Šie linksmi futbolo pyragaičiai puikiai papildo bet kurį futbolo ar „Super Bowl“ vakarėlį su savo skaniu skoniu ir šventiniu dizainu! Pagaminta su naminiais pyragais arba parduotuvėje nupirktais pyragais, tada apledėję futbolo lakūnais, tai yra skanus saldus apdaila jūsų kito žaidimo dienos vakarėliui!

Norite išsaugoti šį receptą?
Įveskite savo el. Paštą žemiau ir šią idėją išsiųsime tiesiai į jūsų gautuosius (be to, jūs taip pat gausite linksmų savaitinių idėjų iš mūsų!)
Mūsų šeima kasmet rengia „Super Bowl“ vakarėlį (galų gale mes esame „Chiefs Kingdom“ dalis), pilna skanių „Super Bowl“ užkandžių, tačiau vienas iš dalykų, kuriuos mes supratome šiais metais Dienos pasklidimas.
Užuot sukūrę visiškai naujus futbolo desertus, nusprendėme panaudoti kai kuriuos išbandytus ir tikrus receptus, kad futbolo vakarėlių desertai taptų. Šie futbolo pyragaičiai yra pagaminti iš mūsų labai išbandytų ir mėgstamų naminių pyragų (arba visada galite naudoti dėžutes „Bownie“ mišinį, tačiau mūsų pyragaičiai yra labai lengvi!), Su trupučiu vanilės, apledėjusio į futbolo raištelius viršuje.
Jie yra šventiniai, linksmi ir nemandagūs pyragaičiai, kuriuos visiems patiks!
- Ventiliatoriaus mėgstamiausias – Visi mėgsta gerą pyragą, ir tai yra geriau nei geri, jie yra geriausi.
- Tiesioji eilutė – Greičiausiai visi ingredientai jau turi savo sandėliuką.
- Žaidimo diena paruošta – Tai galima padaryti iš anksto, kad įsitikintumėte, jog turite daug laiko baigti savo žaidimo dienos ritualus, nesijaudindami dėl maisto. Sutaupykite laiko, kad „Buffalo Chicken Dip“ ir kotletai, o ne desertai!
Aš parašiau šį įrašą naudodamas naminius pyragus. Jei planuojate naudoti dėžutės mišinį, galite praleisti visus šiuos ingredientus ir tiesiog įsigyti apledėjimo, kad padėtumėte pyragaičius!


Be aukščiau reikalingų ingredientų („Brownies“), jums taip pat reikės kažkokių baltų šalnų, kad futbolo dekoracijos padarytų futbolo pyrago viršuje. Galite pasigaminti savo, ištirpinti baltąjį šokoladą arba tiesiog naudoti kažką panašaus į šį baltą virimo apledėjimą.
Tiesiog įsitikinkite, kad tai, ką pasirinksite naudoti raišteliams, bent jau šiek tiek sukietės, kad jis ne tik nuvalytų.
Be aukščiau pateiktų ingredientų, jums taip pat reikės futbolo formos sausainių pjaustytuvo. Jūsų sausainių pjaustyklės dydis nustatys, kiek futbolo kamuolių galite padaryti, todėl rekomenduoju gauti ką nors mažesnio, nes tai yra turtingas pyragas. Be to, norite, kad jis galėtų giliai supjaustyti į pyragą, todėl venkite sausainių pjaustytuvų su įspaudais viršuje ir įsitikinkite, kad sausainių pjaustytuvas yra gana aukštas.
Ingredientų užrašai ir pakeitimai
Savo sandėliuke turėtumėte turėti daugumą ingredientų, kad šie futbolo pyragaičiai taptų. Šis receptas buvo išbandytas specialiai su parašytais ingredientais, tačiau yra keletas dalykų, kuriuos galėtumėte pakeisti ir vis tiek gauti puikių rezultatų, mes aprašėme žemiau pateiktus:
- Cukraus milteliai – Tai daro visus skirtumus suteikiant jam kramtomą storą tekstūrą. Norint gauti storą neryškų pyrago skonį, jums reikia tiek cukraus, tiek baltojo cukraus.
- Kakavos milteliai -Tiek olandų apdorojimas, tiek įprastos kakavos milteliai veiks puikiai, kad pyragaičiai
- Vanilė – Jei norite pridėti papildomą skonį, pavyzdžiui, migdolų ekstraktą, be vanilės pridėkite 1/2 šaukštelio (ar daugiau pagal skonį), bet nejunkite.
- Aliejus – Jie buvo sukurti su augaliniu aliejumi, tačiau bet koks skonio aliejus veiks. Tiems pačiai rezultatams taip pat galite naudoti išlydytą sūdytą ar nesūdytą sviestą.
- Pusiau saldus šokoladas – Tam nėra pakeitimo, būtent tai daro jį gooey ir suteikia sodraus šokolado skonio. Kepimo šokoladas visada yra mano pirmasis pasirinkimas, nes jis ištirpsta lengviausiai. Tačiau veiks ir „Semisweet“ šokolado traškučiai. Galite naudoti tamsesnį šokoladą, tačiau mūsų bandymo metu mes nustatėme, kad pieno šokoladas buvo per saldus.
1 – Padaryk savo pyragus
Padarykite savo pyragus pagal pakuotės instrukcijas (arba žemiau pateiktas receptų kortelės instrukcijas), įsitikinkite, kad kepkite jas pergamento popieriuje išklotą kepimo indą, kad galėtumėte lengvai juos iššokti iš keptuvės.
Jei neturite pergamento popieriaus, būtinai purškite keptuvės dugną ir šonus gerai virimo purškikliu. Tada, kol pyragaičiai vis dar šilta, aplink kraštus paleiskite aštrų peilį, kad padėtumėte juos išlaisvinti iš keptuvės apačios.


Kai pyragaičiai bus iškepti, leiskite jiems visiškai atvėsti. Tai padės juos išlaikyti kartu, kai išpjaustysite futbolo formas!
Kai pyragaičiai bus visiškai atvėsę, naudodami pergamento popierių, švelniai išstumkite juos ant lygaus paviršiaus.
Naudokite savo futbolo formos sausainių pjaustytuvus, kad iškirptumėte kuo daugiau futbolo formų. Apytiksliai nubraižykite jį prieš pradėdami pjaustyti, kad galėtumėte kuo geriau išnaudoti, tada pradėkite pjaustyti po vieną.
Išpjaustydami futbolo pyragus, padėkite juos ant pergamento popieriaus lapo, kad pasiruoštumėte papuošti.


Vėžykite raištelius (du pusės apskritimai, viena linija ir juostelės per liniją) ant pyrago, kaip parodyta paveikslėlyje, naudojant lydytą baltąjį šokoladą arba sausainių apledėjimą, jei norite. Leiskite jiems atvėsti ant keptuvės, kol šokoladas sukietės.


Nustatykite, perkelkite į patiekalų patiekalą ir mėgaukitės! Jei naudojate baltąjį šokoladą, turėtumėte sugebėti juos sukrauti vienas ant kito. Jei ne, aš rekomenduoju juos patiekti ant didesnio patiekimo lėkštės viename sluoksnyje, kad jūs neuždengtumėte raištelių (aš tai žinau iš patirties).


Patarimai tobulai pyragaičiai
Jei naudojate purškalą, kuriame nėra klijopaleiskite peilį aplink keptuvės kraštus, kai tik ji pasirodys siekiant išvengti prilipimo. Aš labai rekomenduoju mažiausiai naudoti pergamento popierių apačioje
Bet koks skonio aliejus veiks Už tai, pavyzdžiui, avokadas.
Už a Turtingesnis skonis Browniegalite naudoti tamsesnį šokoladą. Aš rekomenduoju naudoti Kepkite šokoladą sklandesniems rezultatamsBet veiks ir šokolado drožlės. Tiesiog pasirūpinkite, kad jų neperduotumėte.
Sklandžioms linijoms pjaunantnaudokite vienkartinį plastikinį peilį.
Laikykite kambario temperatūroje Iki savaitės tol, kol jie sandariai uždengia hermetišką indą arba su plastikine plėvele.
Recepto DUK
Ar galiu į receptą įtraukti šokolado drožlių ar riešutų?
Žinoma, aš rekomenduoju pridėti tik puodelį šokolado drožlių ar riešutų. Aš perspėsiu jus, kad tai yra tikrai nemandagūs pyragaičiai, todėl galbūt išbandykite receptą vieną kartą, prieš pridėdami daugiau šokolado. Riešutai yra puikūs!
Ar galiu tai padaryti iš anksto?
Šie futbolo pyragaičiai puikiai tinka gaminti iš anksto, nes jums reikia leisti „Brownies“ atvėsti, prieš juos vis tiek juos supjaustant! Padarykite juos dieną prieš tai tiesiog laikykitės hermetiško konteinerio, kol ateis laikas jūsų futbolo vakarėliui!
Ką daryti su įrašais?
Jei galite atsispirti valgydami juos visus, galite juos paversti šiais skaniais pyrago rutuliais.
Jei jums reikia daugiau futbolo desertų, kad galėtumėte eiti kartu su šiais futbolo pyragais, išbandykite vieną iš šių kitų!
- „Snickers“ kišti pyragą – Padarykite šį pyragą futbolo pyrago keptuvėje ir pridėkite raištelius ant viršaus, jei norite, kad visų laikų skaniausias ir švenčiausias futbolo pyragas!
- Brownie tešla – Prieš patiekdami „Sweet Super Bowl Dip“, pridėkite baltojo šokolado raištelius viršuje!
- Šokolado triufeliai – Suformuokite juos į futbolo kamuolius ir pridėkite raištelius (ar jūs jaučiate temą?).
- Futbolo stadiono slapukai – Šie cukraus sausainiai gauna futbolo sukimąsi su mielomis dekoracijomis, kurios atrodo kaip futbolo stadionai!
- Futbolo ryžių krispy skanėstai – Naudokite tą sausainių pjaustytuvą, kad taip pat padarytumėte šiuos futbolo formos patiekalus!
Norite daugiau gėrybių?
Norite skanesnių receptų, kaip šis? Įveskite savo vardą ir el. Pašto adresą žemiau esančioje formoje, kad prisijungtumėte prie „Play Party Plan“ bendruomenės! Savaitės receptus ir vakarėlių idėjas gausite tiesiogiai į savo gautuosius!
Tarnauja pyragaičiai
-
Įkaitinkite orkaitę iki 325 ir ištieskite 9 × 13 keptuvę su pergamento popieriumi.
-
Naudodamiesi mikrobangų krosnele saugiu dubeniu, išlydykite uncijas šokolado. Mikrobangų krosnelė 30 sekundžių, tada išmaišykite. Grįžkite prie mikrobangų krosnelės ir įkaiskite 15 sekundžių. Nuimkite ir išmaišykite. Toliau šilkite 15 sekundžių žingsniais, kol jis visiškai ištirps ir šilkinis. Atidėkite, kad šiek tiek atvėstų, ne visą kelią.
8 uncijos pusiau saldus šokoladas
-
Dideliame dubenyje sumaišykite cukraus miltelius, cukrų, miltus, kakavos miltelius ir druską. Išplakite, kol visiškai sumaišysite, ir nėra gabalėlių.
3 puodeliai cukraus miltelių, 1 puodelis cukraus, 1 1/2 puodelio miltų, 1/2 puodelio nesaldintų kakavos miltelių, 2 šaukšteliai druskos
-
Mažame dubenyje sumaišykite kiaušinius, aliejų, vandenį ir vanilę.
4 kiaušiniai, 2/3 puodelio aliejaus, 1/2 puodelio vandens, 2 šaukšteliai vanilės
-
Įpilkite šlapių ingredientų prie sausų ingredientų ir sumaišykite, kol nematote sausų pleistrų.
-
Sulenkite išlydytą šokoladą, kol tik susimaišys.
-
Tešlą perkelkite į paruoštą keptuvę, tolygiai paskirstydami tešlą visoje keptuvėje.
-
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 45–55 minutes arba kol dantų krapštuką bus galima įkišti tik keliais trupiniais, kurie prilips prie jo. Pradėkite jį patikrinti po 45 minučių.
-
Leiskite atvėsti dvidešimt minučių, kol šiek tiek šilta, kad nustatytumėte. Išimkite iš keptuvės, tada patiekite.
-
Ištirpinkite baltąjį šokoladą mikrobangų krosnelėje saugiame dubenyje trisdešimt sekundžių iki masės. Leiskite šiek tiek atvėsti, kol supjaustysite futbolo kamuolius.
8 uncijos baltasis šokoladas
-
Kai pyragaičiai bus visiškai atvėsę, naudodami pergamento popierių, švelniai išstumkite juos ant lygaus paviršiaus.
-
Naudodamiesi savo sausainių pjaustytuvu, iškirpkite kuo daugiau futbolo formų. Kai padarysite supjaustytą, padėkite juos ant kepimo skardos, kad galutinai prisilietimai.
-
Perkelkite išlydytą baltąjį šokoladą į medžio krepšį su mažu galu.
-
Nupieškite raištelius ant pyrago, kaip parodyta paveikslėlyje, naudodamiesi baltu šokoladu.
-
Leiskite jiems atvėsti ant keptuvės kambario temperatūroje (arba šaldytuve, kad paspartintumėte procesą), kol šokoladas sukietės.
-
Nustatykite, perkelkite į patiekalų patiekalą ir mėgaukitės!
- Jei naudojate purškalą nelipniu, peilį paleiskite aplink keptuvės kraštus, kai tik ji išeina, kad būtų išvengta prilipimo. Aš labai rekomenduoju mažiausiai naudoti pergamento popierių apačioje
- Bet koks skonio aliejus veiks tam, pavyzdžiui, avokadui.
- Norėdami gauti turtingesnio skonio pyragą, galite naudoti tamsesnį šokoladą.
- Aš rekomenduoju naudoti kepimo šokoladą sklandesniams rezultatams, tačiau šokolado drožlės taip pat veiks. Tiesiog pasirūpinkite, kad jų neperduotumėte.
Ingredientų pastabos:
- Cukraus milteliai – Tai daro visus skirtumus suteikiant jam kramtomą storą tekstūrą. Norint gauti storą neryškų pyrago skonį, jums reikia tiek cukraus, tiek baltojo cukraus.
- Kakavos milteliai -Tiek olandų apdorojimas, tiek įprastos kakavos milteliai veiks puikiai, kad pyragaičiai
- Vanilė – Jei norite pridėti papildomą skonį, pavyzdžiui, migdolų ekstraktą, be vanilės pridėkite 1/2 šaukštelio (ar daugiau pagal skonį), bet nejunkite.
- Aliejus – Jie buvo sukurti su augaliniu aliejumi, tačiau bet koks skonio aliejus veiks. Tiems pačiai rezultatams taip pat galite naudoti išlydytą sūdytą ar nesūdytą sviestą.
- Pusiau saldus šokoladas – Tam nėra pakeitimo, būtent tai daro jį gooey ir suteikia sodraus šokolado skonio. Kepimo šokoladas visada yra mano pirmasis pasirinkimas, nes jis ištirpsta lengviausiai. Tačiau veiks ir „Semisweet“ šokolado traškučiai. Galite naudoti tamsesnį šokoladą, tačiau mūsų bandymo metu mes nustatėme, kad pieno šokoladas buvo per saldus.
Kalorijos: 295KcalAr Angliavandeniai: 41gAr Baltymas: 3gAr Riebumas: 14gAr Sočiųjų riebalų: 5gAr Polinesočiųjų riebalų: 2gAr Mononesočiųjų riebalų: 6gAr Trans riebalai: 0,03gAr Cholesterolis: 30mgAr Natris: 215mgAr Kalis: 127mgAr Pluoštas: 2gAr Cukrus: 32gAr Vitaminas A: 47IuAr Vitaminas C: 0,05mgAr Kalcis: 33mgAr Geležis: 1mg

