Šis „Ravioli Lasagna“ receptas leidžia jums sugrįžti namo, kuriame visi mėgsta „prisidėkite ir pamirškite“ patiekalą.
Lėtai ruošiama lazanija turi visas įprastos lazanijos sodrias ir mėsingas sūrio savybes, tačiau vietoj makaronų ir rikotos sūrio naudojami ravioliai – virti nereikia!
- Jis toks skanus, kad įtrauktas į mano kulinarijos knygą (galite užsisakyti kopiją čia)!
- Šis receptas gali būti greitai paruošta prieš išvyką ir viskas pasiruošę mėgautis kai grįši namo.
- tai super patogu! Lazanijos makaronų iš anksto virti nereikia, sluoksniuoti nereikia.
- Tai naudoja mažiau ingredientų bet skonis, kurį mėgstate iš tradicinės lazanijos sūrus, mėsingas lazanijos receptas.
Ko reikia Ravioli lazanijai
Mėsa: Aš naudoju maltą jautieną, kad sukurčiau mėsingą padažą pagal šį raviolių lazanijos receptą. Taip pat puikiai tiks malta kalakutiena arba malta dešra.
Ravioliai: Šiame recepte naudoju sūrio raviolius arba špinatų ir sūrio raviolius, kad pakeisčiau rikotos sūrio sluoksnį ir tradicinius makaronus. Nereikia iš anksto atšildyti ar virti makaronų.
Makaronų padažas: Naudokite indelį spagečių padažo arba marinaros padažo (Aš myliu šį prekės ženklą). Taip pat galite pagaminti naminis marinara padažas.
Sūris: Gausybė tirpstančios mocarelos suteikia kreminės tekstūros, o parmezano sūris suteikia skonior. Susmulkintas sūris puikiai tinka šiame recepte!
Variacijos
- Norėdami gauti dar daugiau skonio, naudokite pusę jautienos ir pusę itališkos dešros.
- Į mėsos padažą įdėkite daržovių, pavyzdžiui, paprikų, griežinėliais pjaustytų grybų ar cukinijų. Įsitikinkite, kad jie iškepa keptuvėje, kad padažas nebūtų vandeningas.
- Tortellini galima pakeisti ravioliais.
- Papuoškite žolelėmis, pavyzdžiui, šviežiu baziliku ar petražolėmis.
Kaip pasigaminti lėtos viryklės lazaniją
- Apkepkite jautieną, supilkite padažą ir troškinkite kelias minutes, kad sutirštėtų.
- Į puodą įpilkite mėsos / padažo mišinio, raviolių ir sūrio (receptas žemiau).
- Ant viršaus pabarstykite sūriu. Prieš patiekdami pailsėkite neuždengtą.
Patiekite su česnako skrebučiai ir a šviežios žalios salotos.
Sandėliavimas ir pašildymas
- Šis paprastas lazanijos receptas gali būti laikomas sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Viršutinės porcijos su papildoma mocarela ir parmezanu prieš kaitinant.
- Užšaldykite likučius šaldiklyje saugiuose induose iki vieno mėnesio. Pakaitinkite mikrobangų krosnelėje arba viryklėje, kol sušils.
- Arba pašildykite ir patiekite miniai malonią raviolių lazaniją tiesiai iš puodo. Patiekite su krepšeliu česnakinė duona už tai, kad prisigėrėte viso to pikantiško padažo.
Daugiau greito paruošimo puodo receptų
Ar jūsų šeimai patiko ši „Crock Pot Lasagna“? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau.
Ravioli lazanija
Šį „Ravioli Lasagna“ receptą lengva paruošti su skaniu mėsos padažu, šaldytais sūrio ravioliais ir daugybe sūrio.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Didelėje keptuvėje apkepkite jautieną, svogūną ir česnaką ant vidutinės ugnies, kol neliks rausvos spalvos. Nusausinkite riebalus.
-
Įpilkite marinaros padažo, nusausintų pomidorų ir itališkų prieskonių. Troškinkite neuždengtą ant vidutinės ugnies 5–7 minutes arba kol šiek tiek sutirštės. Jei norite, pagardinkite papildomai druska ir pipirais.
-
Apipurkškite 6 qt puodo vidų virimo purškikliu.
-
Į lėtos viryklės dugną įpilkite 1 puodelį mėsos padažo. Ant viršaus uždėkite pusę šaldytų raviolių, 2 puodelius padažo ir 1 ¼ puodelio mocarelos sūrio. Sudėkite likusius raviolius, likusį padažą ir likusį mocarelos sūrį. Ant viršaus uždėkite parmezano sūrio.
-
Kad sugertumėte drėgmės perteklių, ant lėtos viryklės viršaus uždėkite dvigubą popierinio rankšluosčio sluoksnį, kad jis nesiliestų su sūriu.
-
Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 3–4 valandas.
-
Kai iškeps, išjunkite lėtą viryklę, nuimkite dangtį ir prieš patiekdami palikite 15–20 minučių.
Ravioliai: Šiame recepte puikiai tinka ir sūrio bei špinatų ravioliai. Pasirinktinai į sluoksnius galite pridėti 5 uncijas šviežių smulkintų špinatų.
Popierinis rankšluostis: Neprivaloma pridėti popierinio rankšluosčio ant lėtos viryklės viršaus; tačiau jis sugeria drėgmę, todėl kraštuose susidaro traškesni rudi gabalėliai.
Patikrinkite anksti: Lėtos viryklės gali skirtis, anksti patikrinkite lazaniją, kad įsitikintumėte, jog ji neperkepa. Jei tai padarysite anksti, nuimkite dangtį ir palikite pailsėti – labai ilgai išlaikys šilumą.
Norėdami iškepti ravioli lazaniją: Į riebalais išteptą 9×13 kepimo formą įpilkite 1 puodelį padažo. Ant viršaus uždėkite pusę raviolių, pusę padažo ir pusę sūrio. Pakartokite sluoksnius ir uždenkite aliuminio folija. Įkaitinkite orkaitę ir kepkite 375 ° F temperatūroje 30 minučių. Atidenkite ir kepkite dar 15 minučių.
Kalorijos: 527 | Angliavandeniai: 46g | Baltymai: 36g | Riebalai: 22g | Sotieji riebalai: 10g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 4g | Trans riebalai: 0.2g | Cholesterolis: 113mg | Natris: 1331 mmg | Kalis: 604mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 696TV | Vitaminas C: 12mg | Kalcis: 276mg | Geležis: 12mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.