Kiaulienos kepsnys yra minkšti kiaulienos gabalėliai, kurie greitai paruošiami savaitės vakarienei.

Kiaulienos kepsniai, pagardinti šviežiomis žolelėmis, patiekiami su kreminiu sviesto padažu, kuris bet kokį patiekalą paverčia šedevru!

lengvas kiaulienos kepsnys lėkštėje su padažu
  • Kiaulienos kepsniai yra gražiai marmuriniai, juos išlaiko švelnus ir drėgnas.
  • Šiam receptui reikia labai nedaug ingredientų.
  • Nors kepsniai tiesiog pagardinti, sviestinis padažas turi puikų skonį.
  • Šis receptas yra kaip lengva, nes ji yra elegantiška! Patiekite su paprastomis išmaišytomis salotomis, vakarienės suktinukais ir taure vyno!
kiaulienos kepsniai , grietinėlė , aliejus , sviestas , česnakai , čiobreliai , rozmarinai , druska ir pipirai su etiketėmis kiaulienos kepsniui gaminti

Kiaulienos kepsnių ingredientų vadovas

Kiaulienos kepsniai: Kiaulienos kepsniai pjaustomi iš mentės (AKA Boston Butt) ir paprastai yra riebesni nei kiaulienos kotletai. Ieškokite maždaug tokio paties dydžio 1 colio kepsnių su kaulais arba be kaulų. Kiaulienos kotletai taip pat gali būti naudojami šiame recepte, tačiau jie paprastai būna liesesni, todėl turėsite pakoreguoti kepimo laiką.

Prieskoniai: Prieskoninės žolelės, tokios kaip čiobreliai ir rozmarinai, suteikia šiam patiekalui (šviežiam arba džiovintam) puikaus skonio. Taip pat galite pakeisti žolelėmis, tokiomis kaip šalavijas, petražolės, pankoliai ir garstyčių sėklos.

Padažas: Sviestas ir grietinėlė suteikia sodrumo, o sultinys suteikia druskos ir skonio. Jei norite, nedvejodami įmaišykite papildomų žolelių.

Variacijos

  • Šį receptą naudokite kitiems kiaulienos ar kitos mėsos gabalams, pvz., kiaulienos gabalėliams, kalakutienos ar vištienos kotletams, (kiekvieno gaminimo laiką atitinkamai koreguodami).
  • Suteikite padažui kitų skonių, įdėdami įvairių prieskonių ar prieskonių. Supilkite šiek tiek Dižono garstyčių, kad gautumėte žievelės.

Kaip pasigaminti kiaulienos kepsnį

Kiaulienos kepsniai – tai lengva savaitės vakarienė, paruošta per kelias minutes!

  1. Pagardintus kepsnius pakepinkite keptuvėje, tada perkelkite į keptuvę ir kepkite orkaitėje. (Receptas žemiau.).
  2. Toje pačioje keptuvėje paruoškite padažą su česnaku, sviestu, vištienos sultiniu ir grietinėle.
  3. Padažą troškinkite, kol šiek tiek sutirštės.
  4. Šaukštu padažo užpilkite kiaulienos kepsnius ir patiekite.
padengtas kiaulienos kepsnys

Kaip laikyti likučius

  • Likusius kiaulienos kepsnius laikykite uždengtame inde šaldytuve iki 4 dienų arba šaldiklyje iki 3 mėnesių.
  • Likučius susmulkinkite ir sudėkite į troškintą arba sodų troškinį.

Daugiau kiaulienos kepsnių kepimo būdų

Ar jūsų šeimai patiko šis kiaulienos kepsnio receptas? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
lengvas kiaulienos kepsnys lėkštėje su padažu

Kol kas nėra įvertinimų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Kiaulienos kepsnys

Rozmarinais ir čiobreliais pagardinti kiaulienos kepsniai virti, kol suminkštės, ir pasmaugti česnakiniu grietinėlės padažu.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 20 minučių

Bendras laikas 30 minučių

Ketaus keptuvė baltame fone
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400°F.

  • Kiaulienos kepsnius iš abiejų pusių pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis.

  • Didelę ketaus (arba orkaitėje atsparią) keptuvę kaitinkite ant vidutinės ir stiprios ugnies 2–3 minutes.

  • Įpilkite alyvuogių aliejaus ir kaitinkite iki rūkymo. Įdėkite kiaulieną ir kepkite 2–3 minutes iš kiekvienos pusės arba iki auksinės rudos spalvos.

  • Įdėkite keptuvę į orkaitę ir kepkite 5–7 minutes arba tol, kol kiauliena pasieks vidinę 145 °F temperatūrą.

  • Perkelkite kiaulieną į lėkštę pailsėti.

  • Kol kiauliena ilsisi, padėkite keptuvę ant viryklės ant vidutinės ugnies. (Būkite atsargūs, rankena bus karšta.) Įdėkite sviestą, kad ištirptų. Suberkite susmulkintą česnaką ir kepkite 1 minutę arba iki kvapo.

  • Įkaitinkite ugnį iki vidutinės ir supilkite sultinį, nuskabykite rudas gabalėlius. Supilkite grietinėlę ir troškinkite neuždengtą 3–4 minutes arba kol šiek tiek sutirštės.

  • Šaukštu padažo užtepkite kepsnius ir patiekite.

Prieš dėdami kepsnius, įkaitinkite ketaus keptuvę, kad išorė greitai apskrustų.
Prieš gaminant padažą, jei keptuvė vis dar labai karšta iš orkaitės, gali reikėti leisti jam šiek tiek atvėsti, kad sviestas nesudegtų.
Likučius laikykite šaldytuve iki 4 dienų arba šaldiklyje iki 3 mėnesių.

Kalorijos: 446 | Angliavandeniai: 4g | Baltymai: 4g | Riebalai: 47g | Sotieji riebalai: 23g | Polinesotieji riebalai: 3g | Mononesotieji riebalai: 19g | Trans riebalai: 0.5g | Cholesterolis: 99mg | Natris: 1870 mmg | Kalis: 141mg | Pluoštas: 0.4g | Cukrus: 2g | Vitaminas A: 1248 mTV | Vitaminas C: 2mg | Kalcis: 64mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Vakarienė, pagrindinis patiekalas, pietūs, pagrindinis patiekalas, kiauliena
Virtuvė Amerikos
padengtas kiaulienos kepsnys su sviestiniu padažu ir pavadinimu
Kiaulienos kepsnys su sviestiniu padažu ir raštu
žolelių kiaulienos kepsnys lėkštėje su pavadinimu
Kiaulienos kepsnys lėkštėje ir nuotrauka iš arti su pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *