambario temperatūros, kad glajus būtų lygus. Jei norite, pakeiskite jį kokoso glaistu arba šokoladiniu sviestiniu kremu.




Kaip pasigaminti bananų batonėlių
- Dubenyje sumaišykite sausus ingredientus.
- Atskirame dubenyje išplakite sviestą ir cukrų iki purios masės. Sudėkite bananus ir likusius šlapius ingredientus.
- Sumaišykite šlapius ir sausus ingredientus.
- Tešlą paskleiskite į kepimo skardą ir kepkite (receptas žemiau).

Grietinėlės sūrio glaistymas
- Visus ingredientus, išskyrus cukraus pudrą, sumaišykite rankiniu trintuvu (receptas žemiau).
- Lėtai įmaišykite cukraus pudrą ir pieną, jei reikia.
- Paskleiskite ant atvėsusių bananų batonėlių, supjaustykite ir patiekite.

Bananų batonėlių laikymas
- Laikykite bananų batonėlius uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų.
- Užšaldykite porcijas ant kepimo skardos, suvyniokite atskirai ir užšaldykite iki 4 savaičių.
- Padarykite juosteles iš anksto ir užšaldykite visą lapą (nesupjaustytą), suvyniotą į plastiką iki 1 mėnesio.
- Išvyniokite ir atšildykite kambario temperatūroje.
Turite bananų?
Ar gaminote šiuos bananų batonėlius su kreminio sūrio glaistu? Palikite mums komentarą ir įvertinimą žemiau.


Bananų batonėliai su grietinėlės sūrio glaistu
Dekadentiški bananų batonėliai su kreminio sūrio glaistu yra drėgnas ir švelnus desertas su kreminiu saldžiu užpilu.



Neleiskite ekranui užtemti
Padaryti bananų batonėlius
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F. 9 × 13 skardą ištepkite riebalais.
-
Dubenyje sumaišykite miltus, soda, cinamoną ir druską ir atidėkite.
-
Sviestą ir cukrų išplakti rankiniu mikseriu iki purios masės.
-
Įpilkite kiaušinių, pieno, sutrintų bananų ir citrinos sulčių. Gerai išmaišykite.
-
Į šlapią mišinį įmaišykite miltų mišinį ir smulkintus riešutus.
-
Paskleiskite į paruoštą skardą ir kepkite 20–25 minutes arba tol, kol dantų krapštukas išeis švarus. Visiškai atvėsinkite.
Grietinėlės sūrio glaistymas
-
Kol batonėliai vėsta, rankiniu mikseriu išplakite kreminį sūrį ir sviestą iki purumo. Įmaišykite vanilę ir žiupsnelį druskos.
-
Įpilkite cukraus pudros, po truputį, kol susimaišys. Paskleiskite ant bananų batonėlių ir patiekite.
Bananų batonėlius laikykite šaldytuve hermetiškame inde iki 4 dienų.
Kalorijos: 388 | Angliavandeniai: 50g | Baltymai: 4g | Riebalai: 20g | Sotieji riebalai: 11g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 6g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 71mg | Natris: 288mg | Kalis: 111mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 36g | Vitaminas A: 587TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 35mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



