Šis citrinų batonėlių receptas yra greitai paruošiamas, ir visi juos labai mėgsta!

Šiuose batonėliuose, kuriuose puikiai dera saldus ir aitrus, yra citrininio kremo įdaras ant sviestinės trapios tešlos plutos.

Penki citrinų batonėliai sukrauti vienas ant kito su kąsniu iš viršaus
  • Jie yra lengva pagaminti ir naudoti ingredientus, kuriuos visada turiu po ranka.
  • Jie turi puikų balansą tarp saldus ir aitrus.
  • Jie gali būti pagaminti iš anksto ir gerai užšaldyti.
ruošiami citrinų batonėliairuošiami citrinų batonėliai

Štai ko jums prireiks tobuliems citrinų batonėliams

Pluta: Kuo jie tokie geri? Pirma, ta trapi sviestinė trapios tešlos pluta. Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite tikrą sviestą.

O ŠVIEŽIA citrina… Antra, norint paruošti šį citrininio batonėlio receptą, šviežia citrina yra geriausias pasirinkimas. Norint gauti daug citrinos skonio, jums reikės ir citrinos žievelės, ir sulčių.

Kiti ingridientai: Kiaušiniai, cukrus ir miltai padeda visa tai sujungti. Jie užpilami cukraus pudra… DAUG cukraus pudros.

Kaip ir dauguma vaisių, citrinos gali būti įvairaus dydžio, tačiau vidutiniškai iš kiekvienos citrinos gausite apie 3 šaukštus šviežių citrinos sulčių. Iš kiekvienos citrinos bus maždaug 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės, naudojant a mikroplokštuminė tarka.

lėkštė citrinų batonėliųlėkštė citrinų batonėlių

Jei ieškote ryškaus ir linksmo deserto artėjančiam pavasario ar vasaros vakarėliui, pasigaminkite šiuos saldžius ir aštrius gaivius citrinų batonėlius!

Daug meilės citrinoms

Ar gaminote šiuos citrininius batonėlius? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

griežinėliai Easy Lemon Bars Recipe lėkštėjegriežinėliai Easy Lemon Bars Recipe lėkštėje

4.98216 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, paspauskite čia!

Lengvas citrininių batonėlių receptas

Klasikiniuose citrininiuose batonėliuose ant sviestinės trapios tešlos plutos iškepta saldi aitri citrininė varškė.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 40 minučių

Bendras laikas 55 minučių

nusipirkti Hollys knygąnusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

Dėl pluta:

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F ir lengvai sutepkite 9 × 9 colių keptuvę.

  • Dubenyje sumaišykite miltus, ½ puodelio cukraus pudros ir druską. Sviestą supjaustykite į mišinį iki trupinių ir tada įspauskite į keptuvės dugną.

  • Kepkite 15-18 minučių iki šviesiai auksinės spalvos. Tuo tarpu pasigaminkite įdarą.

Užpildui:

  • Kitame dubenyje sumaišykite visus įdaro ingredientus, kol jie susimaišys.

  • Supilkite ant iškepusią plutą ir vėl pašaukite į orkaitę 17-20 minučių, kol įdaras sustings.

  • Visiškai atvėsinkite, pabarstykite likusiu cukraus pudra ir supjaustykite kvadratėliais.

Citrinų batonėlius laikykite šaldytuve uždengtame inde iki 4 dienų.

Kalorijos: 179 | Angliavandeniai: 25g | Baltymas: 2g | Riebalai: 8g | Sotieji riebalai: 4g | Cholesterolis: 49mg | Natris: 111mg | Kalis: 39mg | Cukrus: 16g | Vitaminas A: 265TV | Vitamino C: 2.5mg | Kalcis: 14mg | Geležis: 0.7mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Desertas
Virtuvė Amerikos
Lengvas citrininių batonėlių receptas su pavadinimuLengvas citrininių batonėlių receptas su pavadinimu
Lengvas citrininių batonėlių receptas su trapios tešlos plutele ir raštuLengvas citrininių batonėlių receptas su trapios tešlos plutele ir raštu
Lengvas citrininių batonėlių receptas lėkštėje ir nuotrauka iš arti su pavadinimuLengvas citrininių batonėlių receptas lėkštėje ir nuotrauka iš arti su pavadinimu
Lengvas citrinų batonėlių receptas su pavadinimuLengvas citrinų batonėlių receptas su pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *