Nesvarbu, ar norite tik šnabždesio kakavos, ar kažkas, kad patenkintumėte savo saldų dantį, jums yra šokolado kokteilis. Ir mes surinkome kiekvieno tipo šokolado potraukio receptus: nuo tų, kurie bučiuojasi keliais šokolado karbių brūkšnių brūkšniais ir dekadentiniais desertų gėrimais.
Kakavos bučinė klasika
„Amor & Lujuria“ šokolado braškių negroni„Cacao“ užpiltas Vermutas ir braškių užpilas „Campari“ subalansuoja klasikines karčias gėrimo natas.
Bien-Aimée „Crème de Cacao“ ir „Aviečių cacao“ ir aviečių hitas.
Šokolado braškių negroni Šviežios braškės ir „Crème de Cacao“ prisilietimas klasikai suteikia saldų sudėtingumą.
Italiana espresso Martini Riff Papildomo turtingo kokteilio akimirkos kokteilis.
Ne taip vėlai vakare tonikas Botaniniai džino ir tonikų skoniai sklandžiai sujungia su šokolado ir kavos kartaus saldumu.
Twill tarnauja „Mint“, „Spice“ ir „Crème de Cacao“ sukuria skanumo sluoksnius šiame „Mojito“ rife.
Viskio jūraŠiltos romo, banano ir šokolado natos kontrastuoja ryškų citrusų popą.
Haute kakava
Abuelos kerštasŠis užšaldytas karšto šokolado kokteilis, suporuotas žemiškais mezcal ir kavos skoniais su meksikietišku karštu šokoladu, surinko dekadenciją šilumos smūgiu.
Olandų kakava Šiame karštame šokolade „Genever“ įveda subtilų maltumą, o „Chartreuse“ suteikia žolinį sudėtingumą.
Romas karštas šokoladas Senėtas romas pagerina jau skanią „APRES-Sli“ klasiką.
Bėk, paleisk Rudolfą Vien todėl, kad šis šaltas karšto šokolado gėrimas buvo pagamintas atostogų iššokančiam, dar nereiškia, kad šiuo metu negalite jo mėgautis.
Desertiniai gėrimai
Brendis Aleksandras Milkshake’asSuvokė klasikinių desertų kokteilių pieno kokteilio siekiai.
Il Panetùn Šventinis kokteilis, įkvėptas tradicinio itališko deserto.
Airių viskio šokolado plūdė Airijos kavos malonumas gauna saldumą iš šokoladinių ledų ir šurmulio krašto iš „Nitro Cold Brew“.
„Mezcal“ pieno perforatorius Dūmai ir prieskoniai papildo kreminį šio pieno perforatoriaus recepto saldumą.
Tiramisu kokteilis Klasikinis italų desertas yra įkūnytas šiame espreso, kavos likerio, saldžiosios marsalos, baltojo kremo de cacao ir šokolado kartografijos derinyje.
Vaina „Pisco“ imasi šio aksominio lygaus kokteilio, įkvėpto tradicinio Čilės gėrimo, vadovauja.
Chocolaty naktiniai dangteliai
Juodoji „Gato“ naktinė kepurė Naktį užbaikite tamsiu ir skanu gurkšniu, kryžius tarp kavos po vakarienės ir Amaro.
Tamsos gyvatvorės „Cacao Nib“ – senasis Tomas Ginas, Branca Menta ir Créme de Cacao sukuria kartaus saldumo sluoksnius šiame tamsiame ir paryškintame kokteilyje.
Kentukio upė Senamadiškas rifas su persikų ir šokolado natomis.