Šis nebrangus ir paprastas kubelio kepsnio receptas su svogūnų balzamiko padažu yra sodraus ir pikantiško skonio.
Paprasti jautienos kubelių kepsniai yra lengvai apkepti, o po to pasmaugti pikantiškame svogūnų padaže. Tai puikus maistas, patiekiamas ant bulvių košės ar makaronų.
- Lėtas troškinimas padaro kepsnį švelnus ir užpiltas pikantiškomis kvapiosiomis medžiagomis.
- The sodrus ir tvirtas padažas yra subalansuotas raudonojo vyno, sultinio, balzamiko ir Dižono.
- Jame dera saldūs ir aštrūs skoniai.
- Sudėkite karamelizuotus svogūnus šiek tiek saldumo prie bendro patiekalo.
- The sodrus sluoksniuotas skonis ir švelni tekstūra puikiai dera su unikaliais padažo ingredientais.
Ko jums prireiks kubelių kepsnių ir padažo
Kubo kepsniai: Kubelių kepsniai yra liesos jautienos išpjovos, pagamintos iš viršaus arba iš apačios ir taip pat žinomos kaip „kubeliai“, „šveicariški“ arba „mažieji kepsniai“. Tai kietas mėsos gabalas, kuris paprastai yra iš anksto suminkštintas, todėl juos paruošti labai paprasta! Jei nerandate kubelių kepsnių, naudokite apvalius kepsnius ir suminkštinkite juos mėsos minkštikliu arba plaktuku.
Svogūnai: Naudokite geltonus arba baltus svogūnus, kad padažas būtų daug skonio. Svogūnai turi suminkštėti, neparudinti.
Padažas: Sodrus ir sotus padažas turi šiek tiek balzamiko, kad pagerintų skonį. Jei nenorite vyno, naudokite papildomą sultinį ir, jei norite, įdėkite itališkų prieskonių.
Variacijos
Padažą supilkite trupiniais lašiniais, troškintais česnakiniais grybais, brokoliniais arba, jei norite, įmeskite į šaldytų daržovių mišinio maišelį.
Kaip pasigaminti kubelių kepsnius ir padažą
- Kepsnius apvoliokite miltuose ir prieskoniuose ir apkepkite. Atidėkite į šalį.
- Svogūnus pakepinkite aliejuje ir puodą apšlakstykite raudonuoju vynu.
- Įmaišykite likusius ingredientus (išskyrus kukurūzų krakmolą).
- Perkelkite kepsnius į lėkštę ir užvirinkite padažą ant viryklės.
- Supilkite į kukurūzų krakmolo srutą ir troškinkite. Patiekite.
Kubo kepsnio laikymas
Likę kubelių kepsniai su padažu gali būti laikomi sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Pašildykite porcijas mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės. Užšaldykite porcijas ketvirčio dydžio maišeliuose su užtrauktuku iki vieno mėnesio ir atitirpinkite per naktį šaldytuve.
Kubo kepsnio garnyrai
Ar jums patiko šis „Cube Steak“ receptas? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!
Kubo kepsniai
Kubelių kepsnys kepamas žemai ir lėtai orkaitėje su pikantišku balzaminiu svogūnų padažu.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.
-
Sekliame inde ar lėkštėje sumaišykite miltus, košerinę druską ir pipirus. Kiekvieną kubelio kepsnį lengvai aptepkite pagardintų miltų mišiniu, nukratydami perteklių.
-
4qt olandiškoje orkaitėje įkaitinkite aliejų ant vidutinės ugnies. Kepsnelius apkepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės (jei reikia, įpilkite alyvuogių aliejaus) arba kol švelniai apskrus. Išimkite iš olandiškos orkaitės ir atidėkite.
-
Įdėkite sviestą į olandišką orkaitę ir kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies, kol suminkštės. Supilkite vyną, nugramdydami rudas gabalėlius ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol sumažės per pusę.
-
Supilkite jautienos sultinį, actą, Dižono garstyčias ir rozmariną ir išmaišykite, kad susimaišytų. Sudėkite apskrudusius kepsnelius, uždenkite ir pašaukite į orkaitę. Kepkite uždengę 2,5–3 valandas arba kol suminkštės. Įpusėjus kepimui, jei reikia, įpilkite dar 1 puodelį sultinio, kad mėsa būtų apsemta skysčio.
-
Padėkite olandišką orkaitę ant kaitlentės ir perkelkite kepsnius į lėkštę. Laisvai uždenkite folija.
-
Įjunkite viryklę ant vidutinės-stiprios ugnies ir užvirinkite padažą.
-
Mažame dubenyje sumaišykite kukurūzų krakmolą su 1 šaukštu vandens. Kukurūzų krakmolo mišinį supilkite į padažą, maišykite, kol sutirštės. Paragaukite ir, jei norite, įberkite druskos ir pipirų.
-
Patiekite ant bulvių košės arba kiaušinių makaronų.
- Iškepkite kepsnį žemas ir lėtas siekdami geriausių rezultatų. Aukštesnė temperatūra taip pat nesuminkštins mėsos.
- Jei kubelių kepsniai nėra minkšti, jiems reikia daugiau kepimo laiko toliau virti ir skaidyti kietus audinius. Uždenkite juos vėl ir kepkite dar 20-30 minučių.
- Dėl a tirštesnis padažas lygiomis dalimis sumaišykite kukurūzų krakmolą ir vandenį ir supilkite į verdantį skystį, kad gautumėte norimą konsistenciją.
- Nėra olandiškos orkaitės? Didelėje keptuvėje apkepkite kepsnius ir perkelkite į troškintuvą. Toje pačioje keptuvėje paruoškite padažą ir sudėkite į troškintuvą. Uždenkite dangčiu arba aliuminio folija ir kepkite, kaip nurodyta.
- Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
Kalorijos: 417 | Angliavandeniai: 13g | Baltymai: 35g | Riebalai: 23g | Sotieji riebalai: 9g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 10g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 119mg | Natris: 552mg | Kalis: 862mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 120TV | Vitaminas C: 4mg | Kalcis: 53mg | Geležis: 3mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.