Šis greitos kalakutienos sriubos receptas yra ant stalo greičiau nei per 30 minučių.

Ši kalakutienos sriuba, užpildyta kalakutienos likučiais, daržovėmis ir makaronais pikantiškame sultinyje, yra tarsi visą dieną troškinta.

Tai puiki vakarienė įtemptiems savaitės vakarams ir puikus būdas mėgautis maisto likučiais.

Kalakutienos sriuba puode
  • Jame naudojami pagrindiniai ingredientai, kuriuos visada turiu po ranka.
  • Kalakutienos sriuba ima minučių padaryti bet skonis toks, lyg jis troškintų visą dieną!
  • Tai a biudžetą tausojantis receptas ir puikus būdas mėgautis likučiais.
  • Tai universalus; pridėkite likusių daržovių ir kalakutienos bei bet kokios rūšies makaronų.
aliejus , sultinys , kalakutiena , prieskoniai , salierai , makaronai , morkos , miltai , petražolės , svogūnai , lauro lapai , pagardai su etiketėmis kalakutienos sriubai gaminti Receptas

Ko prireiks kalakutienos sriubai

  • Sultinys: Kad ši sriuba būtų greita ir paprasta, galite naudoti kalakutienos sultinį, kalakutienos sultinį arba vištienos sultinį.
  • Prieskoniai: paukštienos prieskoniai suteikia naminio skonio supakuotam sultiniui – tai mėgstamiausias prieskonių mišinys, puikiai tinkantis beveik bet kokiam vištienos patiekalui. Jį galite rasti bet kurioje maisto prekių parduotuvėje, užsisakyti internetu arba pasigaminti naminio.
  • Miltai: Pabarstyti miltų neprivaloma, bet tai vienas iš mano paslaptys į puikią sultinio sriubą – ji sultiniui suteikia šiek tiek stangrumo.
  • Turkija: Šiame recepte naudoju kalakutienos likučius; taip pat galite naudoti keptą vištieną arba vištienos likučius.
  • Daržovės: Ši sriuba paprasta ir skani, su morkomis, salierais ir svogūnais. Galite pridėti kitų daržovių, pavyzdžiui, saldžiųjų bulvių, grybų, cukinijų, šparaginių pupelių ar kukurūzų.
  • Makaronai: Į šį receptą pridėkite bet kokių makaronų ar kiaušinių makaronų. Norėdami suplanuoti likučius, išvirkite makaronus arba ryžius ant šono ir sudėkite į kiekvieną dubenį. Taip pat galite naudoti baltųjų, rudųjų ryžių arba laukinių ryžių mišinį.

Jei leis laikas, šį naminės kalakutienos sriubos receptą galite pasigaminti nuo nulio. Naudokite kalakutienos skerdeną arba kaulus iš Padėkos dienos, kad gamintumėte naminį kalakutienos sultinį lėtoje viryklėje.

Viską dedu į lėtą viryklę po vakarienės ir leidžiu virti per naktį, kad kitą dieną būčiau pasiruošęs sriubai. Paruošę sultinį, vadovaukitės toliau pateiktomis instrukcijomis, kad paruoštumėte sriubą.

Kaip pasigaminti kalakutienos sriubą

  1. Svogūną suminkštinkite ir suberkite miltus. (Receptas žemiau.)
  2. Įmaišykite likusius ingredientus (išskyrus makaronus) ir troškinkite.
  3. Sudėkite makaronus ir virkite, kol suminkštės.
kaušas, pripildytas kalakutienos sriubos ir makaronų

Likučių saugojimas

Šis kalakutienos sriubos receptas yra puikus likutis.

  • Dėl suplanuotų likučių, išvirkite makaronus ant šono (arba ryžius, jei norite) ir laikykite juos atskirai.
  • Šaldytuvas: Kalakutienos sriubą galima laikyti šaldytuve hermetiškame inde iki 4 dienų.
  • Šaldiklis: Šaldykite kalakutienos sriubą be makaronų ar ryžių iki 4 mėnesių. Išvirkite šviežius makaronus ir sudėkite į kiekvieną patiekimo dubenį.

Mylėk tą likusį Turkiją

Ar jūsų šeimai patiko šis kalakutienos sriubos receptas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Kalakutienos sriuba puode

4.99151 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Kalakutienos sriubos receptas

Su švelnia kalakutiena, šviežiomis daržovėmis ir makaronais šis paprastas kalakutienos sriubos receptas yra toks, lyg ji troškintų visą dieną.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 25 minučių

Bendras laikas 45 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės, apie 3–4 minutes. Suberkite miltus ir kepkite dar 1 minutę.

  • Įmaišykite morkas, salierą, pjaustytą kalakutieną, sultinį, paukštienos prieskonius ir lauro lapą. Troškinkite neuždengę 10 minučių.

  • Pridėti makaronų (*žr. pastabą) ir kepkite dar 8–10 minučių arba kol suminkštės. Nukelkite nuo ugnies, išmeskite lauro lapą ir įmaišykite petražoles.

  • Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį ir patiekite.

  • Makaronai: Norėdami išlaikyti makaronų, makaronų ar ryžių tekstūrą, virkite juos atskirai ir patiekdami įpilkite į kiekvieną dubenį, ypač jei sriubą ruošiate iš anksto.
  • Vištienos sultinį galima pakeisti kalakutienos sultiniu.
  • Likučius laikykite šaldytuve iki 4 dienų arba šaldiklyje iki 4 mėnesių.

Kalorijos: 191 | Angliavandeniai: 22g | Baltymai: 16g | Riebalai: 4g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 2g | Transriebalai: 0,003g | Cholesterolis: 38mg | Natris: 1255 mmg | Kalis: 391mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 5g | Vitaminas A: 6156TV | Vitaminas C: 5mg | Kalcis: 46mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Pagrindinis patiekalas, lėta viryklė, sriuba, Turkija
Virtuvė Amerikos
Kalakutienos puodo sriubos receptas su pavadinimu
jaukus ir guodžiantis kalakutienos sriubos receptas su raštu
iš arti kalakutienos sriubos recepto puode ir šaukštu su pavadinimu
Kalakutienos sriubos receptas puode ir nuotrauka iš arti su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -