7 sluoksnių padažas yra vienas geriausių vakarėlių užkandžių.

Šviežios salsos, keptų pupelių, gvakamolės, čederio sūrio ir mūsų mėgstamų priedų sluoksniai sukuria spalvingą bet kokio obuolių užtepėlės priedą.

7 Sluoksnis Dip ištraukus dalį
  • Šis panardinimas turi sluoksnius kreminiai ir švieži ingredientai.
  • Pagamintas iš anksto dar skanesnis! Taigi tegul paruoškite jį išvakarėse ir leiskite atvėsti.
  • Visiems tai patinka. Tai visada pirmasis užkandis!
  • Puikiai dera su tortilijų traškučiais ar daržovėmis.
alyvuogės , keptos pupelės , salsa , grietinė , taco prieskoniai , kreminis sūris , sūris , žalieji svogūnai , gvakamolė su etiketėmis 7 sluoksnių panardinimuialyvuogės , keptos pupelės , salsa , grietinė , taco prieskoniai , kreminis sūris , sūris , žalieji svogūnai , gvakamolė su etiketėmis 7 sluoksnių panardinimui

Kas yra 7 sluoksniuose?

Šis panardinimas turi (akivaizdu) 7 sluoksnius, o sluoksnių kūrimas yra greitas ir paprastas. 7 Layer Dip sluoksniai yra šie:

  • Keptos pupelės
  • Grietinė (sumaišyta su grietinėlės sūriu ir taco prieskoniais)
  • Gvakamolė
  • Salsa (nusausinta)
  • Sūris
  • Žalieji svogūnai
  • Alyvuogės arba pomidorai

Juos galite lengvai pakeisti savo mėgstamais priedais. Jei norite dėti maltos jautienos, kepkite jautieną, kol neliks rausvos spalvos. Įpilkite taco prieskonių ir atvėsinkite. Įdėkite jį tarp pupelių ir grietinės mišinio.

Jalapenos ir kalendra taip pat puikiai tinka šiam panardinimui. Būkite kūrybingi!

7 Sluoksnis Panardinkite į lėkštę, šiek tiek ištraukę7 Sluoksnis Panardinkite į lėkštę, šiek tiek ištraukę

Kaip pasidaryti 7 sluoksnių pupelių panardinimą

  1. Sumaišykite keptų pupelių sluoksnį ir kreminio sūrio sluoksnį.
  2. Sluoksniuokite į troškinimo indą ir ant viršaus uždėkite gvakamolę ir salsą.
  3. Sudėkite likusius priedus ir prieš patiekdami atvėsinkite.

Patiekite su traškiais tortilijos traškučiais, kad gautumėte tobulą kaušelį!

  • Rankiniu mikseriu sumaišykite keptų pupelių ir kreminio sūrio sluoksnį. Tai ne tik palengvina maišymą, bet ir padeda gauti kreminės konsistencijos, kad drožlės nesulūžtų, kai juos semiate!
  • Leiskite panardinimui atvėsti valandą (arba per naktį), kad susijungtų skoniai.
7 Sluoksnis Panardinkite į skaidrų indą su tortilijos traškučiais fone7 Sluoksnis Panardinkite į skaidrų indą su tortilijos traškučiais fone

Saugoti likučius?

Šis užkandis šaldytuve išsilaikys iki 4 dienų.   laikysite, tuo labiau sluoksniai susilies ir gali šiek tiek pavandenėti (tiesiog nusausinu). Po pirmųjų 24 valandų jis gali atrodyti negražiai, bet galiu jus užtikrinti, kad skonis bus skanus!

Jei turite papildomų likučių, įpilkite į enchilados troškinį arba taco sriubą!

Būtina išbandyti panardinimų receptus

Ar jums patiko šis 7 sluoksnių panirimas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdasHolly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
7 Sluoksnis Panardinkite į troškinimo indą ištraukę kaušelį7 Sluoksnis Panardinkite į troškinimo indą ištraukę kaušelį

4.99360 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

7 sluoksnio panardinimas

Šis nevalgiantis patiekalas yra vieno patiekalo fiesta su pupelėmis, guaku, sūriu ir salsa.

Paruošimo laikas 15 minučių

Bendras laikas 15 minučių

nusipirkti Hollys knygąnusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Supilkite salsą į sietelį, kad nuvarvėtų skystis (dėl to panardinimas neišbyrėtų).
  • Sumaišykite keptas pupeles ir pieną (jei norite, galite naudoti skystį iš salsos) iki vientisos masės. Paskleiskite 9 × 13 keptuvės dugne.
  • Sumaišykite grietinėlės sūrį, grietinę ir taco prieskonius su vidutiniu maišytuvu. Paskleiskite ant keptų pupelių.
  • Gvakamolę uždėkite ant grietinėlės sūrio ir švelniai paskleiskite. Pakartokite su nusausinta salsa.
  • Ant viršaus uždėkite sūrio, alyvuogių/pomidorų ir žaliųjų svogūnų.
  • Prieš patiekiant atvėsinkite 1 valandą. Patiekite su tortilijų traškučiais arba krekeriais.
  • Galima paruošti iki dienos.
  • Likučius sandariai uždenkite plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve iki 4 dienų.
  • Gali atsirasti tam tikras išsiskyrimas. Atsargiai nupilkite skystį ir, jei reikia, atnaujinkite užpilą.

Kalorijos: 168 | Angliavandeniai: 9g | Baltymai: 5g | Riebalai: 13g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 4g | Cholesterolis: 29mg | Natris: 623mg | Kalis: 177mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 702TV | Vitaminas C: 3mg | Kalcis: 120mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkandis, Dip
Virtuvė Amerikos, Meksikos, Tex Mex

Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -