Švęskite šventes su šviežiai iškeptais kramtomaisiais kalėdiniais virtuvės kriauklės sausainiais, kuriuose gausu įvairių mišinių, tokių kaip šokolado gabaliukai, M&M, kliņģerai ir zefyrai, kurie suteikia saldaus ir sūraus skonio kiekviename dekadentiškame kąsnyje! Juose yra šiek tiek visko, todėl jie yra vieni geriausių sausainių, kuriuos turėsite visą Kalėdų sezoną!

Kalėdų virtuvės kriauklės sausainių krūvos

Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime šią idėją tiesiai į jūsų pašto dėžutę (be to, gausite įdomių savaitinių idėjų iš mūsų!)

Virtuvės kriaukle Kalėdiniai sausainiai

Tenkinkite smaližius visą žiemą su šiais linksmais ir šventiškais virtuvės kriaukle kalėdiniais sausainiais!

Tai yra sausainiai, kuriuos gaminate, kai trokštate ne tik vienos rūšies sausainių. Trokštate visų sausainių ir negalite apsispręsti, ką į juos dėti – įmeskite viską, išskyrus virtuvės kriauklę!

Šis paprastas virtuvės kriauklės sausainių receptas yra vieno dubenėlio receptas, pagamintas iš paprastų sandėliuko kuokštelių ir šiek tiek vanilinio tirpaus pudingo mišinio, todėl tai yra puiki kepimo veikla vaikams šventiniu laikotarpiu. Jiems patiks rinkti ir rinktis tai, kas juose yra!

Šį atostogų sezoną tikrai supilsime partiją ar tris. Jau paruošiau savo desertų stalą su kalėdiniais sausainiais, braškiniais sausainiais ir šokoladiniais pipirmėčių nykščio atspaudų sausainiais, todėl jie puikiai tiks mano sausainių padėklui! Ir tavo!

Kodėl jums patiks šie slapukai

  • Universalus – Nesvarbu, ar kepate juos savo šventinio vakarėlio desertui, ar sausainių mainams, šie sausainiai, kuriuose yra visko, išskyrus virtuvės kriaukle, greitai taps mėgstamiausiais!
  • Padarykite pirmyn ir šaldiklį draugišką – Galite paruošti tešlą Kūčių vakarą ir atšaldyti per naktį, kad sutaupytumėte laiko Kalėdų dieną. Iškepę ir atvėsę, jie išliks užšaldyti mėnesius. Čia, draugai, žiūrite į virtuvės kriauklės kalėdinius sausainius pagal poreikį!
  • Pritaikoma – Naudokite viską, ką turite po ranka, arba bet kokius saldainių ir šokolado likučius nuo Kalėdų (arba drįsčiau sakyti, Helovino)! Kviečiame juos pasidaryti savo. Mano sūnus nemėgsta šokolado, todėl galime pagaminti partiją be jų arba iškeisti į daugiau zefyrų ar grūstų saldainių!

Ingredientai

ingredientai Kalėdų virtuvės kriauklės sausainiams gamintiingredientai Kalėdų virtuvės kriauklės sausainiams gaminti

Ingredientų pastabos

  • Sviestas – Būtinai naudokite nesūdytą kambario temperatūros sviestą, kad jis gerai susimaišytų su cukrumi!
  • Kiaušiniai – Naudojant šaltus kiaušinius šis receptas nepadės ir nesugadins, tačiau nepakenks juos atšildyti iki kambario temperatūros kartu su sviestu. Tai padės tolygiai iškepti.
  • Miltai – Kaip ir bet kuriame kepimo recepte, svarbu teisingai išmatuoti miltus. Naudokite virtuvines svarstykles arba šaukšto ir lygio metodą.
  • Rudasis cukrus – pagal receptą reikia naudoti šviesiai rudąjį cukrų, bet jei turite tik tamsiai rudojo cukraus, pirmyn ir naudokis. Tai tiesiog suteiks virtuvės kriauklei kalėdiniams sausainiams šiek tiek tamsesnę spalvą ir gilesnį, karamelizuotą, melasos skonį.
  • Greitas vanilinio pudingo mišinys – Jūs tik naudojate miltelius, nedarykite pudingo. Be to, kad pasiektumėte geriausių rezultatų, nenaudokite virimo ir patiekimo, kitaip jūsų virtuvės kriaukle Kalėdiniai sausainiai neturės tokios tekstūros, kokios ieškome.
  • Sumaišymai – šis receptas parašytas su įvairiais mišiniais, tokiais kaip šokolado gabalėliai, mini zefyrai ir riestainiai. Kviečiame imtis kūrybiškumo, jei pagrindinis sausainių receptas yra toks pat, bet mums patinka, kaip parašyta!

Kaip pasigaminti virtuvės kriauklės sausainius

Šiuos kalėdinius virtuvės kriauklės sausainius pagaminti labai lengva. Jūs tiesiog sumaišysite visus ingredientus, sudėkite mišinius ir kepkite. Lengva kaip gali būti!

  1. Į didelį maišymo dubenį, rankiniu arba stovo maišytuvo dubenį, supilkite minkštą sviestą, rudąjį cukrų ir baltąjį cukrų. Sumaišykite visus ingredientus iki vientisos ir purios masės maždaug dvi minutes.
stiklinis dubuo su sviestu, cukrumi ir ruduoju cukrumistiklinis dubuo su sviestu, cukrumi ir ruduoju cukrumi
  1. Įmaišykite kiaušinius, kiaušinio trynį, vanilės ekstraktą ir pudingą. Maišykite juos tol, kol tešla taps vientisa.
stiklinis dubuo su ingredientais virtuvės kriauklės sausainiams gamintistiklinis dubuo su ingredientais virtuvės kriauklės sausainiams gaminti
  1. Maišytuvu mažu greičiu suberkite miltus, kepimo soda ir druską. Pildami miltus, įpilkite apie 1/2 puodelio vienu metu ir iki galo sumaišykite, prieš įpildami dar 1/2 puodelio.
stiklinis dubuo su miltais ir sausainių tešlastiklinis dubuo su miltais ir sausainių tešla
  1. Mediniu šaukštu įmaišykite šokolado gabalėlius, zefyrus, M&M’s ir sutrintus kliņģerus. Naudokite lankstymo judesius, kol visi ingredientai visiškai susimaišys.
stiklinis dubuo su ingredientais kalėdiniams virtuvės kriauklės sausainiams gamintistiklinis dubuo su ingredientais kalėdiniams virtuvės kriauklės sausainiams gaminti

2 – Atvėsinkite tešlą

  1. Tešlos dubenį uždenkite aliuminio folija arba plastikine plėvele, tada padėkite į šaldytuvą bent valandai, iki nakties. Neužšaldykite, jei netrukus ketinate kepti.

3 – kepti

  1. Kai būsite pasiruošę kepti sausainius, įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių.
  2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
  3. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir susukite apie tris šaukštus tešlos į rutulį. Tešlą susukę į rutulį, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kartokite, kol užpildysite kepimo skardą, nepamirškite palikti vietos tarp sausainių, nes jie išsiplės!
nekepti kalėdiniai virtuvės kriauklės sausainiai ant kepimo skardosnekepti kalėdiniai virtuvės kriauklės sausainiai ant kepimo skardos
  1. Dėkite sausainius į įkaitintą orkaitę 12-14 minučių arba tol, kol krašteliai atrodys lyg sustingę, o sausainių viršus taps auksinės spalvos.
  2. Kai sausainiai iškeps, padėkite juos ant aušinimo grotelių.

Kai sausainiai visiškai atvės, jie bus paruošti patiekti! Galima valgyti ir kiek šiltus, bet rekomenduoju bent dalinai atvėsti, kad nesuirtų (ir šokoladas nesudegintų).

Tai puikūs mainų sausainiai, dovanos kaimynams (su šiomis mielomis kalėdinių dovanų etiketėmis) arba sausainiai Kalėdų seneliui!

Likusius kalėdinius virtuvės kriauklės sausainius laikykite sandariame inde iki savaitės. Galite juos užšaldyti, jei nesuvalgysite visų!

Virtuvės kriauklė Kalėdiniai sausainiai ant buivolo languoto audinioVirtuvės kriauklė Kalėdiniai sausainiai ant buivolo languoto audinio

Kaip užšaldyti virtuvės kriauklės slapukus

Jei planuojate užšaldyti šiuos virtuvinės kriauklės sausainius, iš sausainių tešlos iškočiokite rutuliukus ir prieš kepdami užšaldykite ant kepimo skardos.

Įdėkite šaldytus sausainių tešlos rutuliukus į didelį galono dydžio šaldymo maišelį ir užšaldykite iki trijų mėnesių. Prieš kepant atitirpinti nereikia, užtenka palaukti keletą papildomų minučių orkaitėje.

Jei norite iškepti tikrus sausainius, tiesiog sudėkite iškeptus sausainius į sandarų indą ir padėkite į šaldiklį. Kai būsite pasiruošę mėgautis sausainiu, išimkite iš šaldiklio ir prieš valgydami leiskite atitirpti.

Patarimai ir gudrybės

Smulkiai supjaustykite kliņģerus peiliu ant pjaustymo lentos arba tiesiog rankomis sulaužykite kliņģero gabalėlius. Jei norite mažesnių gabalėlių, sudėkite juos į maišelį su užtrauktuku ir kočėlu susmulkinkite į mažesnius gabalėlius.

Būtinai naudokite greitą pudingą o ne virti ir patiekti. Šie slapukai veiks tik su momentiniu.

Ant viršaus uždėkite keletą papildomų mišinių sausainių prieš pat kepimą, pristatymui.

Lengvai pritaikykite juos bet kokiai progai. Pakeiskite M&M spalvą ir turėsite virtuvės kriauklės sausainių visoms progoms!

Receptų DUK

Kas yra virtuvės kriauklės slapukas?

Tik vienas skaniausių, stambiausių ir gausiausių sausainių, kurių kada nors įkandsite! Tai paprastas receptas, pagamintas iš pagrindinių kepimo ingredientų, o mano atveju naudojamas greito pudingo mišinys, kad sausainių tekstūra būtų ypač minkšta ir kramtoma. Tada tešla yra paruošta ir laukiama visų linksmų ir šventiškų mišinių, kuriuos galite atlikti.

Ar galiu nedėti zefyrų?

absoliučiai! Tai smagi šio virtuvės kriauklės kalėdinių sausainių recepto dalis. Šiuos slapukus galite pasigaminti patys, pridėdami, pakeisdami arba praleisdami ką tik norite!

Pavyzdžiui, iškeiskite M&M į kitus įdomius mišinius, pvz., susmulkintus saldainius, arba naudokite šokolado gabalėlius baltojo šokolado drožlėms. Galite naudoti šokoladu aplietus kliņģerus, smulkintus riešutus, ryžių dribsnius, žemės riešutų sviesto traškučius, iriso gabaliukus ir net bulvių traškučius!

Kiek sausainių pagaminama pagal šį receptą?

Jei tiksliai vykdysite mano nurodymus, gausite 20 naminių kalėdinių virtuvės kriauklės sausainių. Naudodami mažesnį sausainių kaušelį arba mažiau šaukštų tešlos gausite didesnę mažesnių sausainių partiją. Tas pats pasakytina ir apie priešingą. Galite juos padidinti, bet turėsite mažiau sausainių.

Bet kuriuo atveju turėsite pakoreguoti laiką, praleistą orkaitėje.

Kiek laiko galiu laikyti virtuvės kriauklės kalėdinius sausainius?

Laikykite juos sandariame inde, kad neišdžiūtų ir galėsite skaniai skanauti savaitę kambario temperatūroje.

Ar galiu juos užšaldyti?

Visiškai atvėsus, juos taip pat galima laikyti užšaldytus iki 3 mėnesių. Man patinka juos sluoksniuoti pergamentiniu popieriumi, kol jie yra šaldymo maišelyje, kad nesušaltų sulipę.

trys kalėdiniai virtuvės kriauklės sausainiai ant buivolo languoto audiniotrys kalėdiniai virtuvės kriauklės sausainiai ant buivolo languoto audinio

Daugiau lengvų kalėdinių sausainių

Jei ieškote sausainių receptų, kad užpildytumėte savo šventinių skanėstų padėklus, bet kuris iš jų būtų puikus! Užbaikite tai su šiomis mielomis Kalėdų skanėstų etiketėmis!

Norite daugiau skanių receptų, kaip šis? Įveskite savo vardą ir el. pašto adresą žemiau esančioje formoje, kad prisijungtumėte prie „Play Party Plan“ bendruomenės! Kassavaitinius receptus ir vakarėlių idėjas gausite tiesiai į savo pašto dėžutę!

Virkite: 12 minučių

Iš viso: 1 valandą 22 minučių

Aptarnauja 20 Slapukai

  • Dideliame maišymo dubenyje ir rankiniame maišytuve arba galite naudoti stovo maišytuvo dubenį. Įpilkite minkšto sviesto, rudojo cukraus ir baltojo cukraus. Sumaišykite visus ingredientus iki vientisos ir purios masės apie 2 minutes.

    1 puodelis nesūdyto sviesto, 3/4 puodelio supakuoto šviesiai rudojo cukraus, 1/4 stiklinės baltojo cukraus

  • Įmaišykite kiaušinius, kiaušinio trynį, vanilės ekstraktą ir pudingo mišinį. Maišykite juos tol, kol tešla taps vientisa.

    2 dideli kiaušiniai, 1 didelio kiaušinio trynio, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto, 1 (3,4 uncijos) dėžutė vanilinio tirpaus pudingo

  • Maišytuvu lėtu greičiu suberkite miltus, kepimo soda ir druską.

    2 1/2 stiklinės miltų, 1 šaukštelis kepimo sodos, 1/2 šaukštelio druskos

  • Įmaišykite šokolado gabaliukus, zefyrus, m&ms ir susmulkintus kliņģerus, kol jie visiškai susimaišys.

    1/4 puodelio pusiau saldaus šokolado gabalėlių, 1/4 puodelio mini zefyrų, 1/4 puodelio raudonos ir žalios spalvos m&ms, 1/4 puodelio susmulkintų riestainių

  • Tešlos dubenį uždenkite aliuminio folija arba plastikine plėvele, tada padėkite į šaldytuvą bent valandai, iki 1 nakties.

  • Kai būsite pasiruošę kepti sausainius, įkaitinkite orkaitę iki 350 laipsnių. Tada paruoškite kepimo skardą, išklodami ją pergamentiniu popieriumi.

  • Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir į kiekvieną rutulį supilkite apie 3 šaukštus tešlos. Kai tešla bus susukta į rutulį, kiekvieną iš jų dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

  • Dėkite sausainius į įkaitintą orkaitę 12-14 minučių arba tol, kol krašteliai atrodys lyg sustingę, o sausainių viršus taps auksinės spalvos.

  • Kai sausainiai iškeps, padėkite juos ant aušinimo grotelių.

  • tarnauti!

Smulkiai supjaustykite kliņģerus peiliu ant pjaustymo lentos arba tiesiog rankomis sulaužykite kliņģero gabalėlius. Jei norite mažesnių gabalėlių, sudėkite juos į maišelį su užtrauktuku ir kočėlu susmulkinkite į mažesnius gabalėlius.
Būtinai naudokite greitą pudingą o ne virti ir patiekti. Šie slapukai veiks tik su momentiniu.
Ant viršaus uždėkite keletą papildomų mišinių sausainių prieš pat kepimą, pristatymui.
Lengvai pritaikykite juos bet kokiai progai. Pakeiskite M&M spalvą ir turėsite virtuvės kriauklės sausainių visoms progoms!
Slapukų užšaldymas:
Jei planuojate užšaldyti šiuos virtuvinės kriauklės sausainius, iš sausainių tešlos iškočiokite rutuliukus ir prieš kepdami užšaldykite ant kepimo skardos.
Įdėkite šaldytus sausainių tešlos rutuliukus į didelį galono dydžio šaldymo maišelį ir užšaldykite iki trijų mėnesių. Prieš kepant atitirpinti nereikia, užtenka palaukti keletą papildomų minučių orkaitėje.
Jei norite iškepti tikrus sausainius, tiesiog sudėkite iškeptus sausainius į sandarų indą ir padėkite į šaldiklį. Kai būsite pasiruošę mėgautis sausainiu, išimkite iš šaldiklio ir prieš valgydami leiskite atitirpti.

Kursas: Desertas

Virtuvė: Amerikos



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -