Švediški mėsos kukuliai yra mėgstamiausi, o svarbiausia, kad juos lengva pagaminti.

Švelnūs naminiai kotletai troškinami pikantiškame grietinėlės padaže, kad būtų mėgstama savaitės nakties. Patiekite ant kiaušinių makaronų arba bulvių košės.

Švediški mėsos kukuliai lėkštėje su makaronais

Lengvas savaitės vakarienė

  • Jie daro a skanus pagrindinis patiekalas ant bulvių, makaronų ar ryžių; vaikai juos myli!
  • Naudokite naminius arba šaldytus kotletus.
  • Jei norite, pridėkite grybų, svogūnų ar grietinės.
kiauliena , pienas , prieskoniai , druska ir pipirai , duonos trupiniai , jautiena , miltai , sultinys , sviestas , kiaušinis , sojos padažas ir grietinėlė su etiketėmis švediškiems kotletams gaminti

Švediškų mėsos kukulių ingredientai

Mėsos kukuliai – Mėsos kukuliai, pagaminti iš jautienos ir kiaulienos, yra puikaus skonio, bet jei norite, galite naudoti visą maltą jautieną. Rinkitės liesą jautieną (ne itin liesą), kad gautumėte geriausią skonį. Šaldyti kotletai gali būti naudojami vietoje naminių. Tradicinių švediškų kotletų mėsos mišinyje yra šiek tiek šiltų prieskonių, kaip pridėjau toliau pateiktame recepte.

Švediškas mėsos kukulis Padažas –Šis padažas yra paprastas. Jis pagamintas iš jautienos sultinio ir riebios grietinėlės mišinio, sutirštinto trupučiu miltų. Sojų padažas dažnai dedamas į tradicinį švedišką mėsos kukulių padažą, prideda druskos ir umami (piktybinio skonio).

Variacijos

  • Jei norite įdėti svogūną, prieš suberdami miltus, svieste pakepinkite ½ smulkiai pjaustyto svogūno.
  • Dalį arba visą riebią grietinėlę galima pakeisti grietine, tačiau skonis bus panašesnis į stroganovo.
  • Jei vietoj jautienos sultinio naudojate jautienos sultinį, gali tekti įdėti sultinio kubelio, nes skonis gali būti lengvesnis.

Kaip pasigaminti švediškus mėsos kukulius

Šie universalūs kotletai kiekvieną kartą būna sultingi ir švelnūs!

  1. Dubenyje sumaišykite mėsos kukulių ingredientus ir suformuokite kotletus (receptas žemiau).
  2. Mėsos kukulius apkepkite didelėje keptuvėje ir atidėkite į šalį.
  3. Virkite sviestą ir miltus. Supilkite sultinį ir grietinėlę vientisai. Pagardinkite ir troškinkite mėsos kukulius padaže, kol iškeps.

Švediški kotletai patiekiami su bruknių uogiene, kurios skonis panašus į spanguolių padažą.

Švediški mėsos kukuliai ant šaukšto

Aptarnavimo pasiūlymai

Pereikite prie „Ikea“ – naminius švediškus kotletus pagaminti lengva! Mėgstame šį patiekalą patiekti ant kiaušinių makaronų lovos, bet jie puikiai tinka ir ant ryžių ar bulvių košės.

Švediškų mėsos kukulių laikymas

  • Mėsos kukulius galima surinkti iki 48 valandų arba užšaldyti, kol jie bus paruošti naudoti.
  • Likusius kotletus ir padažą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Pašildykite juos mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės, jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens.

Ar jums patiko šis švediškas mėsos kukulių receptas? Jei taip, palikite įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
Švediškų mėsos kukulių keptuvė padaže

512 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Švediški mėsos kukuliai

Šie švediški kotletai virti kreminiame, burnoje tirpstančiame padaže.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 20 minučių

Bendras laikas 35 minučių

Keptuvė baltame fone
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Norėdami pagaminti kotletus, dideliame dubenyje sumaišykite jautieną, kiaulieną, duonos trupinius, kiaušinį, pieną, druską, pipirus, kvapiuosius pipirus, muskato riešutą ir gvazdikėlį. Gerai išmaišykite ir susukite į 1 colio kotletus (apie 45–48 kotletus).

  • Įkaitinkite 12 colių nepridegančią keptuvę ant vidutinės ir stiprios ugnies. Dirbdami partijomis, sudėkite kotletus ir apkepkite iš visų pusių. Perkelkite kotletus į lėkštę.

  • Padažui pagamintiį keptuvę įpilkite sviesto. Įmaišykite miltus ir pipirus. Virkite 1 minutę.

  • Palaipsniui supilkite sultinį ir grietinėlę, po kiekvieno įpylimo maišykite iki vientisos masės. Įpilkite sojos padažo.

  • Į padažą sudėkite kotletus ir troškinkite ant vidutinės silpnos ugnies. Uždenkite ir troškinkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami. Atidenkite ir troškinkite dar 5–10 minučių arba kol sutirštės ir kotletai iškeps. Paragaukite ir, jei norite, pagardinkite papildomai druska ir pipirais.

  • Patiekite ant kiaušinių makaronų arba bulvių košės. Jei norite, papuoškite petražolėmis.

*Jei jautienos sultinį pakeisite jautienos sultiniu, gali tekti pridėti papildomų prieskonių arba šiek tiek sultinio.
Stiprią grietinėlę, jei pageidaujama, galima pakeisti tepamu kreminiu sūriu arba grietine. Tai pakeis padažo skonį.
Jei naudojate paruoštus šaldytus kotletus, jų pirmiausiai skrudinti nereikia. Juos galima troškinti iš šaldytų. Naminius šaldytus kotletus pirmiausia reikia atšildyti ir virti taip, kaip nurodyta recepte. Mėsos kukuliai turi pasiekti 160 °F vidinę temperatūrą.
Likučius laikykite šaldytuve iki 4 dienų, o šaldiklyje – iki 3 mėnesių.

Kalorijos: 397 | Angliavandeniai: 12g | Baltymai: 28g | Riebalai: 26g | Sotieji riebalai: 13g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 9g | Trans riebalai: 0.5g | Cholesterolis: 139mg | Natris: 666mg | Kalis: 593mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 529TV | Vitaminas C: 0.4mg | Kalcis: 69mg | Geležis: 3mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Jautiena, pagrindinis patiekalas
Virtuvė Amerikos
padengti Švedijos mėsos kukuliai su titulu
Švediški mėsos kukuliai lėkštėje su makaronais ir raštu
keptuvė švediškų mėsos kukulių su raštu
Švediškų mėsos kukulių keptuvė ir lėkštinis patiekalas su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -