Šios naktinės 7 sluoksnių salotos yra gyvybingas, šviežias, traškus ir skanus paruošiamas patiekalas!

Sluoksniai šviežių salotų, daržovių, sūrio ir šoninės aptepami kreminiu padažu, kad būtų pagamintos šios septynių sluoksnių salotos!

baigė 7 sluoksnių salotos

Kas yra 7 sluoksnių salotos?

Klasikinis 7 sluoksnių salotų receptas prasideda nuo traškių ledo salotų pagrindo, po kurio eina 6 papildomi sluoksniai. Dedame pomidorus, žirnelius, žalius svogūnus, kietai virtus kiaušinius, sūrį, šoninę su per vidurį užpiltu majonezo padažu.

  • Gaminant šį salotų receptą rekomenduojama šiek tiek „atšalti“ (per naktį). puodukas tobulas.
  • Paruoškite jį išvakarėse; lieka septynių sluoksnių salotų receptas traškus kol paruošta patiekti net su salotų padažu ant viršaus!
  • Patiekite smulkmenoje arba stikliniame dubenyje, kad visi matytų skanūs sluoksniai!
salotos, majonezas, grietinė, šoninė, sūris, žirniai, pomidorai, cukrus, kietai virti kiaušiniai, svogūnai ir prieskoniai su etiketėmis 7 sluoksnių salotoms gaminti

Kas yra septynių sluoksnių salotose?

Sumaišykite ir suderinkite ingredientus! Aš dedu 7 sluoksnius, bet į šias nakties salotas galite dėti tiek, kiek norite.

Salotos: Ledkalnis išliks itin traškus dėl didelio vandens kiekio, todėl puikiai tiks nakčiai ruošiamose salotose. Pirmiausia nuplaukite, o po to labai gerai išdžiovinkite (aš naudoju a salotų suktukas).

Daržovės: Pomidorai, žirniai ir griežinėliais supjaustyti žali svogūnai suteikia 7 sluoksnių salotoms tekstūros, spalvos ir vizualinio patrauklumo!

Šoninė ir kiaušiniai: Šoninė ir kietai virti kiaušiniai pridėti tekstūros, spalvos ir sveikų baltymų. Šoninę laikau šone ir pabarstau prieš pat patiekiant.

Sūris: Čedaro sūris yra aštraus skonio, kuris puikiai dera su saldžiais žirneliais ir sūria šonine. Kiti puikūs variantai yra mėlynojo sūrio trupiniai arba parmezano sūris.

Variacijos: Į šias salotas galima dėti kapotų salierų, griežinėliais pjaustytų ridikėlių, kubeliais pjaustytų paprikų, griežinėliais pjaustytų grybų, susmulkintų cukinijų, kukurūzų, saulėje džiovintų pomidorų ir net susmulkintų Briuselio kopūstų. Tai puikus receptas, kaip sunaudoti šaldytuve likusias daržoves.

Sudėkite ingredientus, kad pagamintumėte 7 sluoksnių salotų padažą

Nakties salotų padažas

Šį majonezo pagrindo grietinės padažą pasigaminti labai paprasta. Jis yra storesnis nei tradicinis padažas, todėl gerai laikosi.

Įdėkite mėgstamų žolelių arba rančo stiliaus prieskoniai jį pakeisti.

Kaip pasigaminti nakties salotas

  1. Padažui nedideliame dubenėlyje išplakti majonezą, grietinę, cukrų ir druską. Atidėti.
  2. Sudėkite ingredientus į dubenį ar smulkų indą pagal receptas žemiau.
  3. Užpilkite padažu ir per naktį šaldykite. Prieš patiekdami įdėkite sūrio ir šoninės.
įpilkite šoninės ir žaliųjų svogūnų į 7 sluoksnių salotas

7 sluoksnių salotų laikymas

Uždengtas 7 sluoksnių salotas galite laikyti šaldytuve iki 4 dienų. Skoniai susimaišys ir kitą dieną bus dar geresni!

Daugiau parengiamųjų pusių

Ar gaminote šias 7 sluoksnių salotas? Būtinai palikite įvertinimą ir komentarą žemiau.

baigė 7 sluoksnių salotos

576 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, paspauskite čia!

7 sluoksnių salotos

Skanus sluoksnių mišinys su kreminiu naminiu užpilu ir šoninės trupiniais sukuria spalvingas ir sočias salotas!

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 5 minučių

Atvėsimo laikas 4 valandų

Bendras laikas 4 valandų 25 minučių

nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Nedideliame dubenyje užpilui sumaišykite majonezą, grietinę, cukrų ir pagardintą druską. Atidėti.

  • Labai gerai nuplaukite ir išdžiovinkite salotas. Įdėkite salotas į didelio smulkaus dubenėlio (arba 9 × 13 keptuvės) dugną.

  • Eilės tvarka uždėkite pomidorų, žirnių, žalių svogūnų ir virtų kiaušinių. Viršuje dešinėje paskleiskite padažą iki kraštų.

  • Uždenkite salotas ir šaldykite bent 4 valandas arba per naktį.

  • Prieš patiekdami apibarstykite sūriu ir šonine.

  • Sluoksnius galite pakeisti kitomis daržovėmis. Galimos paprikos, kukurūzai, supjaustyti salierai, grybai ar ridikai, saulėje džiovinti pomidorai arba susmulkintos morkos, kopūstai, cukinijos arba briuselio kopūstai!
  • Norėdami tai padaryti, sudėkite visus sluoksnius, išskyrus sūrį ir šoninę, uždenkite ir atvėsinkite. Prieš patiekdami ant viršaus uždėkite sūrio ir šoninės.

Pasirenkamas rančo stiliaus padažas
1 puodelis majonezo
¾ stiklinės grietinės
½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių
½ arbatinio šaukštelio svogūnų miltelių
1 valgomasis šaukštas šviežių krapų
1 valgomasis šaukštas šviežių petražolių
druskos ir pipirų pagal skonį

Kalorijos: 348 | Angliavandeniai: 10g | Baltymas: 13g | Riebalai: 29g | Sotieji riebalai: 9g | Polinesotieji riebalai: 10g | Mononesotieji riebalai: 7g | Trans-riebalų: 0,04g | Cholesterolis: 165mg | Natris: 579mg | Kalis: 298mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 6g | Vitaminas A: 1124 mTV | Vitamino C: 15mg | Kalcis: 186mg | Geležis: 1mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Salotos, garnyras
Virtuvė Amerikos
lengvos ir gaivios Nakties salotos su raštu
Nakties salotos su pavadinimu
7 sluoksnių naktinės salotos su pavadinimu
naktinių salotų dubuo ir vaizdas iš viršaus su pavadinimu



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -