Traškiais kraštais ir pikantiškais prieskoniais apkeptos cukinijos yra puikus greitas garnyras prie bet kurio patiekalo!

Mažai angliavandenių ir nekaloringų cukinijų skvošas apkepiamas česnakiniame svieste ir bazilikuose ir paruošiamas per kelias minutes!

keptas cukinijos patiekalas
  • Jis nepaprastai greitai paruošiamas ir iškepamas tik 15 minučių ar mažiau. Greitai išnaudokite tą sodo gausą cukinijų!
  • Be galo įvairiapusės cukinijos gali būti pagardintos daugybe būdų, kad jos atitiktų meniu.
  • Mažo kaloringumo ir mažai angliavandenių cukinijos yra švelnaus ir riešutinio skonio, todėl jos tokios populiarios prie pagrindinių patiekalų, tokių kaip lašiša, vištiena ar kepsnys.
  • Dviguba partija gali būti patiekiama visą savaitę kaip garnyras arba priedas prie troškinimo arba ant skrebučio.
cukinija , aliejus , česnakas ir druska bei pipirai troškintai cukinijai su etiketėmis gaminti

Ko prireiks troškintoms cukinijoms

Cukinijos: Ieškokite tvirtų, vaškinių cukinijų be jokių minkštų dėmių ar dėmių. Sumaišykite ir pridėkite šiek tiek geltonojo moliūgo, kad gautumėte spalvą. Jei naudojate itin dideles cukinijas, perpjaukite per pusę ir išskobkite kietas sėklas, prieš supjaustydami pusžiedžiais. Ypač didelės cukinijos kartais gali turėti kietą odelę, todėl, jei norite, jas taip pat galima nulupti.

Prieskoniai: Alyvuogių aliejų pakeiskite bekono riebalais. Kiti skonio profiliai, kuriuos reikia išbandyti, yra itališki ir citrininiai pipirai.

Variacijos: Pagardinkite paprastus su švelniomis cukinijomis. Išbandykite tokius priedus kaip raudonieji svogūnai, kubeliais pjaustyti pomidorai, griežinėliais pjaustyti grybai ar paprikos. Tiks net maišelis sumaišytų šaldytų daržovių mišinio, tiesiog pridėkite kelias minutes prie kepimo laiko, atlikto toliau pateikto recepto 2 veiksme. Norėdami sustiprinti skonį, prieš patiekdami pabarstykite parmezanu.

Kaip pasigaminti troškintą cukiniją

Su traškiais kraštais ir daugybe prieskonių, troškintos cukinijos yra puikus greitas garnyras.

  1. Pagardinkite storais griežinėliais pjaustytas cukinijas, kaip nurodyta receptas žemiau ir pakepinti alyvuogių aliejuje.
  2. Nustumkite cukiniją į keptuvės šoną, o į kitą pusę įdėkite česnako ir sviesto.
  3. Kai tik kvepia, viską sumaišykite ir kepkite, kol cukinijos paruduos.

Prieš patiekdami pagardinkite pagal skonį.

Pro patarimai

  • Manome, kad ½ colio griežinėliai suteikia geriausią tekstūrą, bet jei norite dar traškesnių, rudų kraštų, supjaustykite storesniais griežinėliais, kad jie atlaikytų papildomą kepimo laiką.
  • Naudokite pakankamai didelę keptuvę, kad išvengtumėte perpildymo ir neleistumėte, kad cukinijos išgaruotų, o ne apskrustų.

Troškintų cukinijų laikymas

  • Likusias troškintas cukinijas laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų. Dar kartą pašildykite porcijas sausoje keptuvėje, kad kraštai apskrustų.
  • Šaldykite atvėsusias cukinijas maišeliuose su užtrauktuku iki mėnesio. PASTABA: Dėl didelio vandens kiekio atšildytos cukinijos praras savo tvirtumą, tačiau puikiai tiks sriubai ar frittatai!

Panaudokime tą papildomą sodo cukiniją!

Ar jūsų šeimai patiko šis troškintų cukinijų receptas? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
keptas cukinijos patiekalas

519 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Troškintos cukinijos

Švelnios cukinijos įgauna pikantišką skonį su sviestu, česnaku, žolelėmis ir prieskoniais.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 15 minučių

Keptuvė baltame fone
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Cukiniją supjaustykite ½ colio storio.

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų 12 colių keptuvėje ant vidutinės ir stiprios ugnies. Cukinijas apkepkite aliejumi, baziliku, druska ir pipirais.

  • Sudėkite pagardintas cukinijas ir kepkite 3–4 minutes arba kol suminkštės.

  • Perkelkite cukinijas į vieną keptuvės pusę, o į kitą įdėkite sviesto ir česnako ir trumpai pakepkite. Sumaišykite ir virkite, kol cukinijos suminkštės, dar apie 2 minutes.

  • Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

  • Jei naudojate itin dideles sodo cukinijas su kietomis sėklomis, perpjaukite per pusę išilgai ir šaukštu išskobkite sėklas.
  • Jei norite kietesnių cukinijų ar traškesnių kraštų, supjaustykite ¾ colio griežinėliais.
  • Jei norite, kad skonis būtų gilesnis, prieš patiekdami, jei norite, įberkite parmezano sūrio.
  • Likučius galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 3-4 dienų, o šaldiklyje – iki vieno mėnesio.

Kalorijos: 75 | Angliavandeniai: 4g | Baltymai: 1g | Riebalai: 7g | Sotieji riebalai: 2g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 3g | Transriebalai: 0.1g | Cholesterolis: 8mg | Natris: 321mg | Kalis: 266mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 285TV | Vitaminas C: 18mg | Kalcis: 21mg | Geležis: 0.5mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vakarienė, garnyras
Virtuvė Amerikos
mažai angliavandenių Kepta cukinija su raštu
Troškintos cukinijos su česnakiniu sviestu ir raštu
padengta Pakepinta cukinija su pavadinimu
lengva Pakepinti cukiniją dubenyje ir uždaryti su pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *