Šis paprastas ir sotus Brunswick troškinio receptas paguodžia gėrimą dubenyje.
Lima pupelės, kukurūzai, kiauliena ir vištiena troškinamos pikantiškame, pagardintame, tvirtame BBQ pomidorų sriubos pagrinde.
Tai buvo pietų kuokštelis ištisas kartas!

Kas yra Brunswick Stew?
Brunswick troškinys yra šimtmečio senumo receptas, kilęs iš Brunswick, GA ir kartais vadinamas Camp Stew. Tai įprastas patiekalas, patiekiamas bendruomenės susibūrimuose, renginiuose ar susitikimuose.
- Šis troškinys su svogūnų, sviesto ir česnako pagrindu yra a pikantiškas pradžios.
- Pridėjus BBQ padažo, tai šiek tiek papildo dūminis ir saldus.
- Šiek tiek Worcestershire ir Cayenne prideda a skonio stiprinimas.
- Pridedant plėšytos kiaulienos ir vištienos, šis patiekalas bus sotus ir sotus.


Brunswick troškinio ingredientai
Mėsa: Šiame Brunswick troškinio recepte naudojama ir kiauliena, ir vištiena.
Daržovės: Šaldytų pupelių ir kukurūzų nereikia atšildyti Branšviko troškiniui! Jei norite, išjunkite konservuotų pupelių ar kukurūzų šaldytą.
Sultinys: Dėl sultinio šio troškinio skonis taip skiriasi nuo jautienos troškinio. Sultinyje dera vištienos sultinys, barbekiu padažas ir Vusteršyro kvapas. Kubeliais supjaustyti pomidorai suteikia aštrų skonį ir subalansuoja BBQ padažo saldumą.
Variacijos
- Nesivaržykite naudoti bet kokių iš anksto paruoštų baltymų, pvz., maltos jautienos, griežinėliais pjaustytos dešros ar net šoninės trupinių.
- Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, okra, paprikas, cukinijų gabalėlius ar žirnius.
- Įdėkite šiek tiek aštrių Cajun prieskonių arba šlakelį Tabasco, kad šiek tiek sušildytumėte.




Kaip pasigaminti Brunsviko troškinį
- Kepkite svogūną ir česnaką olandiškoje orkaitėje (receptas žemiau).
- Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir vištieną, ir užvirkite.
- Sudėkite mėsą ir troškinkite, kol troškinys sutirštės.


Brunswick troškinio laikymas
Likusį Brunswick troškinį laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų. Pašildykite porcijas ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje. Užšaldykite maišeliuose su užtrauktuku, paguldytuose lygiai, kad galėtumėte laikyti juos vertikaliai ir sutaupyti vietos šaldiklyje.
Patiekite Brunswick troškinį su…
Ar jums patiko šis Brunswick troškinio receptas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau.




Brunsviko troškinys
Šis Brunswick troškinys yra sotus, mėsingas ir pikantiškas.




Neleiskite ekranui užtemti
-
Olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės, apie 3 minutes. Sudėkite česnaką ir kepkite, kol pasidarys kvapnus, dar apie 1 minutę.
-
Įmaišykite vištienos sultinį, laimos pupeles, kukurūzų branduolius, kubeliais pjaustytus pomidorus su sultimis, barbekiu padažą, Vusterio padažą, salierų druską, juoduosius pipirus ir kajeno pipirus.
-
Mišinį užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki mažos ugnies ir palikite virti neuždengę 15 minučių. Sudėkite plėšytą kiaulieną ir vištieną ir troškinkite dar 15–20 minučių arba tol, kol troškinys sutirštės.
Šiame recepte galima naudoti bet kokią virtos mėsos likutį. Kiauliena, rūkyta kalakutiena, likusi vištienos mėsa ar net paruduota jautiena, kiauliena ar vištiena.
Neprivalomi priedai apima 2 puodelius kubeliais pjaustytų bulvių ir (arba) 1 kubeliais supjaustytą žaliąją papriką.
Kalorijos: 506 | Angliavandeniai: 65g | Baltymai: 30g | Riebalai: 15g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 3g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 83mg | Natris: 1491 mmg | Kalis: 873mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 33g | Vitaminas A: 564TV | Vitaminas C: 18mg | Kalcis: 119mg | Geležis: 4mg
Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.







