Man reikia šiek tiek laiko, kol sutinku, kad vasara baigėsi. Bet iš tikrųjų ruduo yra mano mėgstamiausias sezonas. Žadama Helovino ir tamsių jaukių naktų prie laužo su savo mažąja šeima, jaučiu, kad tai pats įdomiausias sezonas.
Šis naminis nuodingo iriso obuolių receptas yra nuostabus Helovino skanėstas.
Helovinas yra didelis įvykis mūsų šeimai; ir visada buvo nuo mažens. Mano brolis gimė per Heloviną nuo 2 minučių iki 12! Jei tai nėra geriausias pasiteisinimas Helovino vakarėliui, tai nieko tokio? O Džekui gimus spalio pabaigoje, jis taip pat turėjo nemažą dalį baisių vakarėlių.
Iriso obuoliai yra viena didžiausių mūsų šeimos tradicijų, be kurios, tiesą sakant, neįsivaizduoju Helovino. Mano mama visada rūpinosi, kad per Heloviną galėtume valgyti blizgančius raudonus iriso obuolius. O nuodingi iriso obuoliai yra tradicija, kurią tęsiau su savo šeima.
Be šio nuodingo iriso obuolių recepto nebūtų Helovinas
Stengiuosi, kad visas mūsų maistas būtų naminis, o bendradarbiaudama su mielais žmonėmis iš Pink Lady® ir PinKids® jų mažesnio dydžio užkandžiai, bet tobulai suformuoti giminaičiai. Ištyriau ir pati pasigaminau iriso obuolius.
Kadangi esu didžiulis Disney gerbėjas ir Snieguolė yra viena iš mano mėgstamiausių, nusprendžiau pasirinkti baisius nuodingus obuolius. Kaip nuostabiai jie atrodytų per Helovino vakarėlį ar baisų dubenį nuodingų obuolių, skirtų apgauti ar gydyti?
O kokia graži tradicija per Helovyną ar per Helovino vakarėlius pasidalinti su savo šeima?
Namų gamybos nuodingo iriso obuolių receptas
Ingredientai
- 2 puodeliai cukraus
- 1 mėgintuvėlis skystos gliukozės
- 3/4 stiklinės vandens
- Juodas maistinis dažiklis
- 6 PinKids® obuoliai
- 6 stiprios šakelės, nupjautos nuo medžio ir išdžiovintos ant radiatoriaus arba 3 poros lazdelių
Instrukcijos
- Kepimo skardą išklokite riebalams atspariu popieriumi
- Įkiškite pagaliukus į obuolius stiebo gale
- Į puodą sudėkite cukrų, vandenį ir gliukozę
- Nemaišydami užvirkite ir virkite, kol pasieks kietą įtrūkimo stadiją 150 C temperatūroje
- Kai jis tampa minkštas 135 ° C, pridėkite juodų maistinių dažų, supratau, kad reikia pridėti šiek tiek, kad spalva būtų tinkama.
- Kai cukraus mišinys pasieks temperatūrą, greitai panardinkite obuolius į mišinį
- Leiskite pertekliui nuvarvėti ir padėkite ant išklotos kepimo skardos, kad sustingtų
- Jei panardinant mišinys pradeda atvėsti, vėl uždėkite ant ugnies ir pakaitinkite
- Palikite sustingti ir atvėsinkite 20 minučių
Ingredientai
-
2 puodeliai cukraus
-
1 mėgintuvėlis skystos gliukozės
-
3/4 stiklinės vandens
-
Juodas maistinis dažiklis
-
6 PinKids® obuoliai
-
6 stiprios šakelės, nupjautos nuo medžio ir išdžiovintos ant radiatoriaus arba 3 poros lazdelių
Instrukcijos
Kepimo skardą išklokite riebalams atspariu popieriumi
Įkiškite pagaliukus į obuolius stiebo gale
Į puodą sudėkite cukrų, vandenį ir gliukozę
Nemaišydami užvirkite ir virkite, kol pasieks kietą įtrūkimo stadiją 150 C temperatūroje
Kai jis tampa minkštas 135 ° C, pridėkite juodų maistinių dažų, supratau, kad reikia pridėti šiek tiek, kad spalva būtų tinkama.
Kai cukraus mišinys pasieks temperatūrą, greitai panardinkite obuolius į mišinį
Leiskite pertekliui nuvarvėti ir padėkite ant išklotos kepimo skardos, kad sustingtų
Jei panardinant mišinys pradeda atvėsti, vėl uždėkite ant ugnies ir pakaitinkite
Palikite sustingti ir atvėsinkite 20 minučių
Informacija apie mitybą:
Išeiga: 6
Porcijos dydis: 1
Kiekis vienai porcijai:
Kalorijos: 353Bendras riebalų kiekis: 0 gSotieji riebalai: 0 gTransriebalai: 0 gNesotieji riebalai: 0 gCholesterolis: 0mgNatris: 4 mgAngliavandeniai: 92gPluoštas: 4gCukrus: 85 gBaltymai: 0 g