Šis paprastas ir sotus Brunswick troškinio receptas paguodžia gėrimą dubenyje.

Lima pupelės, kukurūzai, kiauliena ir vištiena troškinamos pikantiškame, pagardintame, tvirtame BBQ pomidorų sriubos pagrinde.

Tai buvo pietų kuokštelis ištisas kartas!

puodas Brunswick Stew su kaušeliu

Kas yra Brunswick Stew?

Brunswick troškinys yra šimtmečio senumo receptas, kilęs iš Brunswick, GA ir kartais vadinamas Camp Stew. Tai įprastas patiekalas, patiekiamas bendruomenės susibūrimuose, renginiuose ar susitikimuose.

  • Šis troškinys su svogūnų, sviesto ir česnako pagrindu yra a pikantiškas pradžios.
  • Pridėjus BBQ padažo, tai šiek tiek papildo dūminis ir saldus.
  • Šiek tiek Worcestershire ir Cayenne prideda a skonio stiprinimas.
  • Pridedant plėšytos kiaulienos ir vištienos, šis patiekalas bus sotus ir sotus.
vištienos sultinys , laimos pupelės , kubeliais pjaustyti pomidorai , sviestas , plėšyta kiauliena , vištiena , kepsnių padažas , kukurūzai , vorsterio padažas , svogūnai , česnakai ir prieskoniai su etiketėmis Brunswick Stew gamybaivištienos sultinys , laimos pupelės , kubeliais pjaustyti pomidorai , sviestas , plėšyta kiauliena , vištiena , kepsnių padažas , kukurūzai , vorsterio padažas , svogūnai , česnakai ir prieskoniai su etiketėmis Brunswick Stew gamybai

Brunswick troškinio ingredientai

Mėsa: Šiame Brunswick troškinio recepte naudojama ir kiauliena, ir vištiena.

Daržovės: Šaldytų pupelių ir kukurūzų nereikia atšildyti Branšviko troškiniui! Jei norite, išjunkite konservuotų pupelių ar kukurūzų šaldytą.

Sultinys: Dėl sultinio šio troškinio skonis taip skiriasi nuo jautienos troškinio. Sultinyje dera vištienos sultinys, barbekiu padažas ir Vusteršyro kvapas. Kubeliais supjaustyti pomidorai suteikia aštrų skonį ir subalansuoja BBQ padažo saldumą.

Variacijos

  • Nesivaržykite naudoti bet kokių iš anksto paruoštų baltymų, pvz., maltos jautienos, griežinėliais pjaustytos dešros ar net šoninės trupinių.
  • Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, okra, paprikas, cukinijų gabalėlius ar žirnius.
  • Įdėkite šiek tiek aštrių Cajun prieskonių arba šlakelį Tabasco, kad šiek tiek sušildytumėte.

Kaip pasigaminti Brunsviko troškinį

  1. Kepkite svogūną ir česnaką olandiškoje orkaitėje (receptas žemiau).
  2. Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus kiaulieną ir vištieną, ir užvirkite.
  3. Sudėkite mėsą ir troškinkite, kol troškinys sutirštės.
Brunswick Troškinys puode ir dubenyseBrunswick Troškinys puode ir dubenyse

Brunswick troškinio laikymas

Likusį Brunswick troškinį laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų. Pašildykite porcijas ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje. Užšaldykite maišeliuose su užtrauktuku, paguldytuose lygiai, kad galėtumėte laikyti juos vertikaliai ir sutaupyti vietos šaldiklyje.

Patiekite Brunswick troškinį su…

Ar jums patiko šis Brunswick troškinio receptas? Palikite komentarą ir įvertinkite žemiau.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdasHolly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
puodas Brunswick Stew su kaušeliupuodas Brunswick Stew su kaušeliu

Kol kas nėra įvertinimų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Brunsviko troškinys

Šis Brunswick troškinys yra sotus, mėsingas ir pikantiškas.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 35 minučių

Bendras laikas 50 minučių

Olandiška orkaitė baltame foneOlandiška orkaitė baltame fone
nusipirkti Hollys knygąnusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės, apie 3 minutes. Sudėkite česnaką ir kepkite, kol pasidarys kvapnus, dar apie 1 minutę.

  • Įmaišykite vištienos sultinį, laimos pupeles, kukurūzų branduolius, kubeliais pjaustytus pomidorus su sultimis, barbekiu padažą, Vusterio padažą, salierų druską, juoduosius pipirus ir kajeno pipirus.

  • Mišinį užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki mažos ugnies ir palikite virti neuždengę 15 minučių. Sudėkite plėšytą kiaulieną ir vištieną ir troškinkite dar 15–20 minučių arba tol, kol troškinys sutirštės.

Šiame recepte galima naudoti bet kokią virtos mėsos likutį. Kiauliena, rūkyta kalakutiena, likusi vištienos mėsa ar net paruduota jautiena, kiauliena ar vištiena.
Neprivalomi priedai apima 2 puodelius kubeliais pjaustytų bulvių ir (arba) 1 kubeliais supjaustytą žaliąją papriką.

Kalorijos: 506 | Angliavandeniai: 65g | Baltymai: 30g | Riebalai: 15g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 3g | Transriebalai: 0.2g | Cholesterolis: 83mg | Natris: 1491 mmg | Kalis: 873mg | Pluoštas: 5g | Cukrus: 33g | Vitaminas A: 564TV | Vitaminas C: 18mg | Kalcis: 119mg | Geležis: 4mg

Pateikta informacija apie maistingumą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vištiena, Vakarienė, pagrindinis patiekalas, kiauliena, sriuba
Virtuvė Amerikos
Brunswick Stew dubenyje su šaukštu su pavadinimuBrunswick Stew dubenyje su šaukštu su pavadinimu
pikantiškas ir guodžiantis Brunswick Troškinys dubenyje su raštupikantiškas ir guodžiantis Brunswick Stew dubenyje su raštu
lengva padaryti Brunswick Stew puode su raštulengva padaryti Brunswick Stew puode su raštu
Brunswick Stew puode ir dubenyje su pavadinimuBrunswick Stew puode ir dubenyje su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -