Itališka vestuvinė sriuba maitina pilvą ir sielą, ją lengva paruošti.

Pagaminta tik viename puode, šis itališkos vestuvių sriubos receptas yra pripildytas mažų kukulių, makaronų ir daržovių skaniame sultinyje.

dubenėliai itališkos vestuvių sriubos su parmezanu
  • Naudingi ingredientai reiškia, kad tai yra pripildyta gėrio kiekviename kąsnyje.
  • tai lengva pagaminti ir reikia tik vieno puodo.
  • Paruoškite šį receptą iki dviejų dienų į priekį, ir skoniai ir toliau susimaišys.
  • Itališka vestuvinė sriuba yra a jaukus skonių „santuoka“; visiems tai patinka.
sultinys , špinatai , jautiena , kiauliena , vynas , svogūnai , česnakai , makaronai , džiūvėsėliai , makaronai , raudonėliai , aliejus , kiaušinis , salierai , morkos , parmezanas , petražolės , druska ir pipirai su etiketėmis itališkai vestuvių sriubai gaminti

Ko prireiks norint pagaminti itališką vestuvių sriubą

  • Mėsos kukuliai: Man patinka mėsos kukuliai, pagaminti iš maltos jautienos ir kiaulienos, bet jei turite tik maltą jautieną (arba maltą kalakutieną), galite naudoti visą jautieną.
  • Sultinys: Sultinys dėžutėje palengvina tai. Mažai natrio turinčios veislės taip pat gerai veikia.
  • Daržovės: Salierai, morkos ir svogūnai sultiniui suteikia pikantiško skonio.
  • Žalieji: Špinatų dedama į itališką vestuvinę sriubą, kad būtų šiek tiek gaivumo – juos galima pakeisti kopūstais arba eskarole.
  • Makaronai: Naudokite mažesnę makaronų formą, pvz acini de pepe arba ditalini šiam receptui.

Variacijos ir keitimasis ingredientais

  • Jei norite, baltąjį vyną pakeiskite papildomu vištienos sultiniu.
  • Dar šiek tiek ištempkite šį patiekalą ir įpilkite skonio įdėdami papildomų daržovių ir 2 puodelius sultinio.
  • Sutaupykite laiko naudodami šaldytus kotletus, pridėkite juos 5 veiksme.
  • Jokių mažyčių makaronų? Smulkiais kubeliais supjaustykite kelias bulves arba vietoj jų naudokite baltus ryžius arba cannellini pupelių skardinę. Viskas pavyksta!

Kaip pasigaminti itališką vestuvių sriubą

  1. Padaryti mėsos kukulius: Sumaišykite mėsos kukulių ingredientus (receptas žemiau) ir suformuokite mažus kotletus. Apkepkite juos ir perkelkite į lėkštę.
  2. Virti daržoves: Daržoves suminkštinkite ir suberkite prieskonius.
  3. Troškinti makaronai: Supilkite sultinį, makaronus ir kotletus ir troškinkite, kol makaronai suminkštės.
  4. Patiekti: Prieš patiekdami įmaišykite špinatus. Pabarstykite parmezano sūriu.

Mes mėgstame patiekti vestuvinę sriubą su traškia amatininkų duona, pusmėnulio vyniotiniais ar vakarienės suktinukais.

Itališka vestuvinė sriuba kaušelyje

Sandėliavimas ir užšaldymas

Likučius laikykite šaldytuve iki 4 dienų. Sriubai stovint makaronai sugers papildomą sultinį – jei reikia, įpilkite vandens arba sultinio.

Likučius užšaldykite sandariame inde iki keturių mėnesių. Atšildykite šaldytuve arba pašildykite tiesiai iš šaldiklio mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės. Į pašildytą sriubą įberkite šiek tiek šviežių špinatų.

Daugiau itališkų sriubų receptų

Ar jūsų šeimai patiko šis itališkos vestuvių sriubos receptas? Palikite mums įvertinimą ir komentarą žemiau!

Holly Nilsson iš „Spend With Pennies plus text“ knygos „Everyday Comfort“ kulinarinės knygos vaizdas
puodas itališkos vestuvių sriubos

571 balsų↑ Spustelėkite žvaigždutes, kad įvertintumėte dabar!
Arba norėdami palikti komentarą, spustelėkite čia!

Itališka vestuvių sriuba

Itališka vestuvių sriuba – tai sotus, guodžiantis patiekalas su naminiais kotletais, makaronais ir šviežiais špinatais kvapniame sultinyje.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 50 minučių

Olandiška orkaitė baltame fone
Dubenys maišymui baltame fone
nusipirkti Hollys knygą

Neleiskite ekranui užtemti

  • Į didelį dubenį sudėkite maltą jautieną, kiaulieną, duonos trupinius, parmezaną, petražoles, kiaušinį, druską, raudonėlį ir pipirus. Švelniai maišykite, kol visiškai susimaišys. Suformuokite mažus, maždaug 1 colio skersmens, kotletus.

  • Įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus didelėje olandiškoje orkaitėje ant vidutinės ir stiprios ugnies. Sudėkite maždaug pusę kotletų ir kepkite apie 3 minutes iš kiekvienos pusės, apversdami, kad jie apskrustų iš visų pusių. Perkelkite į lėkštę. Pakartokite su likusiais kotletais.

  • Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir į olandišką orkaitę įdėkite svogūnus, morkas ir salierus, jei reikia, įpilkite papildomo aliejaus. Virkite 6 minutes arba kol suminkštės. Įpilkite česnako ir virkite 30 sekundžių arba iki kvapo. Pagardinkite pipirais ir krapais.

  • Įpilkite vyno ir nusausinkite keptuvę, mediniu šaukštu nubraukite puodo dugną, kad atsilaisvintų rudos gabalėliai. Supilkite vištienos sultinį ir užvirinkite.

  • Į puodą suberkite makaronus ir kotletus ir troškinkite 8-10 minučių, kol makaronai suminkštės ir kotletai iškeps. Paskutinę kepimo minutę suberkite špinatus ir leiskite jiems suvyti. Paragaukite ir, jei norite, pagardinkite papildomai druska ir pipirais.

  • Patiekite karštą, apibarstę tarkuotu parmezano sūriu.

Jei pageidaujate, mėsos kukulius galite paruošti ir kepti likus 48 valandoms anksčiau. Sudėkite kotletus ant didelės kepimo skardos ir kepkite 350 °F temperatūroje 14–16 minučių arba kol iškeps.
Jei pageidaujama, kopūstus galima pakeisti špinatais. Kopūstus reikės virti ilgiau, todėl juos reikia dėti su makaronais.
Jei neturite acini de pepe makaronus, išbandykite kitas mažytes formas, pavyzdžiui, ditalini, orzo ar net alkūninius makaronus.

Itališką vestuvinę sriubą laikykite šaldytuve 3–4 dienas, o šaldiklyje – iki 3 mėnesių. Atitirpinkite šaldytuve arba pašildykite tiesiai iš šaldiklio, naudodami mikrobangų krosnelę arba viryklę. Jei norite pašildytai sriubai suteikti šviežią išvaizdą, įmeskite šviežių špinatų.
*Jei norite gaminti šviežius džiūvėsėlius, naudokite trintuvą, virtuvinį kombainą arba „Magic Bullet“, duonos riekę ar bandelę supjaustykite į trupinius.

Kalorijos: 376 | Angliavandeniai: 23g | Baltymai: 25g | Riebalai: 19g | Sotieji riebalai: 6g | Polinesotieji riebalai: 2g | Mononesotieji riebalai: 9g | Transriebalai: 0.1g | Cholesterolis: 94mg | Natris: 2003 mmg | Kalis: 670mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 5g | Vitaminas A: 6580TV | Vitaminas C: 13mg | Kalcis: 198mg | Geležis: 3mg

Pateikta informacija apie mitybą yra apytikslė ir skirsis priklausomai nuo gaminimo būdų ir naudojamų ingredientų prekių ženklų.

Kursas Užkandis, Vakarienė, Pietūs, Sriuba
Virtuvė Amerikos, italų
dubenėlis itališkos vestuvių sriubos su pavadinimu
Lengva ir maitinanti itališka vestuvių sriuba su raštu
iš arti itališkos vestuvių sriubos šaukšte su pavadinimu
Itališka vestuvių sriuba puode ir dubenėlyje su pavadinimu



Source link

By admin

Parašykite komentarą