Šis sodrus ir kreminis nekepamas šokoladinis pyragas sujungia lydytą šokoladą su grietinėlės sūriu ir pienu ir sukuria itin šokoladinį kreminį pyragą be jokio kepimo! Tai puikus pasirinkimas bet kada, kai norite nepriekaištingo šokoladinio deserto, kuris patiks visiems!


Ne kepti šokoladinis pyragas su grietinėlės sūriu
Jei jau buvote čia, žinote, kad esu didelis lengvų desertų, kurių nereikia kepti, gerbėjas. Jau šią savaitę dalinausi keliais kitais nekepamais šokoladiniais pyragais – šokoladiniu pudingo pyragu ir Hershey pyragu, bet šį kartą grįšime prie pagrindų.
Užuot sluoksniuojus šokoladą ir grietinėlės sūrį skirtingais sluoksniais, kaip aš darau šiame dryžuotame skanėste, šiame nekeptame šokoladiniame pyrage lydytas šokoladas derinamas su minkštu grietinėlės sūriu, kad būtų itin sodraus šokolado skonis, kreminis ir skanus.
Jei jums patinka šokoladas, jums patiks šis pyragas! Tai smagi alternatyva tradiciniam obuolių pyragui ar žemės riešutų sviesto pyragui. Nuneškite į Padėkos dieną, kūdikio vakarėlį ar net tiesiog vasaros vakarėlį!
Ir patarimas iš vidaus – šis pyragas dar geresnis, jei valgysite šaldytą arba ką tik ištrauktą iš šaldiklio. Galų gale jis atrodo kaip šokoladinis ledų pyragas!
Kodėl jums patiks šis šokoladinis pyragas
- Šokolado skonio – ištirpęs šokoladas suteikia šiam pyragui sodrų skonį, kuris patiks visiems šokolado mėgėjams.
- Pirmyn – sutaupykite laiko ir pagaminkite šį pyragą dienai ar dviem į priekį.
- Patiekiama atšaldyta – tai skanus, šaldytas ir atšildytas, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.


- Pusiau saldus Baker’s šokoladas – saldesniam pyragui galite naudoti pieninį arba juodąjį šokoladą, kad būtų giliau. Rekomenduoju naudoti kepėjų šokoladą, bet jei reikia, galite naudoti šokolado drožles.
- Kreminis sūris – įsitikinkite, kad kreminis sūris yra suminkštėjęs, kad galėtų susimaišyti su šokoladu nepalikdamas didelių gabalėlių. Jei jūsų mišinyje yra mažų gabalėlių, grietinėlės sūris greičiausiai nebuvo pakankamai suminkštėjęs.
- Pienas – Visada rekomenduoju kepant naudoti nenugriebtą pieną (arba nekepti desertus), kad skonis būtų sodresnis.
- Cool Whip – Jei pageidaujate, galite pasigaminti savo stabilizuotą plaktą užpilą.
- Iš anksto paruošta Graham krekerių pluta – iš anksto paruoštus naudoti paprasta, tačiau pagal receptą šiame dryžuotame malonume visada galite pasigaminti patys. Šokolado mėgėjai netgi galite naudoti Oreo pyrago plutą.
Kaip pasigaminti šokoladinį pyragą be kepimo
Šį šokoladinį pyragą be kepimo lengva pagaminti kaip pyragą! (Siekta!) Tai taip paprasta, kaip ištirpinti šokoladą, sumaišyti jį su kitais ingredientais ir užpildyti pyragą!
Žemiau pateikiau žingsnis po žingsnio instrukcijas su nuotraukomis, skirtas visiems, kurie matosi, bet jei jums nereikia nuotraukų, šio įrašo apačioje taip pat yra spausdinama receptų kortelė!
1 – Ištirpinkite šokoladą
Norėdami pradėti, puode ant silpnos ugnies pakaitinkite šokoladinius kvadratėlius ir du šaukštus pieno, maišydami, kol ištirps. Būtinai laikykite ant silpnos ugnies, net jei kaitinimas užtrunka, kad nesudegintumėte šokolado.
Prieš tęsdami, leiskite šokolado mišiniui visiškai atvėsti. Būkite atsargūs, kad per ilgai neatšaltumėte arba nedėkite į šaldytuvą, kur šokoladas vėl sukietės. Norite, kad jis būtų vėsus, bet vis tiek pakankamai lygus, kad galėtumėte maišyti su kreminiu sūriu!


2 – Užbaikite pyrago įdarą
Į minkštą kreminį sūrį plakite cukrų, kol jis gerai susimaišys ir cukrus visiškai įsimaišys į kreminį sūrį.
Į grietinėlės sūrio mišinį supilkite likusį pieną ir atvėsintą šokolado mišinį ir plakite iki vientisos masės. Tai yra įdaras, todėl kuo sklandžiau jį plaksite, tuo sklandžiau jis bus valgant.
Švelniai įmaišykite „Cool Whip“ į šokolado mišinį, kad jis visiškai susimaišytų, neišimdamas viso „Cool Whip“ tūrio.


3 – Užpildykite ir atvėsinkite
Supilkite į Graham krekerių pyrago plutą ir užšaldykite, kol sutvirtės, mažiausiai keturias valandas. Taip, jis dedamas į šaldiklį, o ne į šaldytuvą. Patikėkite, jis tikrai geras užšaldytas ir atšildytas.


4 – Papuoškite ir patiekite
Prieš ruošdami patiekti, išimkite pyragą iš šaldiklio. Papuoškite plakta grietinėle ir tarkuoto šokolado gabalėliais.


Supjaustykite ir patiekite atšaldytą tiesiai iš šaldiklio kaip ledų pyragą arba prieš patiekdami leiskite atitirpti 30–6 minutes.


Ekspertų patarimai ir saugojimo informacija
Įsitikinkite, kad kreminis sūris suminkštėjo. Jei jis vis dar kietas, jį bus sunku išlyginti.
Perkelkite Cool Whip į šaldytuvą dieną prieš gamindami pyragą arba leiskite jam pastovėti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
Užbaikite pyragą šokoladiniais garbanomis, pabarstukais arba lengvais kakavos milteliais.
Laikykite uždengtą šaldytuve iki dviejų savaičių. Taip pat galite laikyti šaldytuve savaitę, jei norite minkštesnės tekstūros.


Receptų DUK
Patiekti atšaldytą ar šaldytą?
Šis pyragas gali būti patiekiamas iš dalies užšaldytas kaip ledų pyragas arba visiškai atšildytas ir atšaldytas.
Ar galiu tai padaryti iš anksto?
Be abejo, tai vienas geriausių dalykų šiame pyrage. Paruoškite pyragą dieną ar dvi anksčiau ir laikykite jį, kol būsite pasiruošę valgyti.


Užbaikite Padėkos dienos desertų stalą vienu iš šių skanių pyragų receptų!
Aptarnauja griežinėliais
-
Puode ant silpnos ugnies pakaitinkite šokoladą ir 2 VŠ pieno, maišykite, kol ištirps.
4 uncijos pusiau saldaus kepinio šokolado, ⅓ puodelio pieno – padalintas
-
Leiskite mišiniui visiškai atvėsti.
-
Suminkštėjusį kreminį sūrį išplakti cukrų, kol atvės.
3 uncijos grietinėlės sūrio, 2 TBS cukraus
-
Į grietinėlės sūrio mišinį supilkite likusį pieną ir atvėsintą šokolado mišinį, plakite iki vientisos masės.
⅓ puodelio pieno – padalintas
-
Supilkite šokolado mišinį į Cool Whip, maišykite iki vientisos masės.
8 uncijos Cool Whip
-
Supilkite šaukštą į Graham krekerių pyrago plutą ir užšaldykite, kol sutvirtės, mažiausiai keturias valandas.
Iš anksto paruošta Graham krekerių pluta
-
Papuoškite plakta grietinėle
Plakta grietinėlė
Įsitikinkite, kad kreminis sūris suminkštėjo. Jei jis vis dar vėsus, jį bus sunku išlyginti.
Perkelkite Cool Whip į šaldytuvą dieną prieš gamindami pyragą arba leiskite jam pastovėti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
Užbaikite pyragą šokoladiniais garbanomis, pabarstukais arba lengvais kakavos milteliais.
Laikykite uždengtą šaldytuve iki dviejų savaičių. Taip pat galite laikyti šaldytuve savaitę, jei norite minkštesnės tekstūros.
Kalorijos: 174kcal, Angliavandeniai: 20g, Baltymai: 3g, Riebalai: 10g, Sotieji riebalai: 6g, Polinesotieji riebalai: 0.4g, Mononesotieji riebalai: 3g, Cholesterolis: 19mg, Natris: 70mg, Kalis: 101mg, Pluoštas: 0.1g, Cukrus: 17g, Vitaminas A: 213TV, Vitaminas C: 0.1mg, Kalcis: 82mg, Geležis: 0.1mg