ilgi rudens pasivaikščiojimai kaime ant šaltos šerkšno žemės. Ir pats tinkamiausias laikas pasigaminti skanių patiekalų pagal šį baisų nuodingų irisų obuolių receptą.

Man reikia šiek tiek laiko, kol sutinku, kad vasara baigėsi. Bet iš tikrųjų ruduo yra mano mėgstamiausias sezonas. Žadama Helovino ir tamsių jaukių naktų prie laužo su savo mažąja šeima, jaučiu, kad tai pats įdomiausias sezonas.

Šis naminis nuodingo iriso obuolių receptas yra nuostabus Helovino skanėstas.

Helovinas yra didelis įvykis mūsų šeimai; ir visada buvo nuo mažens. Mano brolis gimė per Heloviną nuo 2 minučių iki 12! Jei tai nėra geriausias pasiteisinimas Helovino vakarėliui, tai nieko tokio? O Džekui gimus spalio pabaigoje, jis taip pat turėjo nemažą dalį baisių vakarėlių.

Rožinė ponia
įdėkite pagaliukus į obuolį ir įsitikinkite, kad jie yra saugūs įdėkite pagaliukus į obuolį ir įsitikinkite, kad jie yra saugūs

Iriso obuoliai yra viena didžiausių mūsų šeimos tradicijų, be kurios, tiesą sakant, neįsivaizduoju Helovino. Mano mama visada rūpinosi, kad per Heloviną galėtume valgyti blizgančius raudonus iriso obuolius. O nuodingi iriso obuoliai yra tradicija, kurią tęsiau su savo šeima.

Be šio nuodingo iriso obuolių recepto nebūtų Helovinas

Stengiuosi, kad visas mūsų maistas būtų naminis, o bendradarbiaudama su mielais žmonėmis iš Pink Lady® ir PinKids® jų mažesnio dydžio užkandžiai, bet tobulai suformuoti giminaičiai. Ištyriau ir pati pasigaminau iriso obuolius.

Kadangi esu didžiulis Disney gerbėjas ir Snieguolė yra viena iš mano mėgstamiausių, nusprendžiau pasirinkti baisius nuodingus obuolius. Kaip nuostabiai jie atrodytų per Helovino vakarėlį ar baisų dubenį nuodingų obuolių, skirtų apgauti ar gydyti?

O kokia graži tradicija per Helovyną ar per Helovino vakarėlius pasidalinti su savo šeima?

Helovino receptai su obuoliais, naminio nuodingo iriso obuolių receptas Helovino receptai su obuoliais, naminio nuodingo iriso obuolių receptas
Snieguolės nuodija obuoliusSnieguolės nuodija obuolius

Namų gamybos nuodingo iriso obuolių receptas

Ingredientai

  • 2 puodeliai cukraus
  • 1 mėgintuvėlis skystos gliukozės
  • 3/4 stiklinės vandens
  • Juodas maistinis dažiklis
  • 6 PinKids® obuoliai
  • 6 stiprios šakelės, nupjautos nuo medžio ir išdžiovintos ant radiatoriaus arba 3 poros lazdelių
nuodų obuolių receptas nuodų obuolių receptas

Instrukcijos

  1. Kepimo skardą išklokite riebalams atspariu popieriumi
  2. Įkiškite pagaliukus į obuolius stiebo gale
  3. Į puodą sudėkite cukrų, vandenį ir gliukozę
  4. Nemaišydami užvirkite ir virkite, kol pasieks kietą įtrūkimo stadiją 150 C temperatūroje
  5. Kai jis tampa minkštas 135 ° C, pridėkite juodų maistinių dažų, supratau, kad reikia pridėti šiek tiek, kad spalva būtų tinkama.
  6. Kai cukraus mišinys pasieks temperatūrą, greitai panardinkite obuolius į mišinį
  7. Leiskite pertekliui nuvarvėti ir padėkite ant išklotos kepimo skardos, kad sustingtų
  8. Jei panardinant mišinys pradeda atvėsti, vėl uždėkite ant ugnies ir pakaitinkite
  9. Palikite sustingti ir atvėsinkite 20 minučių
Naminis juodųjų nuodų iriso obuolių receptasNaminis juodųjų nuodų iriso obuolių receptas
Helovino maistas vaikų vakarėliams, nuodingų irisų obuolių receptasHelovino maistas vaikų vakarėliams, nuodingų irisų obuolių receptas
Kaip pasigaminti saldainių nuodų obuolius Helovino vakarėliams ir gudrautiKaip pasigaminti saldainių nuodų obuolius Helovino vakarėliams ir gudrauti

Ingredientai

  • 2 puodeliai cukraus

  • 1 mėgintuvėlis skystos gliukozės

  • 3/4 stiklinės vandens

  • Juodas maistinis dažiklis

  • 6 PinKids® obuoliai

  • 6 stiprios šakelės, nupjautos nuo medžio ir išdžiovintos ant radiatoriaus arba 3 poros lazdelių

Instrukcijos

    Kepimo skardą išklokite riebalams atspariu popieriumi

    Įkiškite pagaliukus į obuolius stiebo gale

    Į puodą sudėkite cukrų, vandenį ir gliukozę

    Nemaišydami užvirkite ir virkite, kol pasieks kietą įtrūkimo stadiją 150 C temperatūroje

    Kai jis tampa minkštas 135 ° C, pridėkite juodų maistinių dažų, supratau, kad reikia pridėti šiek tiek, kad spalva būtų tinkama.

    Kai cukraus mišinys pasieks temperatūrą, greitai panardinkite obuolius į mišinį

    Leiskite pertekliui nuvarvėti ir padėkite ant išklotos kepimo skardos, kad sustingtų

    Jei panardinant mišinys pradeda atvėsti, vėl uždėkite ant ugnies ir pakaitinkite

    Palikite sustingti ir atvėsinkite 20 minučių

Informacija apie mitybą:

Išeiga: 6

Porcijos dydis: 1

Kiekis vienai porcijai:

Kalorijos: 353Bendras riebalų kiekis: 0 gSotieji riebalai: 0 gTransriebalai: 0 gNesotieji riebalai: 0 gCholesterolis: 0mgNatris: 4 mgAngliavandeniai: 92gPluoštas: 4gCukrus: 85 gBaltymai: 0 g

IšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugotiIšsaugotiIšsaugotiIšsaugotiIšsaugotiIšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugotiIšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugotiIšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugoti

IšsaugotiIšsaugoti


  • Sara ChristieSara Christie


    Sarah Christie yra 50 ir daugiau berniukų mamos šeimos gyvenimo būdo ir kelionių tinklaraščio „Extraordinary Chaos“ autorė, dalijantis Cricut Crafts ir nemokamais SVG failais, šeimos kelionėmis, receptais, apžvalgomis ir gyvenimu kaime. Taip pat vienas iš „Cruising With Kids Family Cruise Blog“ ir „Mini Travelers“ šeimos kelionių tinklaraščių redaktorius.



    Žiūrėti visus įrašus



Kategorijos Pyragai ir desertai, Maistas, Naujausi pranešimai Žymos Saldainiai obuoliai, bendradarbiavimas, Helovino tradicija, nuodingas obuolys, iriso obuolys



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *