Ši įdaryta pipirų sriuba yra klasika, kuri viename puode eina nuo viryklės iki stalviršio.

Paprikos, malta jautiena ir dešra verdama pomidorų sultinyje su ryžiais, kad būtų visavertis ir sotus patiekalas, kuris patiks visai šeimai.

Įdarytų pipirų sriuba dubenėliuose su šaukštu
  • Skonis: Šioje sriuboje visas mūsų mėgstamo įdarytų pipirų recepto skonis yra jaukios sriubos receptas.
  • Sunkumas: Šią sriubą lengva paruošti, jai reikia tik vieno puodo. Daržovių smulkintuvas gali greičiau paruošti.
  • Parengiamoji pastaba: Šioje sriuboje naudoju virtus ryžius, kad ryžiai nesugertų viso sultinio. Jei planuojate likučius, ryžius laikykite atskirai ir įdėkite į kiekvieną patiekimo dubenį.
  • Biudžeto patarimas: Įpilkite papildomų ryžių ir sultinio, kad šis receptas būtų ištemptas.
sultinys , pipirai , svogūnai , grūsti pomidorai , jautiena , prieskoniai , pomidorai , vorsterio padažas , ryžiai , dešra , česnakai su etiketėmis įdarytų pipirų sriubai gaminti

Įdarytų pipirų sriubos sudedamųjų dalių patarimai

  • Saldžiosios paprikos: Naudokite spalvingą žalių, geltonų, oranžinių ir raudonųjų paprikų mišinį.
  • Mėsa: Jautienos malta ir dešra padaro šį patiekalą sotu; galite naudoti vieną arba abu. Taip pat galima naudoti maltą kalakutą arba maltą vištieną.
  • Sultinys: Jautienos sultinys su pomidorais derina visus skonius. Vištienos sultinys, kalakutienos sultinys arba daržovių sultinys (arba sultinys) tiks šiame recepte.
  • Pomidorai: Kubeliais pjaustyti pomidorai suteikia tekstūros, o grūsti pomidorai pagardina sultinį. Pridėkite skardinę Rotel pomidorų, kad galėtumėte šiek tiek pailsėti!
  • Ryžiai: Naudokite bet kokios rūšies ryžius; išbandykite baltuosius arba ruduosius ryžius, kvinoją ar kitus grūdus.

Variacijos

  • Ryžius pakeiskite naminiais kiaušinių makaronais, sūrio tortellini ar ravioliais.
  • Įdėkite grybų, kubeliais pjaustytų bulvių arba šaldytų daržovių, kad gautumėte dar daugiau skonio ir tekstūros.

Kaip pasigaminti įdarytų pipirų sriubą

  1. Dideliame puode apkepkite mėsą, svogūną ir česnaką. Nusausinkite visus riebalus.
  2. Įmaišykite likusius ingredientus, išskyrus ryžius ir petražoles (visas receptas žemiau) ir kepkite, kol paprikos suminkštės.
  3. Prieš patiekdami įmaišykite ryžius ir petražoles ir pakaitinkite.

Aptarnavimo pasiūlymai

Ši sriuba soti ir skani. Jei norite, valgį galite užbaigti duona ir šviežiomis salotomis.

Įdarytų pipirų sriuba, virta puode ir dubenyse

Įdarytų pipirų sriubos laikymas

Įdarytą pipirų sriubą laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų. Jei norite, porcijas pašildykite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje su nauja ryžių partija.

Šis įdarytos paprikos sriubos receptas puikiai užšąla! Užšaldykite porcijas saugiuose maišeliuose iki 3 mėnesių. Iki pietų jie bus atitirpę, kad būtų sveiki darbo dienos pietūs!

Pikantiški sriubos receptai

Ar jums patiko ši įdaryta pipirų sriuba? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Įdarytų pipirų sriuba dubenėliuose su šaukštu

4.97257 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Įdarytų pipirų sriuba

Įdarytų pipirų sriuboje gausu kvapnios dešros, maltos jautienos, švelnių paprikų ir sultingų pomidorų.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 35 minučių

Bendras laikas 55 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Dideliame puode arba olandiškoje orkaitėje kepkite mėsą su svogūnais ir česnakais ant vidutinės ugnies, kol neliks rausvos spalvos. Nusausinkite riebalus.

  • Įmaišykite sultinį, paprikas, susmulkintus ir kubeliais supjaustytus pomidorus, Vusterio padažą, itališkus prieskonius ir pipirus.

  • Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir leiskite virti neuždengę 25–30 minučių arba tol, kol pipirai suminkštės ir sriuba šiek tiek sutirštės.

  • Įmaišykite ryžius* ir petražoles ir troškinkite dar 5 minutes arba kol įkais. Paragaukite ir, jei norite, pagardinkite druska ir pipirais.

Neprivalomi garnyrai: Pabandykite pabarstyti susmulkinto čederio sūrio, šviežių žolelių, tokių kaip bazilikas, arba šaukštelį grietinės.

  • *Jei planuojate likučius, į kiekvieną dubenį įpilkite karštų ryžių ir užpilkite sriuba. Ryžius reikia laikyti atskirame inde.
  • Šiame recepte naudojami 2 puodeliai virtų ryžių, kurie yra maždaug ⅔ puodelio žalių ilgagrūdžių baltųjų ryžių.
  • Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3-4 dienų.

Kalorijos: 340 | Angliavandeniai: 18g | Baltymai: 20g | Riebalai: 21g | Sotieji riebalai: 8g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 9g | Transriebalai: 1g | Cholesterolis: 66mg | Natris: 669mg | Kalis: 906mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 5g | Vitaminas A: 718TV | Vitaminas C: 48mg | Kalcis: 70mg | Geležis: 3mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Jautiena, Sriuba
Virtuvė Amerikos
dubenėlis įdarytų pipirų sriubos su pavadinimu
karšta ir jauki įdaryti pipirų sriuba su raštu
puodas lengvai įdarytos pipirų sriubos su pavadinimu
lengva įdaryti pipirų sriuba puode ir dubenėliuose



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -