Tokį įmantrųjį Fish Taco padažą, kurį taip mėgstate, galite pasigaminti tiesiog namuose.

Šis gaivus ir kvapnus padažas, pagamintas iš grietinės, trupučio majonezo, žolelių ir prieskonių, puikiai tinka apšlakstyti mėgstamus žuvies taco!

dubenėlis žuvies taco padažo
Ingredientai, surinkti žuvies taco padažui gamintiIngredientai, surinkti žuvies taco padažui gaminti

Žuvies taco padažo ingredientas

  • Pagrindas: Grietinė suteikia aštrumo, o majonezas – sodrumo. Grietinę galite pakeisti paprastu graikišku jogurtu.
  • Kalkės: Laimo žievelė ir šviežios laimo sultys suteikia geriausią skonį. Jei perkame buteliuose laimo sultis, randu ekologiškas kaip šis skonis daug artimesnis šviežiam ir vertas papildomų pinigų.
  • Žolelės: Man patinka kalendra ir ji puikiai tinka šiame recepte. Jei negalite valgyti kalendros, šiame recepte galite naudoti petražoles, nors tai pakeis padažo skonį.
  • Prieskoniai: Prieskoniai, tokie kaip kmynai, česnako milteliai ir rūkyta paprika, suteikia skonį. Dėl karščio galite įmaišyti kajeno pipirų arba smulkiai pjaustytų jalapeno.
žuvies taco padažo ingredientai dubenyježuvies taco padažo ingredientai dubenyje

Kaip pasigaminti žuvies taco padažą

  1. Nulupkite laimo žievelę ir sultis.
  2. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje (receptas žemiau).

Lieka šlapdriba mahi-mahi tacos, krevečių tacosar bet kurį kitą mėgstamą taco receptą!

Naudokite jį kaip kreminį padažą daržovėms arba užpilą šlakas.

Žuvies taco padažas dubenyjeŽuvies taco padažas dubenyje

Kaip laikyti

Žuvies taco padažą laikykite stiklainyje su sandariu dangteliu šaldytuve iki 5 dienų. Norėdami gauti geriausius rezultatus, prieš vėl patiekdami suplakite arba išmaišykite ir atnaujinkite šiek tiek išspauskite laimo sulčių.

Puikus skonis su…

Ar gaminote šį Fish Taco padažą? Palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

Žuvies taco padažas baltame inde su laiškiniais česnakaisŽuvies taco padažas baltame inde su laiškiniais česnakais

552 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, paspauskite čia!

Žuvies taco padažas

Naminis žuvies taco padažas yra kreminis, aštrus ir šiek tiek aštrus. Jokio virti ir per kelias minutes paruošta apšlakstyti tacos, kepta vištiena arba naudoti kaip bulvyčių padažą.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 5 minučių

Atvėsimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 45 minučių

nusipirkti Hollys knygąnusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Nulupkite ½ arbatinio šaukštelio žievelės nuo žaliosios citrinos. Sultys 1 valgomasis šaukštas laimo sulčių.

  • Sumaišykite visus ingredientus nedideliame dubenyje ir plakite, kad susimaišytų. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent 30 minučių.

  • Pabarstykite ant žuvies taco (arba bet kokios rūšies taco).

Patiekite kaip padažą ar užpilą su bet kokio tipo taco ar jūros gėrybėmis arba net kaip traškučių ar daržovių padažą.
Vietoj grietinės galima naudoti paprastą graikišką jogurtą.
Žuvies taco padažą laikykite stiklainyje su sandariu dangteliu šaldytuve iki 5 dienų. Norėdami gauti geriausių rezultatų, prieš vėl patiekdami suplakite arba išmaišykite.

Kalorijos: 128 | Angliavandeniai: 3g | Baltymas: 1g | Riebalai: 13g | Sotieji riebalai: 4g | Polinesotieji riebalai: 5g | Mononesotieji riebalai: 3g | Trans-riebalų: 0,02g | Cholesterolis: 20mg | Natris: 75mg | Kalis: 62mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 312TV | Vitamino C: 5mg | Kalcis: 32mg | Geležis: 0.4mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Panardinimas, Padažas, Padažas
Virtuvė Amerikos
aštrus Fish Taco padažas dubenyje su pavadinimuaštrus Fish Taco padažas dubenyje su pavadinimu
šviežias ir lengvas Fish Taco padažas dubenyje su raštušviežias ir lengvas Fish Taco padažas dubenyje su raštu
šviežias ir lengvas Fish Taco padažas dubenyje su raštušviežias ir lengvas Fish Taco padažas dubenyje su raštu
5 minučių Fish Taco padažas, sumaišytas dubenyje ir padengtas pavadinimu5 minučių Fish Taco padažas, sumaišytas dubenyje ir padengtas pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *