Jei ieškote firminio gėrimo, kad užbaigtumėte savo šventinį meniu, šis lengvas kalėdinis punšas yra saugus vaikams, bet pakankamai skanus suaugusiems! Tai kalėdinio vaisių punšo receptas, derinamas su trupučiu migdolų ekstrakto, kad suteiktų skonį, nepanašų į bet kurį kitą jūsų bandytą punšą! Tai bus naujas Kalėdų mėgstamiausias!
Norite išsaugoti šį receptą?
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime šią idėją tiesiai į jūsų pašto dėžutę (be to, gausite įdomių savaitinių idėjų iš mūsų!)
Geriausias Kalėdų punšo receptas
Esu didžiulis gerbėjas kiekvienoje šventėje išgerti šventinį gėrimą, kuriuo galėtų mėgautis visi, ne tik suaugusieji! Štai kodėl bėgant metams sukūrėme daugybę punšų receptų nuo Padėkos dienos iki Helovino punšo, kurie yra kvapnūs, šventiški ir linksmi!
Šį kalėdinį punšą vadiname savo skaniu kalėdiniu punšu, nes iš visų mūsų kalėdinių gėrimų lengvai pasigaminame šį gėrimą. Tai taip gerai. Tiek vaikams, tiek suaugusiems!
Punšas prasideda nuo paprasto sirupo pagrindo, kuris sumaišomas su krūva vaisių sulčių, po to baigiamas šlakeliu migdolų ekstrakto ir imbiero alaus, kad jis putotų, o galutinis produktas puikiai dera kartu, jį sunku apibūdinti.
Labai rekomenduoju išbandyti bent kartą, tik žinok, kai padarysi, gali patikti kiekvienam vakarėliui!
Kodėl jums patiks šis kalėdinis punšas
- Švelnus skonis – Nežinau, ar glotnus yra tinkamas žodis, bet kai keli vaisių skoniai tiesiog susilieja į kažką skanaus, švelnus atrodo kaip tinkamas žodis.
- Šiluma ir gylis – jame esantis migdolų ekstraktas suteikia jai tikrai malonų, šiltą ir gilų šventinį skonį, lyginant su paprastesniu šio Grinch punšo skoniu.
- Sukurta miniai – šis receptas parašytas miniai, o jį pagaminti keturiems žmonėms taip pat paprasta, kaip ir 40!
Kalėdinio punšo ingredientai


Ingredientų pastabos
- Vanduo ir cukrus – tai yra šio punšo saldumo pagrindas, juos sujungsite ir sukursite paprastą sirupo pagrindą. Išbandžiau tai su parduotuvėje įsigytu paprastu sirupu, bet tai nebuvo tas pats, todėl tikrai rekomenduoju pasigaminti patiems!
- Gingerale – Man visada labiau patinka „Canada Dry“, nes žinau, kokį skonį gaunu, bet bet koks imbierinis alus turėtų tikti.
- Spanguolių sultys – norėsis tiesių spanguolių sulčių, o ne spanguolių sulčių kokteilio (ar kito derinio, kuriame spanguolės maišomos su kitomis sultimis).
- Migdolų ekstraktas – tai būtina šiam punšui, nes jis visiškai pakeičia skonį. Nerekomenduoju to palikti ar kuo nors pakeisti.
- Citrinų sultys – Tam puikiai tinka šviežios arba buteliuose išpilstytos citrinų sultys, įpilate tik tiek, kad pagerintumėte vaisių skonį.
Kaip pasigaminti šį kalėdinį punšą
Dauguma smūgių yra tiesiog dalykų supylimas į dubenį. Atliekant šį žingsnį reikia atlikti dar kelis žingsnius, bet tie žingsniai to verti, kad gautumėte vieną iš skaniausių kalėdinių punšų, kuriuos kada nors išbandysite!
1 – Paruoškite paprastą sirupą
Pradėkite nuo vandens ir cukraus sumaišymo puode ant viryklės. Vandenį pakaitinkite iki virimo ir virkite, kol cukrus visiškai ištirps vandenyje ir pagaminsite paprastą sirupą. Tada nukelkite puodą nuo ugnies.
Patarimas!
Paprastai leiskite paprastam sirupui visiškai atvėsti, tačiau šiuo atveju per naktį užšaldome punšą, todėl prieš pereinant prie kito žingsnio nesvarbu, ar paprastas sirupas atvės!
Be to, jei nuspręsite neužšaldyti punšo mišinio (informacija apie tai žemiau, tada aš rekomenduoju visiškai atvėsinti paprastą sirupą prieš dedant jį į toliau pateiktus vaisinius gėrimus).


2 – Pasigaminkite Kalėdų vaisių punšo mišinį
Dideliame šaldiklyje saugiame dubenyje sumaišykite paprastą sirupą, citrinų sultis, ananasų sultis, spanguolių sultis ir migdolų ekstraktą, maišykite, kol jie gerai susimaišys.


Punšo dubenį įdėkite į šaldiklį ir užšaldykite per naktį.
Turiu plastikinį perforatoriaus dubenį, todėl paprastai jį tiesiog užšaldau perforavimo dubenyje, bet galite jį užšaldyti bet kokiame, jei tik norite, kol jis yra saugus šaldiklyje!


3 – Užbaikite Kalėdų vakarėlio punšą
Išimkite punšą iš šaldiklio maždaug 15 minučių prieš ruošdami jį patiekti. Leiskite šiek tiek atitirpti ir tada įpilkite imbiero alaus tiesiai ant punšo.


Jei norite, papuoškite šviežiomis spanguolėmis ir citrinos griežinėliais arba tiesiog palikite taip, kaip yra.
Patiekite iš karto, kol punšas vis dar yra gražus ir vėsus, kad gautumėte geriausią kalėdinį punšą, kuris puikiai tiks prie bet ko – nuo kalėdinių sausainių iki Kalėdų vakarienės!


Patarimai ir saugojimo informacija
Šis punšas puikiai laikomas šaldytuve. Tiesiog supilkite likučius į hermetišką ąsotį arba perforatoriaus dozatorių ir padėkite į šaldytuvą, tada mėgaukitės per savaitę (jei užteks tiek laiko).
Būtinai leiskite mišiniui atitirpti šiek tiek prieš įpilant imbiero alaus, kad imbierinis alus iš tikrųjų įsimaišytų į punšą!
Iš anksto paruoškite paprastą sirupą ir atšaldykite šaldytuve, kol pagaminsite punšą, kad praleistumėte šio recepto šaldytą dalį!
Receptų DUK
Ką daryti, jei neturiu laiko jo užšaldyti?
Užšaldžius punšą per naktį, skoniai gerai susimaišys (ir punšą galėsite patiekti gražiai ir atšaldytą nepridedant ledo), tačiau šį punšą vis tiek galima pagaminti neužšaldžius per naktį.
Norėdami tai padaryti neužšaldydami punšo, įsitikinkite, kad visi jūsų ingredientai yra laikomi šaldytuve ir visiškai atšaldyti. Tada leiskite paprastam sirupui visiškai atvėsti (įdėkite jį į šaldytuvą), prieš dėdami į kitus ingredientus.
Jis vis tiek bus kietas, bet ne toks atvėsęs, kaip užšaldęs. Aš asmeniškai mėgstu patiekti jį sušaldytą dėl šaltumo, bet suprantu, kad ne visi turi laiko!
Ar galiu vietoj to naudoti parduotuvėje pirktą paprastą sirupą?
Paprastam sirupui gaminti rekomenduoju naudoti tik vandenį ir cukrų, o ne parduotuvėje pirktą. Parduotuvėje nusipirkti gali būti lengviau, bet manau, kad jie niekada nebūna tokie saldūs, kaip norite, be to, jums reikės didelio kiekio parduotuvėje, kad užtektų šiam kalėdiniam punšui!


Daugiau kalėdinių gėrimų
Jei ieškote daugiau šventinių gėrimų, išbandykite kai kuriuos iš šių! Išbandžius šį kalėdinį punšį jums gali ir nereikėti, bet tik tuo atveju!
- Grinch karštą šokoladą – šis švelnus ir kreminis baltas karštas šokoladas įgauna smagų Grinchy posūkį!
- Gumdrop punšas – šis Whoville įkvėptas punšas yra linksmas ir vaisinis šerbeto punšas, kuris vaikams tikrai patiks!
- Pipirmėčių pieno kokteiliai – šis „Chick-Fil-A“ kopijavimo receptas tikrai patiks bet kuriame Kalėdų vakarėlyje ar tiesiog jūsų namuose!
- Crockpot wassail – visų laikų švenčių klasikos lėtos viryklės versija!
- Šventinis punšas – dar vienas puikus variantas, kai norisi to, kas patiktų ir vaikams, ir suaugusiems!
Norite daugiau gėrybių?
Norite daugiau skanių receptų, kaip šis? Įveskite savo vardą ir el. pašto adresą žemiau esančioje formoje, kad prisijungtumėte prie „Play Party Plan“ bendruomenės! Kassavaitinius receptus ir vakarėlių idėjas gausite tiesiai į savo pašto dėžutę!
Aptarnauja
-
Pradėkite nuo vandens ir cukraus sumaišymo puode ant viryklės. Vandenį pakaitinkite iki virimo ir virkite, kol cukrus visiškai ištirps vandenyje ir pagaminsite paprastą sirupą. Tada nukelkite puodą nuo ugnies.
1 3/4 stiklinės cukraus, 2 puodeliai vandens
-
Dideliame šaldiklyje saugiame dubenyje sumaišykite paprastą sirupą, citrinų sultis, ananasų sultis, spanguolių sultis ir migdolų ekstraktą, maišykite, kol jie gerai susimaišys.
1 1/2 VŠ citrinos sulčių, 32 uncijos ananasų sulčių, 32 uncijos spanguolių sultys, 1 TBS migdolų ekstrakto
-
Punšo dubenį įdėkite į šaldiklį ir užšaldykite per naktį.
-
Išimkite punšą iš šaldiklio maždaug 15 minučių prieš ruošdami jį patiekti.
-
Leiskite šiek tiek atitirpti ir tada įpilkite imbiero alaus tiesiai ant punšo. Patiekite iš karto.
64 uncijos imbiero alus
Ką daryti, jei neturiu laiko jo užšaldyti?
Užšaldžius punšą per naktį, skoniai gerai susimaišys (ir punšą galėsite patiekti gražiai ir atšaldytą nepridedant ledo), tačiau šį punšą vis tiek galima pagaminti neužšaldžius per naktį.
Norėdami tai padaryti neužšaldydami punšo, įsitikinkite, kad visi jūsų ingredientai yra laikomi šaldytuve ir visiškai atšaldyti. Tada leiskite paprastam sirupui visiškai atvėsti (įdėkite jį į šaldytuvą), prieš dėdami į kitus ingredientus.
Jis vis tiek bus kietas, bet ne toks atvėsęs, kaip užšaldęs. Man asmeniškai labiau patinka patiekti
Kalorijos: 121kcal, Angliavandeniai: 31g, Baltymai: 0.3g, Riebalai: 0.1g, Sotieji riebalai: 0,01g, Polinesotieji riebalai: 0,04g, Mononesotieji riebalai: 0,01g, Natris: 8mg, Kalis: 81mg, Pluoštas: 0.1g, Cukrus: 30g, Vitaminas A: 19TV, Vitaminas C: 8mg, Kalcis: 11mg, Geležis: 0.4mg