Ši kreminė tortellini sriuba ant stalo patenka į vieną puodą su vos minutėmis paruošimo.

Ši sriuba turi daugybę sveikų daržovių, pikantiškos rūkytos dešros ir sūrio užpildyto tortelinio, kad būtų nuoširdus dubenėlis komforto.

dubenys kreminės tortellini sriubos
  • Skonis: Ši kreminė tortellini sriuba yra turtinga ir nuoširdi su dūminė dešra, traškūs šoniniai, švelnūs tortellini ir švieži špinatai, visi troškinti pikantiškame sultinyje.
  • Laiko taupymo patarimas: Praleiskite pjaustymą ir patikrinkite, ar produkcijos skyriuje nėra supakuoto „Mirepoix“, tai yra salierai, morkos ir svogūnų.
  • Apsikeitimo sandoriai: Rūkytą dešrą galite pakeisti itališkomis dešrelėmis ar net vištienos dešra, kad gautumėte kitokį skonį. Vietoj špinatų naudokite kopūstus arba įpilkite kitų daržovių, tokių kaip cukinijos ar paprikos.
  • Tarnaujantys pasiūlymai: Patiekite šią sriubą su traškios duonos šonu arba paprastas žalias salotas, skirtas pilnai pavalgyti.
Tortellini, svogūnai, kukurūzų krakmolas, bazilikas, špinatai, šoninė, salierai, morkos, plakta grietinėlė, sultinys, dešra, druska ir pipirai su etiketėmis, kad būtų pagaminta kreminė tortellini sriuba

Tortellini sriubos ingredientų patarimai

  • Dešra: Rūkyta dešra yra visiškai paruošta. Naudokite bet kokią veislę, įskaitant „Kielbasa“ ar česnako dešrą. Galite jį pakeisti šaldytais kotletukais ar vištiena.
  • Tortellini: Nors aš naudoju sūrio tortellini, galite naudoti bet kokį tipą, įskaitant špinatų užpildytus ar raviolius. Jei nė vienas iš jų nėra, „Stable Gnocchi“ ar „Viduriniai makaronai“ yra puikus pakaitalas.
  • Sultinys: Šis kreminis sultinis yra pagamintas iš sunkaus grietinėlės ir vištienos sultinio. Norėdami gauti lengvesnį sultinį, naudokite išgarintą pieną.

Variacijos

  • Ši sriuba yra puiki su papildomomis daržovėmis, tokiomis kaip brokoliai, žalieji žirniai ar šparaginės pupelės.
  • Keiskite džiovintą baziliką itališkam prieskoniui.
  • Jei norite, papuoškite šviežiomis petražolėmis arba šviežiu baziliku.

Saugojimas ir likučiai

Likusią kreminės dešros tortellini sriubą laikykite dengtoje talpykloje šaldytuve iki 4 dienų ir pakartotinai pašildykite porcijas ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje.

Šios sriubos užšalimas nerekomenduojamas dėl pieno ir tortellini, o tai gali nelabai atšildyti.

Ar jūsų šeima mėgavosi šia kremine tortellini sriuba? Palikite reitingą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Press With Cennies Plus“ kasdienio komforto kulinarijos knygos vaizdas
dubenys kreminės tortellini sriubos

5 nuo 47 Balsai↑ Spustelėkite žvaigždes, kad įvertintumėte dabar!
Arba palikite komentarą, spustelėkite čia!

Kreminė tortellini sriuba

Ši kreminė tortellini sriuba yra jaukus patiekalas su dūmine dešra, traškiu šonine, švieži špinatais ir švelniu tortellini turtingame sultinyje.

Prep laikas 15 minutės

Virkite laikas 22 minutės

Bendras laikas 37 minutės

Pirkite „Hollys“ knygą

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Virkite šoninę dideliame puode ant vidutinės ugnies iki traškios. Nuimkite šoninę su išpjaustytu šaukštu ir atidėkite.

  • Į lašinių riebalus įpilkite dešros, svogūno ir česnako ir virkite 3–4 minutes arba kol svogūnas šiek tiek suminkštės.

  • Jei naudojate, įmaišykite vištienos sultinį, morką, salierą, baziliką ir čili dribsnius. Troškinkite 5 minutes. Įpilkite tortellini ir troškinkite 4-5 minutes arba kol virkite.

  • Įmaišykite grietinėlę ir troškinkite dar 1 minutę. Norėdami sukurti srutą, sumaišykite kukurūzų krakmolą ir 1 ½ šaukšto vandens.

  • Įpilkite kukurūzų krakmolo mišinio į sriubą šiek tiek vienu metu, kai plakite, kad pasiektumėte norimą storią, negalite naudoti visų srutų. Troškinkite 1 minutę.

  • Nuimkite nuo ugnies ir įpilkite špinatų. Paragaukite ir pagardinkite papildomu druska ir pipirais, jei norite.

  • Jei norite, papuoškite supjaustytu šonine, parmezano sūriu ir petražolėmis.

  • Norėdami greitai paruošti, pradėkite pjaustydami ir kepdami lašinius. Kol lašiniai gamina maistą, pradėkite ruošti kitus daiktus.
  • Jei turite šviežių žolelių, jas galima pridėti prieš pat patiekiant, jei norite.
  • Jei planuojate laikyti likusius, virkite tortellini šone ir pridėkite jį prie kiekvieno patiekalo. Tai gali tapti minkšta, jei per ilgai sėdi sultinyje.
  • Pieninė ne visada gerai užšąla. Jei norite užšaldyti šią sriubą, prieš įpildami grietinėlės ir tortellini, nuimkite dalį. Atšildžius kremą ir tortellini galima pridėti.
  • Likusi sriuba 4 dienas laikys hermetiškame inde šaldytuve.

Tarnavimas: 1.5puodeliai | Kalorijos: 667 | Angliavandeniai: 31g | Baltymas: 23g | Riebumas: 51g | Sočiųjų riebalų: 24g | Cholesterolis: 152mg | Natris: 933mg | Kalis: 535mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 4208Iu | Vitaminas C: 5mg | Kalcis: 137mg | Geležis: 3mg

Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.

Kursas Užkandis, vakarienė, priešpiečiai, sriuba
Virtuvė Amerikietis, italas

Patiekite troškinančią sriubą su…

Kreminė tortellini sriuba su dešra puode su pavadinimu
Širdinga kreminė tortellini sriuba puode su rašymu
Uždarykite kreminės tortellini sriubos pavadinimą
Kreminė tortellini sriuba puode ir uždarykite pavadinimą



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -