Ieškote įmantraus recepto ypatingai progai namuose?

Šį keptos Kornvalio vištos receptą arba „medžiojamąsias vištas“ paprasta paruošti, skanu ir taip pat lengva, kaip ir elegantiška.

Kepta Kornvalio višta ant daržovių
  • Šis receptas susideda tik į vieną indą, kad būtų lengva išvalyti.
  • Kornvalio žvėrienos vištos išeina švelnios ir sultingas su traškia oda.
  • Medžiojamųjų vištų sultys skonio daržovės jaukiam, skaniam maistui.
  • Šis receptas atrodo gurmaniškai, bet tai taip paprasta, kaip gali būti!
daržovės inde ir vištiena lėkštėje, kad pagamintumėte keptą kornvalio vištą

Ko prireiks šiam Kornvalio vištienos receptui

Kornvalio višta: Kornvalio vištos (dar žinomos kaip žvėrienos vištos) yra viščiukų veislė, kuri sveria apie 1,5–2 svarus, o ne įprastos vištos, sveriančios 4 ar daugiau svarų. Kornvalio vištos visiškai subrendusios esant mažesniam svoriui, o mėsa itin minkšta. Dažniausiai jų rasite maisto prekių parduotuvėje šaldiklyje prie šaldytų kalakutų.

Rub: Paprastas alyvuogių aliejaus ir žolelių mišinys aromatizuoja odą. Rozmarinas, citrinos žievelė, čiobreliai, česnako milteliai, druska ir pipirai sukuria puikų pikantišką skonį.

Daržovės: Į keptuvę sudedamos bulvės, morkos ir svogūnai. Išdėliokite daržoves aplink vištas, o kai iškeps, išimkite vištas ir įmaišykite daržoves į visas skanias sultis, kad gautumėte papildomo skonio!

Variacijos

Išbandykite šviežių rozmarinų, čiobrelių ar raudonėlių šakeles tarp daržovių arba patrinkite vištos išorę mėgstamu prieskonių mišiniu, kad oda būtų itin pikantiška!

Į keptuvę su kitomis daržovėmis galima dėti cukinijų, moliūgų, briuselio kopūstų ar paprikų gabalėlių.

tepamas alyvuogių aliejaus mišinys, skirtas keptai kornvalio vištai gaminti

Kaip virti Kornvalio vištas

  1. Vištas aptepkite aliejumi ir pagardinkite. Pakiškite sparnelius po paukščiu ir padėkite ant keptuvės. Daržoves išdėliokite aplink kornvalio vištas.
  2. Kepkite neuždengę pagal recepto nurodymus žemiau.
  3. Išimkite vištas iš orkaitės ir leiskite joms pailsėti prieš patiekiant.

PRO PATARIMAS: Kepimo skardą dėkite po broileriu, kol odelė taps auksinės rudos spalvos ir taps traški!

Kepta Kornvalio višta prieš kepant troškinimo inde

Tobulos Kornvalio vištos patarimai

  • Norėdami gauti geriausius rezultatus, įtrinkite šiek tiek druskos į vištų ertmę, kad ištrauktumėte daugiau drėgmės kepant; tai taip pat padeda šiek tiek labiau pagardinti mėsą.
  • Į ertmę taip pat galima įberti keletą šakelių šviežių žolelių ar citrinos griežinėlį.
  • Jei sutaupysite šoninės riebalų, tai puikus būdas alyvuogių aliejų pakeisti bekono riebalais, pridedant dar vieną subtilų skonio sluoksnį!
  • Svarbiausias patarimas yra užtikrinti, kad vištiena būtų iškepusi iki sultingos 165 °F temperatūros. Išimu vištas iš 160°F orkaitės, nes joms ilsintis temperatūra toliau kils.

Elegantiški šonai, tinkantys kartu su Kornvalio vištomis

Ar jūsų šeimai patiko šis skrudintos Kornvalio vištos receptas? Palikite komentarą ir įvertinimą žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
kepta skrudinta kornvalio vištiena troškinimo inde su bulvėmis ir morkomis

4.99437 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Kepta Kornvalio višta

Kepta Kornvalio višta yra švelni ir sultinga, su traškia, aukso ruda oda.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 55 minučių

Poilsio laikas 10 minučių

Bendras laikas 1 valandą 25 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 450 ° F.

  • Jei naudojate, apšlakstykite daržoves su 1 šaukštu alyvuogių aliejaus ir pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Jei norite, galite pridėti žolelių.

  • Mažame dubenyje sumaišykite likusius 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir žolelių. Aptepkite vištas alyvuogių aliejaus mišiniu. Pasukite sparnus, kad pakiškite po paukščiuku.

  • Sudėkite vištas į 9 × 13 colių kepimo indą arba ant kepimo skardos su apvadu. Paruoštas daržoves išdėliokite aplink vištas ir pašaukite į orkaitę. Sumažinkite šilumą iki 400 ° F.

  • Kepkite 55–65 minutes arba tol, kol vištos termometru pasieks 165 °F*. Įsitikinkite, kad termometras neliečia kaulo.

  • Perkelkite vištas į serviravimo lėkštę ir laisvai uždenkite folija 10 minučių.

  • Daržoves įmaišykite į sultis ant keptuvės. Jei reikia, galite įdėti juos atgal į orkaitę, kai vištos ilsisi. Jei daržovės kepamos pagal jūsų skonį, išjunkite orkaitę ir įdėkite jas į orkaitę, kad sušiltų.

  • Virtuvinėmis žirklėmis perpjaukite vištas per pusę ir patiekite su daržovėmis.

Kornvalio vištos gali sverti nuo 1,5 iki 2,25 svaro. Kepimo laikas gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo jūsų vištų dydžio.
Naminiai paukščiai turi pasiekti galutinę 165 °F temperatūrą storiausioje mėsos vietoje, termometrui neliesti kaulo. Išimu vištas iš 160 °F temperatūros orkaitės, nes jos toliau keps, kai pailsės ir pasieks 165 °F.

Kalorijos: 568 | Angliavandeniai: 6g | Baltymai: 39g | Riebalai: 42g | Sotieji riebalai: 10g | Cholesterolis: 227mg | Natris: 450mg | Kalis: 669mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 5338TV | Vitaminas C: 5mg | Kalcis: 41mg | Geležis: 2mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vištiena, vakarienė, užkandis, pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikos
Kepta Kornvalio višta su pavadinimu
švelni Kepta Kornvalio višta su raštu
iškepta traškiai Kepta Kornvalio višta su raštu
sultinga Skrudinta Kornvalio višta patiekale ir iš arti su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -