Kokteiliai linkę siūbuoti ant švytuoklių. Viena iš tokių švytuoklių yra intensyvumas, nuo žemo abv purškimo iki gurkšnojimo į priekį. Vietos yra ir abiem, bet kai nuotaika užklumpa pastarąjį, rinktis tikrai yra iš ko. Naudojant stiprius spiritinius gėrimus kokteiliams galima suteikti papildomos šilumos ir subalansuoti kitus drąsius skonius, tokius kaip sodrus sirupas ar stiprūs likeriai. Toliau pateikiami keli puikūs būdai, kaip kokteiliuose naudoti stipriai atsparų spiritą.
Amaretto Sour
Pridėjus statinėse atsparaus burbono, Jeffrey Morgenthaler Amaretto Sour yra skanus klasikos atnaujinimas.
Paukščių narvas
Šildantys prieskoniai, kartūs amaro citrusiniai vaisiai ir atsparūs rugiai leidžia šiems Bird Cage rugiams parūgštinti kokteilį, kad jis būtų jaukus vėsiu oru.
Mėlynas švarkas
Paprastos, bet nepriekaištingos konstrukcijos ir puikiai atsparios scotch Blue Blazer yra pritaikytas šventėms.
Vyšnių Bounce Sour
Vyšnių likeris papildo atsparaus burbono vanilės ir kepinių prieskonių skonį.
Pakrantės jungtys
Amaro-forward rūgštis, įkvėpta penicilino.
Geležinis reindžeris
Gerai atsparus burbonas suteikia drąsų toną šiam atogrąžų gaivinimui iš Raised by Wolves San Diege.
Le Fatigue
Itin atsparūs rugiai padeda subalansuoti likerio saldumą ir svorį šiame drąsiame gurkšnelyje.
Porteris ir viskis Hot Toddy
Paprastas porterio sirupas įpučia salyklo gėrio į šį karštą žaislą.
Violetinės valandos taškelis
Nors kokteilyje yra labai atsparus džinas, jį palaiko Dolin Blanc vermutas, „kurio esmė primena iškylą Overnė-Rona-Alpėse“, sako kūrėjas Toby Maloney.