Šis Grinch karštas šokoladas yra toks smagus ir šventinis šventinis gėrimas. Baltasis šokoladas, šiltas pienas ir pipirmėčių ekstraktas sukuria kreminį karštą šokoladą, turintį mėtinės spalvos, puikiai tinkantį patiekti bet kuriame kalėdiniame vakarėlyje „Grinchmas“ arba užbaigti Grinch dieną.
Žalias maistinis dažiklis suteikia šiam karštam šokoladui klasikinę Grinch žalią spalvą ir šiek tiek plaktos grietinėlės bei šiek tiek širdelės pabarstukų, todėl šis gėrimas yra puikus jaukus gėrimas, kuriuo galėsite mėgautis žiūrint mėgstamą kalėdinį filmą arba žaidžiant kai kuriuos iš šių Grinch žaidimų!


Baltojo šokolado „Grinch“ gėrimas
Atostogų sezonas nebūtų baigtas be tradicinio linktelėjimo apgailėtinam, bet mylimam Grinčui.
Grinčo smūgis, Grinčo keksiukaiir Grinch pyragaičiai jau yra mano privalomų šį sezoną sąraše, tačiau šis Grinch karšto šokolado receptas yra naujas šeimos mėgstamiausias ir aš nekantrauju pagaminti dar vieną partiją!
Jis pagamintas iš šiltos kreminės pipirmėtės, baltojo šokolado ir žalių maistinių dažų, kad būtų sukurtas Grinchy efektas. Su plakta grietinėle ir raudonais širdies pabarstukais šis žavingai šventinis gėrimo receptas patiks ir vaikams, ir suaugusiems!
Nesvarbu, ar slampinėjate Whoville mieste, skaitote „Kaip Grinčas pavogė Kalėdas“, kad apsikeistumėte „Grinch“ dovanomis, ar gurkšnojate šį saldų skanėstą per savo šventinį vakarėlį, šis karštas šokoladas „Grinch“ yra labai smagus būdas išlaikyti jus ir jūsų artimuosius šiltus ir jaukius. šį atostogų sezoną! Dar geriau, jei patieksite jį viename iš šių mielų Grinch puodelių!
Kodėl jums tai patiks
- Linksma ir šventiška – Nesvarbu, ar švenčiate Grinchmas, ar tiesiog eilines Kalėdas, šis žalias Grinch gėrimas bus smagus priedas!
- Greitai ir lengvai – Ši „Grinch“ karšta kakava, kurią sudaro tik sauja ingredientų ir iš viso 10 minučių, yra vienas lengviausiai išplakamų šventinių gėrimų.
- Receptas gali padvigubėti arba trigubai – Reikia daugiau nei 4 porcijų? Padvigubinkite arba patrigubinkite receptą, kad galėtumėte aptarnauti didesnę minią.
Ingredientai


Ingredientų pastabos
- Baltojo šokolado drožlės – Vietoje to galite naudoti ir baltų saldainių lydytus, bet man labai patinka baltojo šokolado drožlių skonis.
- nenugriebtas pienas – Naudoju nenugriebtą pieną, nes mėgstu sodresnę konsistenciją. Manau, kad naudojant bet ką lengvesnį, karšta kakava gaunama plonesnė ir niekas to tikrai nenori.
- Pipirmėčių ekstraktas – Gaivus į saldainius primenantis skonis, puikiai derantis su bet kokio tipo šokoladu. Tai tas pats, kurį naudoju savo karštame šokolade ir pipirmėtiniuose sausainiuose.
- Žali maistiniai dažai – Nes, žinoma, Grinčas! Rekomenduoju naudoti gelinius maistinius dažus, nes jie geriau maišosi su šokoladu.
- Širdies pabarstukai – Man patinka tai papildyti plakta grietinėle ir tokiais širdies pabarstukais, kad būtų visapusiškas Grinch efektas. Jei galite jų rasti, taip pat galite naudoti širdies zefyrus!
Kaip pasigaminti „Grinch Hot Chocolate“.
Šį Grinch karštą šokoladą pasigaminti labai paprasta. Tai taip paprasta, kaip ištirpinti šokoladą ir pieną, tada pagardinti, kad jis būtų kreminis ir skanus! Tiesiog įsitikinkite, kad jo nesudeginsite, nes gali praeiti Whos, esantis Whoville!
1 – Sumaišykite pieną ir šokoladą
Pradėkite ištirpindami baltojo šokolado drožles ir pieną vidutiniame puode. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kad pienas nesudegtų.
Laukdami, kol jis ištirps, nuolat maišykite mišinį, kad jis nesuliptų ir nepriliptų prie dugno, o jūs atspėjote, sudeginkite.
Leiskite pienui ir ištirpintam šokolado drožlėms lengvai užvirti. Neleiskite užvirti! Kai tik karštas šokoladas užvirs, nedelsdami nukelkite jį nuo ugnies.


2 – pagardinkite karštą šokoladą
Kai keptuvė nukeliama nuo ugnies, įmaišykite vanilės ir pipirmėčių ekstrakto, kad suteiktumėte šiltą ir jaukų skonį. Toliau maišykite, kol jie visiškai susimaišys.


3 – Nuspalvinkite „Grinch“ gėrimą
Kad karštas šokoladas atrodytų Grinch, įlašinkite kelis lašus žalių maistinių dažų. Pradėkite nuo kelių lašų maistinių dažų ir įlašinkite po truputį, kol pasidarys jums patinkanti spalva! Visiškai sumaišykite jį prieš įlašinant daugiau lašų.
Taip pat galite sumaišyti šiek tiek ryškiai žalių maistinių dažų (spalvą, kurią naudoju savo Grinch fudge) ir tamsiai žalius maistinius dažus, jei jaučiatės tikrai drąsūs!


4 – Papuoškite ir patiekite
Kai karštas šokoladas įgaus jums patinkančią spalvą, supilkite į atskiras taures ir kiekvieną gėrimą užpilkite plakta grietinėle ir šiek tiek širdelės pabarstukų prieš pat ruošdami jį patiekti!
Jei neketinate jo patiekti iš karto, tiesiog palikite ant viryklės, nes šiltame puode jis geriau išlaikys šilumą nei vėsiose stiklinėse.


Arba galite tiesiog pridėti prie karšto šokolado plytelės ir leisti žmonėms pasirinkti šį Grinch karštą šokoladą, šį šaldytą karštą šokoladą ar šį klasikinį karštą šokoladą. Spėju, kad jie rinksis Grinčą!


Patarimai ir gudrybės
Pradėkite nuo kelių lašų žalių maistinių dažų ir pridėkite daugiau, jei reikia, kol gausite tobulą Grinch spalvą.
Galima naudoti ir gelinius maistinius dažus, ir skystus maistinius dažus. Gelis yra šiek tiek labiau koncentruotas, todėl reikia mažiau lašų, kad jis būtų gražus ir gyvybingas. Skysti maistiniai dažai yra ekonomiškesni, todėl naudokite, ką turite.
Patiekite tai iš karto, kol šilta. Jei jūsų grupė dar nėra visiškai pasiruošusi, laikykite ją šiltai lėtoje viryklėje naudodami šiltą nustatymą. Stebėkite jį, kad nesudegtų.
Taip pat galite jį papildyti mini zefyrais o tada pabarstukai. Baltojo šokolado drožlės, įvairūs kalėdiniai pabarstukai ir traiškyti saldainiai taip pat gali būti mieli.
Patiekite skaidriame puodelyje kad visi galėtų pamatyti gyvą žalią.
Linksmi karštųjų grinčų receptai
Jei jums patinka Grinch, būtinai peržiūrėkite šiuos kitus įdomius Grinch receptus! Tai puikiai derėtų prie šio Grinch gėrimo! Jie taip pat galėtų smagiai įdėti dalykų Kalėdų smūgio žaidimas atrodo kaip Grinčas!
Aptarnauja porcijos
-
Vidutiniame puode ištirpinkite baltojo šokolado drožles ir pieną. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kad pienas nesudegtų. Nuolat maišykite, kad nesuliptų ir nepriliptų prie dugno!
10 uncijų baltojo šokolado drožlių, 4 puodeliai nenugriebto pieno
-
Leiskite pienui ir ištirpintam šokolado drožlėms lengvai užvirti. Neleiskite užvirti.
-
Kai tik karštas šokoladas užvirs, nedelsdami nukelkite jį nuo ugnies.
-
Kai keptuvė nukeliama nuo ugnies, įmaišykite vanilės ir pipirmėčių ekstraktą. toliau maišykite, kol jie visiškai susimaišys.
1 šaukštelis vanilės ekstrakto, 3/4 šaukštelio pipirmėčių ekstrakto
-
Įlašinkite kelis lašus žalių maistinių dažų. Pradėkite nuo kelių lašų maistinių dažų ir įlašinkite po truputį, kol pasidarys jums patinkanti spalva.
Žali maistiniai dažai
-
Kai karštas šokoladas įgaus jums patinkančią spalvą, kiekvieną gėrimą užpilkite plakta grietinėle ir šiek tiek širdelės pabarstukų.
Plakta grietinėlė, Pabarstykite širdeles
-
tarnauti
Galima naudoti ir gelinius maistinius dažus, ir skystus maistinius dažus. Gelis yra šiek tiek labiau koncentruotas, todėl reikia mažiau lašų, kad jis būtų gražus ir gyvybingas. Skysti maistiniai dažai yra ekonomiškesni, todėl naudokite, ką turite.
Patiekite tai iš karto, kol šilta. Jei jūsų grupė dar nėra visiškai pasiruošusi, laikykite ją šiltai lėtoje viryklėje naudodami šiltą nustatymą. Stebėkite jį, kad nesudegtų.
Taip pat galite jį papildyti mini zefyrais o tada pabarstukai. Baltojo šokolado drožlės, įvairūs kalėdiniai pabarstukai ir traiškyti saldainiai taip pat gali būti mieli.
Patiekite skaidriame puodelyje kad visi galėtų pamatyti ryškią žalią spalvą.
Kalorijos: 356kcal, Angliavandeniai: 36g, Baltymai: 8g, Riebalai: 20g, Sotieji riebalai: 12g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 5g, Cholesterolis: 29mg, Natris: 104mg, Kalis: 381mg, Pluoštas: 0.1g, Cukrus: 36g, Vitaminas A: 278TV, Vitaminas C: 0.2mg, Kalcis: 294mg, Geležis: 0.1mg