Šis maltos jautienos troškinys yra lengvas ir skanus.
Pagardinta mėsa, padažas, makaronai ir trijų rūšių sūriai sluoksniuojami į troškinimo indą ir kepami iki burbuliukų!
Puikiai tinka pasiruošti iš anksto, jis gerai įkaista ir užšąla!
- tai ekonomiškas ir puikus būdas ištempti kilogramą maltos jautienos!
- Mano lengvas, sūrus receptas yra daug skonio ir tai lengva padaryti.
- Šis maltos jautienos troškinio receptas yra universalus; pridėkite mėgstamų daržovių ar net pupelių.
- Pasiruoškite į priekį ir iškepkite prieš patiekiant. Tiesiog kaip čili arba mėsos kepalastai taip pat gerai (ar net geriau) kitą dieną!
Ingredientai maltos jautienos troškinimui
Beveik lazanija-Kaip ir skonis, šis šeimos mėgstamiausias ingredientas, kurį tikriausiai turite po ranka, naudoja.
- Mėsa: Aš naudoju liesą maltą jautieną, bet galite ir naudoti Itališka dešra arba malta kalakutiena.
- Makaronai: Padažui rinkitės sočius makaronus su posūkiais ar įdubomis.
- Padažas: Naudokite savo mėgstamą makaronų padažą (man patinka šis prekės ženklas) su nesmulkintų pomidorų skardine. Taip pat galite naudoti konservuotus kubeliais pjaustytus pomidorus, bet manau, kad sveiki pomidorai yra geresnės konsistencijos.
- Sūris: Aš derinu varškę ir grietinę, kad gaučiau dvigubą kreminio gėrio dozę. Varškę pakeiskite rikota sūris. Parmezanas ir mocarela suteikia skonio. Galite įdėti bet kokį sūrio mišinį ar net čederio sūrį.
Variacijos
- Į padažą įpilkite beveik bet kokių daržovių (pabandykite cukiniją ar paprikas). Įdėkite jį į keptuvę, kai mėsa apskrus, ir virkite, kol suminkštės, prieš sudėdami padažo ingredientus.
- Kiaušinių makaronai taip pat puikiai tinka šiame recepte.
Kaip pasigaminti maltos jautienos troškinį
Šį makaronų kepinį lengva pagaminti.
- Ruda jautiena: Didelėje keptuvėje, rudos maltos jautienossvogūnai ir česnakai.
- Paruošiamasis padažas: Sudėkite sveikus pomidorus, makaronų padažą ir prieskonius ir troškinkite, kol sutirštės.
- Paruošiamas sūrio sluoksnis: Sumaišykite grietinę, varškę, kiaušinį, baziliką, likusias petražoles ir parmezaną.
- Kepti: Sluoksniuokite makaronus, sūrio mišinįir maltos jautienos mišinį kepimo inde. Viršų apibarstykite sūriu ir kepkite, kol pradės burbuliuoti.
Patiekite šį makaronų troškinį su dideliu gabalėliu kukurūzų duonos arba traškios duonos, kad užpiltumėte bet kokį padažą.
Likučių saugojimas
Likusį maltos jautienos troškinį laikykite uždengtą šaldytuve iki 4 dienų (jei taip ilgai užteks)! Visą savaitę valgydami šildykite mikrobangų krosnelėje (arba orkaitėje).
Užšaldykite visą troškintuvą prieš arba po kepimo. Tvirtai suvyniokite į plastikinę plėvelę, o po to į aliuminio foliją iki 3 mėnesių. Atšildykite per naktį šaldytuve ir pašildykite, kaip nurodyta aukščiau. Jei troškinys yra šaltas prieš šaldytuvą, gali prireikti papildomo gaminimo laiko.
Daugiau maltos jautienos troškinių receptų
Troškiniai yra tikrai puikus maistas, o šie paprasti troškinių receptai tikrai patiks!
Ar jūsų šeimai patiko šis maltos jautienos troškinys? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!
Maltos jautienos troškinys
Šis naminis troškinys yra prikrautas maltos jautienos, makaronų ir 3 skirtingų rūšių sūrių kvapniame pomidorų padaže.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Kepkite jautieną, svogūną ir česnaką didelėje gilioje keptuvėje, kol neliks rausvos spalvos. Nusausinkite riebalus.
-
Konservuotus pomidorus sulaužykite rankomis. Į maltą jautieną įpilkite (įskaitant sultis) kartu su makaronų padažu, cukrumi ir itališkais prieskoniais.
-
Troškinkite, kol sutirštės, apie 15 minučių. Įmaišykite pusę petražolių, paragaukite ir pagardinkite druska ir pipirais.
-
Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.
-
Užvirinkite didelį puodą pasūdyto vandens ir išvirkite makaronus al dente pagal pakuotės nurodymus. Nusausinkite, neskalaukite.
-
Nedideliame dubenyje sumaišykite grietinę, varškę, kiaušinį, bazilikus, likusias petražoles ir tarkuotą parmezano sūrį.
-
Į 9 × 13 keptuvės dugną įpilkite ploną padažo sluoksnį.
-
Sluoksniuokite pusę makaronų, ant viršaus uždėkite visą grietinės mišinį, likusius makaronus ir mėsos padažą.
-
Ant viršaus uždėkite mocarelos sūrio ir uždenkite.
-
Kepkite 15 minučių. Atidenkite ir kepkite dar 10–15 minučių arba iki auksinės spalvos ir burbuliukų. Prieš patiekdami pailsėkite 5 minutes.
Likusį maltos jautienos troškinį laikykite uždengtą šaldytuve iki 5 dienų.
Kalorijos: 419 | Angliavandeniai: 43g | Baltymai: 28g | Riebalai: 15g | Sotieji riebalai: 7g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 4g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 90mg | Natris: 672mg | Kalis: 750mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 8g | Vitaminas A: 758TV | Vitaminas C: 15mg | Kalcis: 224mg | Geležis: 4mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.