Kas nenorėtų pabusti nuo šio kvapnaus (ir lengvo!) cinamono suktinuko prancūziško skrebučio užkepimo?

Šaldytuve laikomi cinamono suktinukai supjaustomi kąsnio dydžio gabalėliais ir kepami sodriame kreminiame kreme su pekano riešutais ir apibarstyti glajumi.

riekelė cinamono suktinuko prancūziško skrebučio troškinimo su plakta grietinėle
  • Jis sujungia du mano mėgstamiausius pusryčių skanėstus viename – cinamono suktinukus ir prancūzišką skrebutį!
  • Tai tobulas Kalėdų ryto pusryčių ar šventinių priešpiečių patiekalas.
  • Šį prancūzišką skrebučio troškinį galite paruošti iki 24 valandų į priekį!
  • Toks universalus; pridėkite riešutų, vaisių ar grietinėlės sūrio, kad jį pakeistumėte.

Ingredientų patarimai

Cinamoniniai suktinukai – Šiam receptui reikia skardinių cinamono suktinukų, tiks bet koks prekės ženklas

Kremas – Naudokite didelius kiaušinius ir pieną, grietinėlę ar net aromatizuotą kavos kremą, pavyzdžiui, vanilę, cinamoną ar moliūgą.

Riešutai – Mėgstu pekano riešutus, bet išbandykite graikinius riešutus arba griežinėliais pjaustytus migdolus. Versijai be riešutų naudokite džiovintas spanguoles, razinas ar serbentus.

Variacijos – Susmulkinkite prancūzišką skrebutį su cinamonu, įmaišydami kokoso dribsnius, uogas, mažus šokolado drožles, sviesto drožles ar net „Nutella“ suktuką. Vietoj cinamono ritininio glajaus pabandykite jį užpilti šiuo kreminio sūrio glajumi.

Kaip pasigaminti cinamono ritininį prancūzišką skrebutį

  1. Ištirpinkite ir kepimo indo dugną ištepkite sviestu.
  2. Supjaustykite cinamono suktinukus, kaip nurodyta (receptas žemiau).
  3. Suplakite kremo ingredientus ir įmaišykite cinamono ritinėlio gabalėlius bei pekano riešutus.
  4. Supilkite mišinį į troškinimo indą ir kepkite, kol viršus taps auksinės spalvos.
  5. Prieš glajų atvėsinkite ir patiekite šiltą.

Prancūziškų skrebučių užpilai

Be glajaus, gaunamo su cinamono suktinukais, mėgstame pašildytą klevų sirupą ir šlakelį naminio plaktos grietinėlės, braškių ar mėlynių padažo arba šį itin lengvą karamelinį padažą.

Cinamono vyniotinis prancūziškas skrebutis troškinimo inde ant aušinimo grotelių

Cinamono ritininio prancūziško skrebučio laikymas

Pirmyn: Iš anksto paruoškite kremą ir sausainius ir laikykite šaldytuve per naktį, kol paruošite surinkti ir kepti.

Likučiai: Likusį cinamono vyniotinį prancūzišką skrebutį laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Pakaitinkite porcijas mikrobangų krosnelėje arba po broileriu, kol viršus taps auksinės spalvos.

Cinamono suktinukai puikiai dera su…

Ar jums patiko šis „Cinamon Rolls“ prancūziškas skrebučio troškinys? Būtinai palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
riekelė cinamono suktinuko prancūziško skrebučio troškinimo su plakta grietinėle

Kol kas nėra įvertinimų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Cinamono ritininis prancūziškas skrebučio troškinys

Cinamono suktinukas prancūziškų skrebučių troškinys yra kupinas saldaus dekadanso kiekviename kąsnyje.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 35 minučių

Aušinimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 1 valandą

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.

  • Išlydytą sviestą supilkite į 9×13 troškinimo indą ir paskleiskite išilgai dugno.

  • Atidarykite cinamono suktinukus ir kiekvieną ritinėlį perpjaukite per pusę. Kiekvieną pusę supjaustykite į 3 dalis.

  • Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, pieną, cinamoną, vanilę ir rudąjį cukrų.

  • Sudėkite cinamono ritinėlio gabalėlius ir pekano riešutus. Gerai išmaišykite, kad pasidengtų.

  • Perkelkite į paruoštą troškintuvą.

  • Kepkite neuždengtą 15 minučių. Uždenkite ir kepkite dar 13–18 minučių arba kol taps auksinės rudos spalvos, o į centrą įkištas peilis išeis švarus.

  • Išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti 10 minučių.

  • Troškintuvą apliekite glajumi.

  • Patiekite ant viršaus plakta grietinėle ir papildomai cinamono.

Kalorijos: 243 | Angliavandeniai: 10g | Baltymai: 5g | Riebalai: 21g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 4g | Mononesotieji riebalai: 9g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 118mg | Natris: 48mg | Kalis: 138mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 8g | Vitaminas A: 356TV | Vitaminas C: 0.2mg | Kalcis: 52mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Pusryčiai, troškinys
Virtuvė Amerikos
padengtas Cinamon Roll prancūziško skrebučio troškinys su pavadinimu
aromatingas ir lengvas cinamono vyniotinis prancūziškas skrebučio troškinys su raštu
Cinamon Roll French Toast Casserole iš arti su išimta griežinėliu ir pavadinimu
Cinamono suktinukas prancūziškų skrebučių troškinys inde ir gabalėlio nuotrauka lėkštėje su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -