Visame pasaulyje jau seniai įprasta įberti purslų gėrimo, kad sustiprintumėte puodelį kavos. 2025 m. lapkričio/gruodžio mėn. numeryje pristatome keletą klasikinių karštos kavos kokteilių su tarptautiniu posūkiu: airišką kavą, meksikietišką kavą ir ispanišką kavą.
Sukurta Espresso Martini sugrįžimo, kava ir toliau yra ingredientas, su kuriuo barmenai noriai eksperimentuoja. Sudarėme keletą mėgstamiausių kavos kokteilių receptų, įkvėptų viso pasaulio skonių – nuo vietnamietiško espresso Martini iki klasikinio Cararajillo rifų.
461
Airiška kava, kuri išsiskiria bananų ir Gineso skoniu.
Geriausia meksikietiška kava, kurią kada nors gersite
Tekila ir čili likeris bei kava trimis būdais prilygsta šiam skaniai dekadentiškam gėrimui.
Boozy Thai Coffee Affogato
Norėdami gauti unikalų kavos kokteilį, sukurkite šį šlykštų tailandietišką affogato receptą, kurį sukūrė šefas ir Šeimos tajų autorius Arnoldas Myintas.
Broad Street airiška kava
Šis ledinis klasikinės airiškos kavos atnaujinimas remiasi šaltai užplikyta kava, trauktiniais ir gausiai plakta grietinėle.
Cafê Menta
Gerkite klasikinę vietnamietišką kavą, į mišinį įpildami papildomos Branca Menta.
Kavinė Mexicana
Šiame airiškos kavos posūkyje brandinta tekila tampa viskiu.
Ca Phe 9: vietnamietiška kava Martini
Manheteno vietnamiečių restoranas „La Ðồng“ naudoja „Espresso Martini“ kaip pagrindą vietnamietiškos kavos gilumui ir šilumai švęsti.
Kasdieniai ritualai: A Carajillo Martini
„Amaro“ suteikia papildomo sudėtingumo šiam „Espresso Martini“ ir „Carajillo“ maišymui.
Dublino ledinė kava
Eriko Castro Airijos kavoje naudojama šalto virimo kava ir storas alus, kad būtų suteikta gilumo ir skonio.
Šaldyta airiška kava
Kim Haasarud iš Phoenix kuria savo požiūrį į ilgametę Naujojo Orleano mėgstamą kavą „Frozen Irish Coffee“.
Airijos kavos pieno kokteilis
Užbaikite savo vakarą maloniai su šiuo Gospel Coffee ir Boozy Treats Airish Coffee Milkshake Naujajame Orleane.
Tikras Laurel’s Caradillo
„True Laurel“ San Franciske šį „Carajillo“ ir „Espresso Martini“ kryžių sustiprina škotiškumu.
Nuoroda į informacijos šaltinį