Šis šviežias ir kvapnus „Baba Ganoush“ yra pagamintas iš skrudintų baklažanų, tahini, citrinos sulčių ir česnako, tada susimaišiusi, kol jis bus lygus ir kreminis, kad būtų tobulas ar paskirstytas.

Kas yra Baba Ganoush?
Panašiai kaip avinžirnių pagrindu sukurtas hummas, Baba Ganoush yra kreminis Viduržemio jūros ir Viduriniųjų Rytų panardinimas arba plitimas. Jis dažnai patiekiamas su „Pita“ duona, pita traškučiais, krekeriais, traškučiais, supjaustyto bageto ar šviežiomis daržovėmis.
- Skonis: Su dūminiu, žemišku skoniu ir lengvu, kremine tekstūra, šis panardinimas yra tobulas kaip plitimas ar užkandis.
- Įgūdžių lygis: Šį panardinimą taip lengva padaryti! Tiesiog kepkite, maišykite, pagardinkite ir patiekite.
- PREP PASTABA: Naudokite likusius keptus arba skrudintus baklažanus.
- Tarnaujantys pasiūlymai: Suspauskite jį naminiu „Crostini“ arba padarykite jį antipasto plokštelės centru.
- Užšalimas: Baba Ganoush gražiai užšąla ir greitai atšildo paskutinės minutės susibūrimus ir susitikimus.


„Baba Ganoush“ ingredientų patarimai
- Baklažanas: Mažai kalorijų, daug skaidulų ir gausu vitaminų, baklažanai yra puikus pagrindas šiam paprastam „Baba Ganoush“ receptui. Ieškokite tvirtų, nepriekaištingų baklažanų be jokių mėlynių ar ašarų. Kinijos ar japoniški baklažanai yra puiki veislė, norint supjaustyti vienodas griežinėlius.
- Prieskoniai: Baba Ganoush gauna klasikinį skonį iš „Tahini“, citrinos sulčių, česnako ir užuomina apie raudonųjų pipirų dribsnius. Galite nusipirkti ar pasigaminti savo tahini.
- Variacijos: Nėra Tahini? Vietoj to naudokite graikišką jogurtą, anakardžius, migdolų ar saulėgrąžų sviestą. Rūkytas paprikos, kmynų ar nedidelis „Cajun“ prieskoniai taip pat pagerins naminio Baba Ganoush skonį.
- Garnyrai: Gali būti naudojamos šviežių čiobrelių, rozmarinų ar bazilikų šakelės. Granatų sėklos, moliūgų sėklos ir skrudintos graikiniai riešutai prideda šio paprasto recepto spalvos ir skonio pop.

Dimkite, laikykite, pakartokite
Likusį „Baba Ganoush“ laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 3 dienų. Išmaišykite ir įpilkite šiek tiek šviežių citrinų sulčių, kad prieš patiekdami vėl padidintumėte skonį. Užšaldykite porcijas su užtrauktukais maišuose iki vieno mėnesio ir atšildykite šaldytuve (tai bus šiek tiek vandeninga).
Patiekite ant grotelių kepto portobello grybo dangtelyje arba kaip paskleistą kalakutienos įvyniojime nešiojamųjų darbo dienos pietums.
Skanūs vegetariški kritimai
Ar padarėte šį „Baba Ganoush“? Palikite mums reitingą ir pakomentuokite žemiau.


Baba Ganoush receptas
Kepti baklažanai, tahini ir česnakai susirenka į lengvą „Baba Ganoush“ receptą. Tai puikiai tinka su pita, krekeriais ar daržovėmis.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 400 ° F.
-
Kepkite baklažaną šakute ir kepkite tiesiai ant stovo iki suminkštės, maždaug 45–50 minučių.
-
Atvėsinkite ir nulupkite baklažaną.
-
Virtuvės kombaine ar maišytuve padėkite baklažanus, tahini, citrinos sultis ir česnaką. Apdoroti iki lygaus.
-
Įmaišykite petražoles ir druską. Viršuje su alyvuogių aliejumi ir raudonųjų pipirų dribsniais.
Užšaldykite iki 3 mėnesių. Norėdami gauti geriausią tekstūrą, atšildykite šaldytuve per naktį ir maišykite prieš patiekdami.
Kalorijos: 91 | Angliavandeniai: 9g | Baltymas: 3g | Riebumas: 6g | Sočiųjų riebalų: 1g | Polinesočiųjų riebalų: 2g | Mononesočiųjų riebalų: 3g | Natris: 151mg | Kalis: 314mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 158Iu | Vitaminas C: 8mg | Kalcis: 24mg | Geležis: 1mg
Pateikta mitybos informacija yra įvertinimas ir skirsis priklausomai nuo naudojamų maisto gaminimo būdų ir prekės ženklų.
© „Trans Withpennies.com“. Turinys ir nuotraukos yra saugomos autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.




Nuoroda į informacijos šaltinį