Naudokite šį universalų itališką prieskonį makaronų padaže, marinatuose arba su skrudintomis daržovėmis.

Paprastos žolelės ir prieskoniai, tokie kaip bazilikas, raudonėlis ir rozmarinas, yra derinami, kad būtų sukurtas kvapnus mišinys, kuris bet kokiam patiekalui suteikia pikantiško skonio.

Itališki prieskoniai indelyje su matavimo šaukštu

Ingredientai itališkame prieskonyje

Vaistažolės: Bazilikas ir raudonėlis yra šio prieskonio pagrindas ir suteikia puikų skonį, puikiai tinka įvairiems patiekalams.

Aromatingas: Česnako milteliai, rozmarinas ir čiobreliai suteikia kvapo gylio, sustiprindami bendrą šio „pasidaryk pats“ itališkų prieskonių mišinio skonį.

Prieskoniai: Raudonųjų pipirų dribsniai prideda labai subtilaus prieskonio. Pridėkite papildomai arba praleiskite pagal savo skonį.

Neprivalomi papildymai: Jei turite po ranka, galite pridėti vieną arbatinį šaukštelį džiovintų mairūnų, ½ arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių arba ¼ arbatinio šaukštelio maltų šalavijų.

Itališkų prieskonių ingredientai lėkštėje

Kaip pasigaminti itališkų prieskonių

Itališkus prieskonius pasigaminti paprasta, todėl galite pritaikyti skonius pagal savo skonį. Daugelyje parduotuvėje pirktų prieskonių gali būti daug druskos – ši naminė versija yra be druskos ir be glitimo (tik dar kartą patikrinkite džiovintas žoleles!). Be to, gaminti prieskonių mišinius namuose dažnai yra ekonomiškiau nei pirkti iš anksto paruoštas versijas.

Tiesiog sumaišykite prieskonius žemiau esančiame recepte ir laikykite jį stiklainyje arba sandariame inde iki 6 mėnesių. Galite laikyti ilgiau, kai prieskoniai išdžiūvo, tačiau jis pradės prarasti skonį.

Itališkų prieskonių naudojimo būdai

Šis itališkų prieskonių receptas yra toks universalus! Pabarstykite juo į sriubas ir troškinius, ant picos, į kotletus ar kotletus arba į troškinius! Jis taip pat puikiai tinka daržovėms ar keptoms bulvėms!

Ar gaminote šį naminį itališką prieskonį? Žemiau palikite įvertinimą ir komentarą.

Itališki prieskoniai stiklainyje ir šaukšte

4.96205 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Itališkas prieskonis

Tai puikus prieskonių mišinys, kurį galima dėti į sriubas, troškinius ir marinatus.

Paruošimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 5 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

Šį receptą galima gaminti didesnėmis partijomis, norint pakoreguoti receptą, porcijas koreguoti „spausdinimo“ puslapyje.

Kalorijos: 13 | Angliavandeniai: 2g | Natris: 20mg | Kalis: 79mg | Pluoštas: 1g | Vitaminas A: 360TV | Vitaminas C: 1mg | Kalcis: 64mg | Geležis: 2.3mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Sandėliukas, Prieskoniai, Prieskoniai
Virtuvė italų
Itališkas prieskonis indelyje su raštu
Itališkas prieskonis indelyje su pavadinimu
Itališki prieskonių ingredientai lėkštėje prieš maišant, su pavadinimu
Itališkų prieskonių ingredientai ir itališki prieskoniai indelyje su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -