Itališka vestuvinė sriuba maitina pilvą ir sielą, ją lengva paruošti.
Pagaminta tik viename puode, šis itališkos vestuvių sriubos receptas yra pripildytas mažų kukulių, makaronų ir daržovių skaniame sultinyje.
- Naudingi ingredientai reiškia, kad tai yra pripildyta gėrio kiekviename kąsnyje.
- tai lengva pagaminti ir reikia tik vieno puodo.
- Paruoškite šį receptą iki dviejų dienų į priekį, ir skoniai ir toliau susimaišys.
- Itališka vestuvinė sriuba yra a jaukus skonių „santuoka“; visiems tai patinka.
Ko prireiks norint pagaminti itališką vestuvių sriubą
- Mėsos kukuliai: Man patinka mėsos kukuliai, pagaminti iš maltos jautienos ir kiaulienos, bet jei turite tik maltą jautieną (arba maltą kalakutieną), galite naudoti visą jautieną.
- Sultinys: Sultinys dėžutėje palengvina tai. Mažai natrio turinčios veislės taip pat gerai veikia.
- Daržovės: Salierai, morkos ir svogūnai sultiniui suteikia pikantiško skonio.
- Žalieji: Špinatų dedama į itališką vestuvinę sriubą, kad būtų šiek tiek gaivumo – juos galima pakeisti kopūstais arba eskarole.
- Makaronai: Naudokite mažesnę makaronų formą, pvz acini de pepe arba ditalini šiam receptui.
Variacijos ir keitimasis ingredientais
- Jei norite, baltąjį vyną pakeiskite papildomu vištienos sultiniu.
- Dar šiek tiek ištempkite šį patiekalą ir įpilkite skonio įdėdami papildomų daržovių ir 2 puodelius sultinio.
- Sutaupykite laiko naudodami šaldytus kotletus, pridėkite juos 5 veiksme.
- Jokių mažyčių makaronų? Smulkiais kubeliais supjaustykite kelias bulves arba vietoj jų naudokite baltus ryžius arba cannellini pupelių skardinę. Viskas pavyksta!
Kaip pasigaminti itališką vestuvių sriubą
- Padaryti mėsos kukulius: Sumaišykite mėsos kukulių ingredientus (receptas žemiau) ir suformuokite mažus kotletus. Apkepkite juos ir perkelkite į lėkštę.
- Virti daržoves: Daržoves suminkštinkite ir suberkite prieskonius.
- Troškinti makaronai: Supilkite sultinį, makaronus ir kotletus ir troškinkite, kol makaronai suminkštės.
- Patiekti: Prieš patiekdami įmaišykite špinatus. Pabarstykite parmezano sūriu.
Mes mėgstame patiekti vestuvinę sriubą su traškia amatininkų duona, pusmėnulio vyniotiniais ar vakarienės suktinukais.
Sandėliavimas ir užšaldymas
Likučius laikykite šaldytuve iki 4 dienų. Sriubai stovint makaronai sugers papildomą sultinį – jei reikia, įpilkite vandens arba sultinio.
Likučius užšaldykite sandariame inde iki keturių mėnesių. Atšildykite šaldytuve arba pašildykite tiesiai iš šaldiklio mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės. Į pašildytą sriubą įberkite šiek tiek šviežių špinatų.
Daugiau itališkų sriubų receptų
Ar jūsų šeimai patiko šis itališkos vestuvių sriubos receptas? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau!
Itališka vestuvių sriuba
Itališka vestuvių sriuba – tai sotus, guodžiantis patiekalas su naminiais kotletais, makaronais ir šviežiais špinatais kvapniame sultinyje.
Neleiskite ekranui užtemti
-
Į didelį dubenį sudėkite maltą jautieną, kiaulieną, duonos trupinius, parmezaną, petražoles, kiaušinį, druską, raudonėlį ir pipirus. Švelniai maišykite, kol visiškai susimaišys. Suformuokite mažus, maždaug 1 colio skersmens, kotletus.
-
Įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus didelėje olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ir stiprios ugnies. Sudėkite maždaug pusę kotletų ir kepkite apie 3 minutes iš kiekvienos pusės, apversdami, kad jie apskrustų iš visų pusių. Perkelkite į lėkštę. Pakartokite su likusiais kotletais.
-
Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir į olandišką orkaitę įdėkite svogūnus, morkas ir salierus, jei reikia, įpilkite papildomo aliejaus. Virkite 6 minutes arba kol suminkštės. Įpilkite česnako ir virkite 30 sekundžių arba iki kvapo. Pagardinkite pipirais ir krapais.
-
Įpilkite vyno ir nusausinkite keptuvę, mediniu šaukštu nubraukite puodo dugną, kad atsilaisvintų rudos gabalėliai. Supilkite vištienos sultinį ir užvirinkite.
-
Į puodą suberkite makaronus ir kotletus ir troškinkite 8-10 minučių, kol makaronai suminkštės ir kotletai iškeps. Paskutinę kepimo minutę suberkite špinatus ir leiskite jiems suvyti. Paragaukite ir, jei norite, pagardinkite papildomai druska ir pipirais.
-
Patiekite karštą, apibarstę tarkuotu parmezano sūriu.
Jei pageidaujama, kopūstus galima pakeisti špinatais. Kopūstus reikės virti ilgiau, todėl juos reikia dėti su makaronais.
Jei neturite acini de pepe makaronus, išbandykite kitas mažytes formas, pavyzdžiui, ditalini, orzo ar net alkūninius makaronus.
*Jei norite gaminti šviežius džiūvėsėlius, naudokite trintuvą, virtuvinį kombainą arba „Magic Bullet“, duonos riekę ar bandelę supjaustykite į trupinius.
Kalorijos: 376 | Angliavandeniai: 23g | Baltymai: 25g | Riebalai: 19g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 9g | Transriebalai: 0.1g | Cholesterolis: 94mg | Natris: 2003 mmg | Kalis: 670mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 5g | Vitaminas A: 6580TV | Vitaminas C: 13mg | Kalcis: 198mg | Geležis: 3mg
Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.
© SpendWithPennies.com. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą. Peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.