Tokį įmantrųjį Fish Taco padažą, kurį taip mėgstate, galite pasigaminti tiesiog namuose.
Šis gaivus ir kvapnus padažas, pagamintas iš grietinės, trupučio majonezo, žolelių ir prieskonių, puikiai tinka apšlakstyti mėgstamus žuvies taco!
- Jis šviežias, skanus ir lengva gaminti.
- Tai universalusBaja įkvėptas receptas puikiai tiks žuvies tacos!
- Jis gali būti naudojamas visų rūšių žuvims, traškios krevetėsar net vištienos minkštimas.
- Šį padažą galima sumaišyti porą dienų anksčiau.
Žuvies taco padažo ingredientas
- Pagrindas: Grietinė suteikia aštrumo, o majonezas – sodrumo. Grietinę galite pakeisti paprastu graikišku jogurtu.
- Kalkės: Laimo žievelė ir šviežios laimo sultys suteikia geriausią skonį. Jei perkame buteliuose laimo sultis, randu ekologiškas kaip šis skonis daug artimesnis šviežiam ir vertas papildomų pinigų.
- Žolelės: Man patinka kalendra ir ji puikiai tinka šiame recepte. Jei negalite valgyti kalendros, šiame recepte galite naudoti petražoles, nors tai pakeis padažo skonį.
- Prieskoniai: Prieskoniai, tokie kaip kmynai, česnako milteliai ir rūkyta paprika, suteikia skonį. Dėl karščio galite įmaišyti kajeno pipirų arba smulkiai pjaustytų jalapeno.
Kaip pasigaminti žuvies taco padažą
- Nulupkite laimo žievelę ir sultis.
- Sumaišykite visus ingredientus dubenyje (receptas žemiau).
Lieka šlapdriba mahi-mahi tacos, krevečių tacosar bet kurį kitą mėgstamą taco receptą!
Kaip laikyti
Žuvies taco padažą laikykite stiklainyje su sandariu dangteliu šaldytuve iki 5 dienų. Norėdami gauti geriausius rezultatus, prieš vėl patiekdami suplakite arba išmaišykite ir atnaujinkite šiek tiek išspauskite laimo sulčių.
Puikus skonis su…
Ar gaminote šį Fish Taco padažą? Palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!
Žuvies taco padažas
Naminis žuvies taco padažas yra kreminis, aštrus ir šiek tiek aštrus. Jokio virti ir per kelias minutes paruošta apšlakstyti tacos, kepta vištiena arba naudoti kaip bulvyčių padažą.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Nulupkite ½ arbatinio šaukštelio žievelės nuo žaliosios citrinos. Sultys 1 valgomasis šaukštas laimo sulčių.
-
Sumaišykite visus ingredientus nedideliame dubenyje ir plakite, kad susimaišytų. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent 30 minučių.
-
Pabarstykite ant žuvies taco (arba bet kokios rūšies taco).
Vietoj grietinės galima naudoti paprastą graikišką jogurtą.
Žuvies taco padažą laikykite stiklainyje su sandariu dangteliu šaldytuve iki 5 dienų. Norėdami gauti geriausių rezultatų, prieš vėl patiekdami suplakite arba išmaišykite.
Kalorijos: 128 | Angliavandeniai: 3g | Baltymas: 1g | Riebalai: 13g | Sotieji riebalai: 4g | Polinesotieji riebalai: 5g | Mononesotieji riebalai: 3g | Trans-riebalų: 0,02g | Cholesterolis: 20mg | Natris: 75mg | Kalis: 62mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 1g | Vitaminas A: 312TV | Vitamino C: 5mg | Kalcis: 32mg | Geležis: 0.4mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.