Vištienos ir laukinių ryžių sriuba yra jaukus, vieno puodo patogus patiekalas su lėtai troškinamu skoniu.
Švelni vištienos ir laukinių ryžių gabalėliai troškinami sočioje ir kreminėje sriuboje, pripildytoje švelnių daržovių.
- Kreminė vištienos ir laukinių ryžių sriuba jauki, skani ir patenkins pačius nuoširdžiausius apetitus.
- Tai lengva pagaminti tik viename puode.
- Laukinių ryžių ir vištienos sriuba yra a širdingesnė versija iš vištienos makaronų sriuba bet taip pat laukiamas lietingomis ir ligos dienomis.
Ko prireiks vištienos laukinių ryžių sriubai
Vištiena: Aš naudoju kepsninę vištieną arba jos likučius. Taip pat galite susmulkinti vištienos krūtinėlę, lengvai apkepti alyvuogių aliejuje ir leisti sriuboje troškintis paskutines 15 kepimo minučių.
Laukinių ryžių mišinys: Šiame recepte naudojamas laukinių ryžių mišinys – pasirinkite mišinį, kuriame nurodyta, kad jis troškins 40–45 minutes, pvz. Lundbergo laukinių ryžių mišinys. Jei naudojate mišinį, kuris paruošiamas per 15–20 minučių, sultinio kiekį sumažinkite ½ puodelio ir 15 minučių troškinkite ryžius ir daržoves prieš sudėdami vištieną ir grietinėlę.
Daržovės: Dedu morkų, salierų, svogūnų ir grybų, kad būtų daug skonio.
Variacijos: Šis vištienos laukinių ryžių sriubos receptas puikiai tinka išmesti iš šaldytuvo likusius ryžius ar daržoves. pageidaujamas.
Kaip pasigaminti vištienos laukinių ryžių sriubą
Vištienos laukinių ryžių sriuba – jaukus komfortiškas patiekalas, kurį galite gaminti ir patiekti iš vieno puodo.
- Suminkštinkite daržoves: Olandiškoje orkaitėje arba dideliame puode suminkštinkite daržoves. Suberkite miltus ir virkite (receptas žemiau).
- Troškinti ryžius: Supilkite sultinį, laukinius ryžius, sultinį, čiobrelius, pipirus ir troškinkite, kol suminkštės.
- Pridėti vištieną: Įmaišykite kukurūzus, vištieną, grietinėlę ir petražoles ir troškinkite tiek ilgai, kad susimaišytų skoniai. Prieš patiekdami pagardinkite pagal skonį.
Likučių saugojimas
Sriubai stovint ryžiai gali sugerti dalį sultinio. Jei jis tampa per tirštas, kaitinant įpilkite sultinio, vandens arba grietinėlės.
- Likusią vištienos laukinių ryžių sriubą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų.
- Užšaldykite iki 4 mėnesių. Per naktį atitirpinkite šaldytuve.
Daugiau mėgstamų vištienos sriubų
Ar jūsų šeimai patiko ši vištienos ir laukinių ryžių sriuba? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau.
Vištienos laukinių ryžių sriuba
Vištienos laukinių ryžių sriuboje gausu švelnios vištienos, kvapnių grybų ir gausaus daržovių mišinio bei laukinių ryžių mišinio.
Neleiskite ekranui užtemti
Didelėje olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite grybus ir išmaišykite, kad pasidengtų aliejumi. Kepkite netrukdomi, kol jie pradės ruduoti, maždaug 7 ar 8 minutes, atidėkite.
Į tą patį puodą sudėkite sviestą, svogūną, morkas, salierą ir česnaką. Kepkite, kol svogūnai suminkštės. Suberkite virtus grybus ir miltus ir nuolat maišydami kepkite 1 minutę.
Supilkite sultinį, laukinius ryžius, sultinį, čiobrelius, pipirus ir užvirinkite.
Uždenkite ir sumažinkite ugnį iki silpnos ugnies, virkite, kol ryžiai suminkštės, maždaug 30–35 minutes.
Suberkite kukurūzus, kubeliais supjaustytą vištieną, grietinėlę ir petražoles ir švelniai troškinkite, kad skoniai susimaišytų, 10–15 minučių.
Paragaukite ir, jei norite, pagardinkite papildomai druska arba pipirais.
Kalorijos: 335 | Angliavandeniai: 30g | Baltymai: 21g | Riebalai: 16g | Sotieji riebalai: 7g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 6g | Trans riebalai: 0.1g | Cholesterolis: 62mg | Natris: 136mg | Kalis: 674mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 3891TV | Vitaminas C: 6mg | Kalcis: 57mg | Geležis: 2mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.
Source link