Cukrus ir prieskoniai, ir viskas, kas gražu, iš to ir gaminamos šios obuolių bandelės.
Šis obuolių cinamono bandelės receptas su baltais ir nesmulkintais kvietiniais miltais yra kupinas skonio ir kvepia taip skaniai kaip obuolių pyragas.
- Šiltas ir saldus su prieskonių atspalviušios bandelės taip paguodžia.
- „Apple“ prideda a švieži, saldūs ir vaisiniai nenugalimas skonis.
- Yra potekstės sviesto turtingumas, kad jie būtų drėgni ir švelnūs.
- Lengvas citrinos prisilietimas prideda a šviesus ir citrininis skonio.
Ko prireiks obuolių bandelėms
- Obuoliai: Rinkitės aštrius ir tvirtus obuolius, pavyzdžiui, Granny Smiths. Kiti puikūs variantai yra „Pink Lady“, „Honeycrisp“ arba „Fuji“.
PRO PATARIMAS: Obuolių lupti nebūtina, tačiau man labiau patinka tekstūra su nuluptais obuoliais. - Miltai: Šiame recepte naudoju universalių miltų ir viso grūdo kvietinių miltų derinį. Jei pageidaujate, galite naudoti tik universalius miltus.
- Cukrus: Rudasis ir baltasis cukrus suteikia saldumo ir suteikia šiems bandeliams tobulos tekstūros.
- Kepimo soda: Kepimo soda padeda bandelėms pakilti.
- Prieskoniai: Man patinka kvapnus cinamono ir obuolių derinys. Pirkti a parduotuvėje pirktų obuolių prieskonių arba išmėginkite šį naminio obuolių pyrago prieskonį, kurį visą rudenį galima naudoti keptuose avižiniuose dribsniuose arba obuolių trupiniai.
- Sviestas: Aš naudoju nesūdytą sviestą, jei naudoju sūdytą, recepte praleiskite sviestą.
Kaip pasigaminti obuolių bandeles
- Paruoškite obuolius (receptas žemiau).
- Išplakti sausus ingredientus. Sudėkite obuolių gabalėlius ir išmaišykite.
- Kitame dubenyje sumaišykite šlapius ingredientus. Įpilkite sauso mišinio.
- Sumaišykite. Sudėkite į bandelių formeles. Kepti.
Bandelių išlaikymas šviežias
Obuolių bandeles laikykite kambario temperatūroje arba šaldytuve uždengtame inde iki savaitės. Mėgaukitės tokiais, kokie yra, arba, jei norite, pašildykite mikrobangų krosnelėje.
Užšaldykite bandeles ant skardos, kad nesuliptų. Perkelkite juos į maišelį su užtrauktuku ir užšaldykite iki 3 mėnesių.
Daugiau nuostabių bandelių
Ar gaminote šiuos obuolių bandeles? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau.
Obuolių bandelės
Drėgni ir saldūs obuolių bandelės turi visus tobulus rudens skonius.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F. Muffin formelę išklokite bandelių įklotais.
-
Obuolius nulupkite ir supjaustykite ½ colio gabalėliais.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, pilno grūdo kvietinius miltus, kepimo soda, obuolių pyrago prieskonius ir druską. Plakite, kad sumaišytumėte. Sudėkite obuolius ir švelniai išmaišykite, kad apsemtų. Atidėkite į šalį.
-
Vidutiniame dubenyje išplakti kiaušinį, pieną, lydytą sviestą, citrinos sultis, vanilę, rudąjį cukrų ir baltąjį cukrų.
-
Supilkite šlapią mišinį į miltų mišinį ir šaukštu maišykite, kol susimaišys.
-
Padalinkite ant bandelių šulinių.
-
Kepkite 18-22 minutes arba tol, kol dantų krapštukas išeis švarus. Atvėsinkite ant grotelių.
Likučiai bus laikomi sandariame inde šaldytuve 1 savaitę ir šaldiklyje 3 mėnesius.
Kalorijos: 248 | Angliavandeniai: 40g | Baltymai: 4g | Riebalai: 9g | Sotieji riebalai: 5g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 2g | Transriebalai: 0.3g | Cholesterolis: 35mg | Natris: 206mg | Kalis: 120mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 21g | Vitaminas A: 310TV | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 44mg | Geležis: 1mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.