Šis sodrus ir kreminis nekepamas šokoladinis pyragas sujungia lydytą šokoladą su grietinėlės sūriu ir pienu ir sukuria itin šokoladinį kreminį pyragą be jokio kepimo! Tai puikus pasirinkimas bet kada, kai norite nepriekaištingo šokoladinio deserto, kuris patiks visiems!

šokoladinio pyrago gabalėlis ant baltos lėkštės šokoladinio pyrago gabalėlis ant baltos lėkštės

Ne kepti šokoladinis pyragas su grietinėlės sūriu

Jei jau buvote čia, žinote, kad esu didelis lengvų desertų, kurių nereikia kepti, gerbėjas. Jau šią savaitę dalinausi keliais kitais nekepamais šokoladiniais pyragais – šokoladiniu pudingo pyragu ir Hershey pyragu, bet šį kartą grįšime prie pagrindų.

Užuot sluoksniuojus šokoladą ir grietinėlės sūrį skirtingais sluoksniais, kaip aš darau šiame dryžuotame skanėste, šiame nekeptame šokoladiniame pyrage lydytas šokoladas derinamas su minkštu grietinėlės sūriu, kad būtų itin sodraus šokolado skonis, kreminis ir skanus.

Jei jums patinka šokoladas, jums patiks šis pyragas! Tai smagi alternatyva tradiciniam obuolių pyragui ar žemės riešutų sviesto pyragui. Nuneškite į Padėkos dieną, kūdikio vakarėlį ar net tiesiog vasaros vakarėlį!

Ir patarimas iš vidaus – šis pyragas dar geresnis, jei valgysite šaldytą arba ką tik ištrauktą iš šaldiklio. Galų gale jis atrodo kaip šokoladinis ledų pyragas!

Kodėl jums patiks šis šokoladinis pyragas

  • Šokolado skonio – ištirpęs šokoladas suteikia šiam pyragui sodrų skonį, kuris patiks visiems šokolado mėgėjams.
  • Pirmyn – sutaupykite laiko ir pagaminkite šį pyragą dienai ar dviem į priekį.
  • Patiekiama atšaldyta – tai skanus, šaldytas ir atšildytas, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.
ingredientai no bake šokoladiniame pyrage su etiketėmisingredientai no bake šokoladiniame pyrage su etiketėmis
  1. Pusiau saldus Baker’s šokoladas – saldesniam pyragui galite naudoti pieninį arba juodąjį šokoladą, kad būtų giliau. Rekomenduoju naudoti kepėjų šokoladą, bet jei reikia, galite naudoti šokolado drožles.
  2. Kreminis sūris – įsitikinkite, kad kreminis sūris yra suminkštėjęs, kad galėtų susimaišyti su šokoladu nepalikdamas didelių gabalėlių. Jei jūsų mišinyje yra mažų gabalėlių, grietinėlės sūris greičiausiai nebuvo pakankamai suminkštėjęs.
  3. Pienas – Visada rekomenduoju kepant naudoti nenugriebtą pieną (arba nekepti desertus), kad skonis būtų sodresnis.
  4. Cool Whip – Jei pageidaujate, galite pasigaminti savo stabilizuotą plaktą užpilą.
  5. Iš anksto paruošta Graham krekerių pluta – iš anksto paruoštus naudoti paprasta, tačiau pagal receptą šiame dryžuotame malonume visada galite pasigaminti patys. Šokolado mėgėjai netgi galite naudoti Oreo pyrago plutą.

Kaip pasigaminti šokoladinį pyragą be kepimo

Šį šokoladinį pyragą be kepimo lengva pagaminti kaip pyragą! (Siekta!) Tai taip paprasta, kaip ištirpinti šokoladą, sumaišyti jį su kitais ingredientais ir užpildyti pyragą!

Žemiau pateikiau žingsnis po žingsnio instrukcijas su nuotraukomis, skirtas visiems, kurie matosi, bet jei jums nereikia nuotraukų, šio įrašo apačioje taip pat yra spausdinama receptų kortelė!

1 – Ištirpinkite šokoladą

Norėdami pradėti, puode ant silpnos ugnies pakaitinkite šokoladinius kvadratėlius ir du šaukštus pieno, maišydami, kol ištirps. Būtinai laikykite ant silpnos ugnies, net jei kaitinimas užtrunka, kad nesudegintumėte šokolado.

Prieš tęsdami, leiskite šokolado mišiniui visiškai atvėsti. Būkite atsargūs, kad per ilgai neatšaltumėte arba nedėkite į šaldytuvą, kur šokoladas vėl sukietės. Norite, kad jis būtų vėsus, bet vis tiek pakankamai lygus, kad galėtumėte maišyti su kreminiu sūriu!

ištirpintą šokoladą ir pieną metaliniame puodeištirpintą šokoladą ir pieną metaliniame puode

2 – Užbaikite pyrago įdarą

Į minkštą kreminį sūrį plakite cukrų, kol jis gerai susimaišys ir cukrus visiškai įsimaišys į kreminį sūrį.

Į grietinėlės sūrio mišinį supilkite likusį pieną ir atvėsintą šokolado mišinį ir plakite iki vientisos masės. Tai yra įdaras, todėl kuo sklandžiau jį plaksite, tuo sklandžiau jis bus valgant.

Švelniai įmaišykite „Cool Whip“ į šokolado mišinį, kad jis visiškai susimaišytų, neišimdamas viso „Cool Whip“ tūrio.

šeši paveikslėliai, kuriuose parodyta, kaip pasigaminti šokoladinio pudingo pyrago įdarąšeši paveikslėliai, kuriuose parodyta, kaip pasigaminti šokoladinio pudingo pyrago įdarą

3 – Užpildykite ir atvėsinkite

Supilkite į Graham krekerių pyrago plutą ir užšaldykite, kol sutvirtės, mažiausiai keturias valandas. Taip, jis dedamas į šaldiklį, o ne į šaldytuvą. Patikėkite, jis tikrai geras užšaldytas ir atšildytas.

nereikia kepti šokoladinio pyrago Graham krekerių plutojenereikia kepti šokoladinio pyrago Graham krekerių plutoje

4 – Papuoškite ir patiekite

Prieš ruošdami patiekti, išimkite pyragą iš šaldiklio. Papuoškite plakta grietinėle ir tarkuoto šokolado gabalėliais.

nereikia kepti šokoladinio pyrago su plakta grietinėle ant viršausnereikia kepti šokoladinio pyrago su plakta grietinėle ant viršaus

Supjaustykite ir patiekite atšaldytą tiesiai iš šaldiklio kaip ledų pyragą arba prieš patiekdami leiskite atitirpti 30–6 minutes.

pyrago pjaustyklė, ištraukianti šokoladinio pyrago gabalėlį iš pyragopyrago pjaustyklė, ištraukianti šokoladinio pyrago gabalėlį iš pyrago

Ekspertų patarimai ir saugojimo informacija

Įsitikinkite, kad kreminis sūris suminkštėjo. Jei jis vis dar kietas, jį bus sunku išlyginti.

Perkelkite Cool Whip į šaldytuvą dieną prieš gamindami pyragą arba leiskite jam pastovėti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.

Užbaikite pyragą šokoladiniais garbanomis, pabarstukais arba lengvais kakavos milteliais.

Laikykite uždengtą šaldytuve iki dviejų savaičių. Taip pat galite laikyti šaldytuve savaitę, jei norite minkštesnės tekstūros.

šokoladinio pyrago gabalėlis ant baltos lėkštėsšokoladinio pyrago gabalėlis ant baltos lėkštės

Receptų DUK

Patiekti atšaldytą ar šaldytą?

Šis pyragas gali būti patiekiamas iš dalies užšaldytas kaip ledų pyragas arba visiškai atšildytas ir atšaldytas.

Ar galiu tai padaryti iš anksto?

Be abejo, tai vienas geriausių dalykų šiame pyrage. Paruoškite pyragą dieną ar dvi anksčiau ir laikykite jį, kol būsite pasiruošę valgyti.

šokoladinio pyrago gabalėlis ant baltos lėkštėsšokoladinio pyrago gabalėlis ant baltos lėkštės

Užbaikite Padėkos dienos desertų stalą vienu iš šių skanių pyragų receptų!

Virti: 5 valandų

Iš viso: 5 valandų 10 minučių

Aptarnauja 8 griežinėliais

  • Puode ant silpnos ugnies pakaitinkite šokoladą ir 2 VŠ pieno, maišykite, kol ištirps.

    4 uncijos pusiau saldaus kepinio šokolado, ⅓ puodelio pieno – padalintas

  • Leiskite mišiniui visiškai atvėsti.

  • Suminkštėjusį kreminį sūrį išplakti cukrų, kol atvės.

    3 uncijos grietinėlės sūrio, 2 TBS cukraus

  • Į grietinėlės sūrio mišinį supilkite likusį pieną ir atvėsintą šokolado mišinį, plakite iki vientisos masės.

    ⅓ puodelio pieno – padalintas

  • Supilkite šokolado mišinį į Cool Whip, maišykite iki vientisos masės.

    8 uncijos Cool Whip

  • Supilkite šaukštą į Graham krekerių pyrago plutą ir užšaldykite, kol sutvirtės, mažiausiai keturias valandas.

    Iš anksto paruošta Graham krekerių pluta

  • Papuoškite plakta grietinėle

    Plakta grietinėlė


Įsitikinkite, kad kreminis sūris suminkštėjo. Jei jis vis dar vėsus, jį bus sunku išlyginti.

Perkelkite Cool Whip į šaldytuvą dieną prieš gamindami pyragą arba leiskite jam pastovėti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.

Užbaikite pyragą šokoladiniais garbanomis, pabarstukais arba lengvais kakavos milteliais.

Laikykite uždengtą šaldytuve iki dviejų savaičių. Taip pat galite laikyti šaldytuve savaitę, jei norite minkštesnės tekstūros.

Kalorijos: 174kcal, Angliavandeniai: 20g, Baltymai: 3g, Riebalai: 10g, Sotieji riebalai: 6g, Polinesotieji riebalai: 0.4g, Mononesotieji riebalai: 3g, Cholesterolis: 19mg, Natris: 70mg, Kalis: 101mg, Pluoštas: 0.1g, Cukrus: 17g, Vitaminas A: 213TV, Vitaminas C: 0.1mg, Kalcis: 82mg, Geležis: 0.1mg

Kursas: Desertas

Virtuvė: Amerikos



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -