Kas nenorėtų pabusti nuo šio kvapnaus (ir lengvo!) cinamono suktinuko prancūziško skrebučio užkepimo?
Šaldytuve laikomi cinamono suktinukai supjaustomi kąsnio dydžio gabalėliais ir kepami sodriame kreminiame kreme su pekano riešutais ir apibarstyti glajumi.

- Jis sujungia du mano mėgstamiausius pusryčių skanėstus viename – cinamono suktinukus ir prancūzišką skrebutį!
- Tai tobulas Kalėdų ryto pusryčių ar šventinių priešpiečių patiekalas.
- Šį prancūzišką skrebučio troškinį galite paruošti iki 24 valandų į priekį!
- Toks universalus; pridėkite riešutų, vaisių ar grietinėlės sūrio, kad jį pakeistumėte.

Ingredientų patarimai
Cinamoniniai suktinukai – Šiam receptui reikia skardinių cinamono suktinukų, tiks bet koks prekės ženklas
Kremas – Naudokite didelius kiaušinius ir pieną, grietinėlę ar net aromatizuotą kavos kremą, pavyzdžiui, vanilę, cinamoną ar moliūgą.
Riešutai – Mėgstu pekano riešutus, bet išbandykite graikinius riešutus arba griežinėliais pjaustytus migdolus. Versijai be riešutų naudokite džiovintas spanguoles, razinas ar serbentus.
Variacijos – Susmulkinkite prancūzišką skrebutį su cinamonu, įmaišydami kokoso dribsnius, uogas, mažus šokolado drožles, sviesto drožles ar net „Nutella“ suktuką. Vietoj cinamono ritininio glajaus pabandykite jį užpilti šiuo kreminio sūrio glajumi.



Kaip pasigaminti cinamono ritininį prancūzišką skrebutį
- Ištirpinkite ir kepimo indo dugną ištepkite sviestu.
- Supjaustykite cinamono suktinukus, kaip nurodyta (receptas žemiau).
- Suplakite kremo ingredientus ir įmaišykite cinamono ritinėlio gabalėlius bei pekano riešutus.
- Supilkite mišinį į troškinimo indą ir kepkite, kol viršus taps auksinės spalvos.
- Prieš glajų atvėsinkite ir patiekite šiltą.
Prancūziškų skrebučių užpilai
Be glajaus, gaunamo su cinamono suktinukais, mėgstame pašildytą klevų sirupą ir šlakelį naminio plaktos grietinėlės, braškių ar mėlynių padažo arba šį itin lengvą karamelinį padažą.

Cinamono ritininio prancūziško skrebučio laikymas
Pirmyn: Iš anksto paruoškite kremą ir sausainius ir laikykite šaldytuve per naktį, kol paruošite surinkti ir kepti.
Likučiai: Likusį cinamono vyniotinį prancūzišką skrebutį laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Pakaitinkite porcijas mikrobangų krosnelėje arba po broileriu, kol viršus taps auksinės spalvos.
Cinamono suktinukai puikiai dera su…
Ar jums patiko šis „Cinamon Rolls“ prancūziškas skrebučio troškinys? Būtinai palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.


Cinamono ritininis prancūziškas skrebučio troškinys
Cinamono suktinukas prancūziškų skrebučių troškinys yra kupinas saldaus dekadanso kiekviename kąsnyje.

Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.
-
Išlydytą sviestą supilkite į 9×13 troškinimo indą ir paskleiskite išilgai dugno.
-
Atidarykite cinamono suktinukus ir kiekvieną ritinėlį perpjaukite per pusę. Kiekvieną pusę supjaustykite į 3 dalis.
-
Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, pieną, cinamoną, vanilę ir rudąjį cukrų.
-
Sudėkite cinamono ritinėlio gabalėlius ir pekano riešutus. Gerai išmaišykite, kad pasidengtų.
-
Perkelkite į paruoštą troškintuvą.
-
Kepkite neuždengtą 15 minučių. Uždenkite ir kepkite dar 13–18 minučių arba kol taps auksinės rudos spalvos, o į centrą įkištas peilis išeis švarus.
-
Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti 10 minučių.
-
Troškintuvą apliekite glajumi.
-
Patiekite ant viršaus plakta grietinėle ir papildomai cinamono.
Kalorijos: 243 | Angliavandeniai: 10g | Baltymai: 5g | Riebalai: 21g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 4g | Mononesotieji riebalai: 9g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 118mg | Natris: 48mg | Kalis: 138mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 8g | Vitaminas A: 356TV | Vitaminas C: 0.2mg | Kalcis: 52mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.



