Kreminiai kukurūzai yra vienas iš mano mėgstamiausių garnyrų receptų.

Norėdami paruošti šį kremuotų kukurūzų receptą, naudokite šviežius arba šaldytus kukurūzus. Suderinami paprasti ingredientai ir sukuria sodrų kreminį padažą tobulam garnyrui.

dubenėlis naminių kreminių kukurūzų
  • Šiam naminių kukurūzų kremo receptui reikia tik a keletas pagrindinių ingredientų kurį tikriausiai turite po ranka.
  • Tai kreminis, sodrus ir skanus vieno puodo pusė patiekalas.
  • tai greitai pagamintiapie 30 minučių nuo pradžios iki pabaigos.
  • Jo skonis daug geresnis nei konservuotas, su daugiau skonio (ir mažiau cukraus).

Kreminių kukurūzų variantai

Yra įvairių variacijų ir įvairių kremuotų kukurūzų paruošimo būdų. Šiame šeimos recepte grietinėlės kukurūzai gaminami verdant kukurūzų branduolius pagardintame grietinėlės padaže – panašiai kaip grietinėlės žirniai! Dalį branduolių sumaišius su grietinėle, šis kreminių kukurūzų receptas tampa tankesnis.

Kai kurie kremuotų kukurūzų receptai apima išgraibydami pienišką kukurūzų burbuolių branduolių minkštimąsutrinkite dalį kukurūzų ar net naudodami trintuvą, kad pašalintumėte branduolius iš burbuolės (vietoj peilio). Dažnai į kukurūzus dedama grietinėlės (bet ne visada), pagardinama sviestu.

Konservuotuose grietinėlės stiliaus kukurūzuose yra sveikų branduolių, sumaišytų su kukurūzų tyrėmis ir pridėtu cukrumi, druska ir krakmolu. Manau, kad konservuotų kukurūzų kremas yra švelnus, blyškus ir dažnai per saldus, palyginti su šiuo receptu, tačiau jis puikiai tinka kukurūzų troškinimui.

Sudedamosios dalys, skirtos kreminiams kukurūzams ženklinti

Ko prireiks norint pagaminti kreminius kukurūzus

  • Kukurūzai: Šiam receptui naudokite šviežius kukurūzus, šaldytus kukurūzus arba konservuotus kukurūzus.
  • Pieno produktai: Neriebus pienas ir riebi grietinėlė suteikia sodrią ir kreminę tekstūrą, kuria garsėja grietinėlės kukurūzai.
  • Roux: Sviestas ir miltai sukuria roux, naudojamą padažui tirštinti.
  • Prieskoniai: Įdedu druskos ir juodųjų pipirų, kad pagardintumėte, o čiobrelių skonį.

Variacijos

  • Galima dėti grietinės ir suminkštinto kreminio sūrio.
  • Šoninės gabaliukai, saulėje džiovinti pomidorai, jalapenos arba čederio sūris, sumaišytas atliekant 4 veiksmą, suteikia naujo skonio!

Kaip pasigaminti kreminius kukurūzus

  1. Svogūną suminkštinkite svieste (arba šoninės riebaluose). Įpilkite miltų, kad pagamintumėte roux.
  2. Suberkite kukurūzus ir gerai išmaišykite.
  3. Įmaišykite riebią grietinėlę ir pieną kartu su tik žiupsneliu čiobrelių.
  4. Troškinkite, kol sutirštės. Sumaišykite 1 puodelį kukurūzų ir sudėkite atgal į keptuvę. Pagardinkite ir patiekite!

Prieš patiekdami gausiai pagardinkite; druskos yra gyvybiškai svarbus šiam receptui! Kreminius kukurūzus galima pasigaminti iš anksto ir kaitinti ant silpnos ugnies. Šį receptą galima lengvai padidinti arba sumažinti, kad padidėtų / sumažintumėte porcijas.

grietinėlės kukurūzai su serviravimo šaukštu

Likučiai ir sandėliavimas

  • Kreminius kukurūzus laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Pašildykite jį ant viryklės arba mikrobangų krosnelės.
  • Šaldykite porcijas maišeliuose su užtrauktuku iki mėnesio. Kai būsite pasiruošę valgyti, pakaitinkite ant silpnos ugnies su šlakeliu pieno. Lengva,

Patogūs kukurūzų patiekalai

Ar gaminote šį naminių kreminių kukurūzų receptą? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
dubenėlis grietinėlės kukurūzų su šviežiomis žolelėmis

4.99193 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Naminiai kreminiai kukurūzai

Saldūs sviestiniai kukurūzai kreminiame, sviestiniame pagrinde yra puikus lengvas garnyras bet kokiam patiekalui!

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 15 minučių

Bendras laikas 30 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Puode ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną svieste, kol svogūnas taps skaidrus, maždaug 4 minutes.

  • Suberkite miltus, druską ir pipirus. Virkite 2-3 minutes maišydami. Suberkite kukurūzus ir gerai išmaišykite.

  • Įpilkite pieno, grietinėlės, cukraus ir čiobrelių. Maišykite, kol mišinys užvirs ir sutirštės. Maišant leisti virti 1 minutę.

  • Išimkite 1 puodelį kukurūzų mišinio ir sutrinkite rankiniu mikseriu iki vientisos masės. Įmaišykite atgal į kreminius kukurūzus.

  • Paragaukite ir pagardinkite druska ir pipirais.

Galite sumaišyti daugiau nei 1 puodelį kukurūzų mišinio, jei norite lygesnio kremo kukurūzų.
Prieš patiekiant svarbu gausiai pagardinti!
Kreminius kukurūzus galima pasigaminti iš anksto ir kaitinti ant silpnos ugnies.
Šį receptą galima lengvai padidinti arba sumažinti, kad padidėtų / sumažintumėte porcijas.

Kalorijos: 211 | Angliavandeniai: 20g | Baltymai: 4g | Riebalai: 13g | Sotieji riebalai: 8g | Cholesterolis: 43mg | Natris: 215mg | Kalis: 205mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 6g | Vitaminas A: 580TV | Vitaminas C: 2.9mg | Kalcis: 68mg | Geležis: 0.6mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Garnyras
Virtuvė Amerikos
Naminiai kreminiai kukurūzai dubenyje su pavadinimu
Naminiai kreminiai kukurūzai su aksominiu padažu su raštu
lengva pasigaminti Naminius kreminius kukurūzus dubenyje su raštu
švelnūs naminiai kreminiai kukurūzai dubenyje ir uždarykite su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -