Itališka vištiena yra greita ir skani vakarienė vienoje keptuvėje.

Vištienos krūtinėlės ir bulvės apvoliojamos skoningais itališkais prieskoniais ir skrudinamos kartu su daržovėmis, kad sočiai pavalgytumėte tik vienoje keptuvėje.

Skanus ir labai lengvas, šį patiekalą gaminsite pakartotinai!

pjaustyta itališka vištiena
  • Lengvas Paruošimas: Paprasti veiksmai ir minimalus pasiruošimas leidžia lengvai sekti.
  • Vienos keptuvės patiekalas: Viskas kepama vienoje kepimo skardoje, todėl valymas yra puikus!
  • Sveiki ingredientai: Yra daug daržovių, tokių kaip cukinijos, vyšniniai pomidorai ir raudonieji pipirai.
  • Skanaus: Svarbiausia, kad šis patiekalas būtų skanus.
česnakai , pomidorai , dižonas , cukinijos , aliejus , itališkas padažo mišinys , vištiena , pipirai , bulvės , parmezanas , druska ir pipirai su etiketėmis itališkai vištienai gaminti

Ko prireiks itališkai vištienai

Vištiena: Šiam receptui idealiai tinka vištienos krūtinėlės be kaulų, be odos. Taip pat galite jį pakeisti vištienos šlaunelėmis arba kulšelėmis.

Bulvės: Aš naudoju kūdikių bulves, perpjautas per pusę. Taip pat galite naudoti didesnes bulves, supjaustytas 1 colio gabalėliais. Pomidorų lupti nereikia.

Daržovės: Cukinijos, vyšniniai pomidorai ir raudonieji pipirai suteikia spalvos ir skonio. Nedvejodami pridėkite kitų daržovių, pavyzdžiui, pjaustytų grybų ar brokolių.

Marinatas: Dižono garstyčių, raudonojo vyno acto ir itališko padažo mišinys sukuria kvapnų marinatą.

Prieskoniai: Alyvuogių aliejus, parmezanas, druska ir pipirai suteikia patiekalui tokio skonio!

Variacijos

  • Vištieną pakeiskite itališka dešra, krevetėmis arba kiaulienos nugarine.
  • Pridėkite įvairių žolelių ir prieskonių, pavyzdžiui, šviežių petražolių, raudonėlio, baziliko ar čiobrelių.

Kaip pasigaminti itališką vištieną

  1. Sezonas: Vištieną aptepkite marinatu. Pagardinkite bulves pagal žemiau pateiktą receptą.
  2. Kepti: Sudėkite vištieną ir bulves į skardą ir kepkite 15 minučių.
  3. Pridėti daržovių: Pagardinkite daržoves ir sudėkite į kepimo skardą. Kepkite, kol suminkštės.
iš arti itališkos vištienos gabalėlių su daržovėmis

Likučių saugojimas

  • Likusią itališką vištieną laikykite sandariame inde ir laikykite šaldytuve iki 3-4 dienų.
  • Šaldykite porcijas maišeliuose su užtrauktuku iki 4 savaičių. Pridėkite papildomo parmezano sūrio, kad atgaivintumėte skonį!

Lapų lėkštės mėgstamiausi

Ar gaminote šią itališką vištieną? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.

pjaustyta itališka vištiena

5 nuo 1 balso↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Itališka vištiena

Itališka vištiena marinuojama kvapniame Dižono ir itališkų prieskonių mišinyje, tada kepama su šviežiomis daržovėmis, kad būtų skanus ir lengvas patiekalas.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 40 minučių

Poilsio laikas 5 minučių

Bendras laikas 1 valandą 5 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400 ℉. Didelę kepimo skardą su apvadu išklokite kepimo popieriumi.

  • Dubenyje arba pakartotinai uždaromame maišelyje sumaišykite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, 1 šaukštą itališko padažo mišinio, raudonojo vyno acto ir dijono. Sudėkite vištieną ir apkepkite. Ruošdami daržoves leiskite pasimarinuoti.

  • Perpjaukite bulves per pusę. Supilkite 1 šaukštą aliejaus, parmezano sūrio, ½ arbatinio šaukštelio druskos ir ¼ arbatinio šaukštelio pipirų (arba pagal skonį). Paskleiskite ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių.

  • Tuo tarpu dideliame dubenyje sumaišykite vyšninius pomidorus, cukinijas, raudonąją papriką, visas česnako skilteles, likusį itališką padažo mišinį ir 1 šaukštą alyvuogių aliejaus.

  • Vištieną dėkite ant kepimo skardos su bulvėmis ir aplink vištieną išdėliokite daržoves.

  • Kepkite 18-25 minutes arba kol vištienos krūtinėlės pasieks vidinę 165°F temperatūrą.

  • Prieš pjaustydami vištieną palikite 5 minutes.

Likusią itališką vištieną galima laikyti šaldytuve sandariame inde iki 4 dienų.

Kalorijos: 400 | Angliavandeniai: 31g | Baltymai: 29g | Riebalai: 18g | Sotieji riebalai: 3g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 11g | Trans riebalai: 0,01g | Cholesterolis: 74mg | Natris: 1010 mmg | Kalis: 1281 mmg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 5g | Vitaminas A: 1448 mTV | Vitaminas C: 89mg | Kalcis: 67mg | Geležis: 2mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vištiena, vakarienė, pagrindinis patiekalas, pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikos
pjaustyta itališka vištiena su daržovėmis ir pavadinimas
sultinga ir švelni itališka vištiena su daržovėmis ir raštu
iš arti pjaustytos itališkos vištienos su pavadinimu
Itališka vištiena lakštinėje keptuvėje ir supjaustyta pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -