Ieškote minią malonaus vakarėlio užkandžio, kurio skonis nuostabus ir kurį būtų lengva pagaminti? Šie kriaušių pusmėnulio kąsneliai skirti jums tapti nauju mėgstamiausiu šventiniu užkandžiu!
Parduotuvėje įsigyti pusmėnulio suktinukai užpildomi kreminiu brie ir traškia kriauše ir kepami iki auksinės spalvos. Šie kriaušių ir brie užkandžiai, užbaigti su šlakeliu medaus, ilgai neišsilaiko!


Norite išsaugoti šį receptą?
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime šią idėją tiesiai į jūsų pašto dėžutę (be to, gausite įdomių savaitinių idėjų iš mūsų!)
Atostogų užkandis Brie ir Pear
Aš visada esu vaisių ir sūrio derinio gerbėjas, nesvarbu, ar tai aštrus čederis ir obuolys, ar kreminis brie su pjaustyta kriauše.
Ir kai galvoju apie elegantišką, bet lengvą Kalėdiniai užkandžiaieinu tiesiai prie brie! Tai švelnus kreminis sūris, kuris gražiai tirpsta ir yra toks pat geras šaltas Kalėdų eglutės sūrio lenta kaip kepama iki šiltos ir lipnios (kaip šiame keptame brie su medumi ar šiuose bekono brie kąsneliais).
Šiam brie ir kriaušių užkandžiui brie ir kriaušė suvyniojami į pusmėnulio ritinėlį, aptepami kiaušinio plakiniu ir kepami iki auksinės spalvos. Kiekviena maža kišenė yra minkšta ir puri išorėje, saldi ir kreminė viduje, tada apibarstyta medumi, kad užbaigtų visą pakuotę!
Kodėl jums patiks šie Brie kriaušių kąsniai
- Tik 5 ingredientai – Dėl sudedamųjų dalių nėra nieko sudėtingo. Viską galite rasti vietinėje bakalėjos parduotuvėje, jei to dar neturite.
- Kąsnio dydžio – Šie maži nešiojami kriaušių ir brie užkandžiai yra tobulo mėginio dydžio. Pagal šį receptą gaunama 16 porcijų, o tai puikiai tinka aptarnauti miniai, ypač miniai, kuri nori paragauti visko!
- Greitai ir lengvai – Visa partija šio brie bites užkandžio paruošiama per 30 minučių. Tai aš vadinu lengva pramoga!
Ingredientai


Ingredientų pastabos
- Pillsbury Crescent Rolls – Jie yra smagiame mažame vamzdelyje, kurį atidarę vaikai bus išjudinti, o suaugusieji sapnuos košmarus. Turėsite aštuonis trikampius, kurie bus perpjauti per pusę ir iš viso bus 16 įkandimų. Galite techniškai juos pagaminti ir iš mūsų naminės pusmėnulio ritinėlių tešlos, bet nereikia – parduotuvėje įsigyti yra puikūs!
- Brie sūris – tiks pleištas arba brie, nes supjaustysite jį mažais kąsnio dydžio griežinėliais.
- Kriaušė – Naudokite traškią, saldžią kriaušę. Toks, kuris nėra per prinokęs arba gali būti šiek tiek purus. Bartlett kriaušės visada yra puikus pasirinkimas. Bosc yra dar vienas.
- Kiaušinis – Tai teptuku teptuku ant suktinukų viršaus, kad iškepti jie nebūtų tokie blyškūs. Tai suteikia kriaušių ir brie užkandžiui gražią auksinę spalvą ir šiek tiek blizgesio. Tai nėra techniškai reikalinga, tačiau tai daro juos gražesnius!
- Mieloji – Aš visada mėgstu naudoti aukštos kokybės medų (idealiu atveju žalią ir nefiltruotą), nes jame tikrai pajusite medaus skonį!
Įjunkite
Nors man patinka tai su brie ir kriaušių deriniu, sūrį ir vaisius galite pakeisti ir kitais skaniais deriniais. Kitas asmeninis mėgstamiausias yra gouda ir obuolys (arba gouda + kriaušė arba brie + obuolys). Tiesiog venkite itin pikantiškų sūrių, tokių kaip čederis ar šveicariškas sūris.
Kaip pasigaminti šiuos brie ir kriaušių užkandžius
Jei kada nors gaminote ką nors su pusmėnulio suktinukais (pvz., sūrias kiaules antklode ar naminius picos suktinukus), šis procesas tikriausiai bus labai panašus. Tai labai paprasta, todėl tai yra vienas iš mano mėgstamiausių kalėdinių užkandžių!
1 – Paruoškite pusmėnulio suktinukus
Pradėkite įkaitindami orkaitę iki 350 laipsnių. Tada kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, kad maistas nepriliptų prie formos.
Tada atskirkite kiekvieną pusmėnulio ritinį iš vamzdelio ir perpjaukite kiekvieną gabalėlį per pusę. Iš viso jie turėtų sudaryti 16 mažų trikampių po to, kai jie bus perpjauti per pusę. Tai yra pati sudėtingiausia jų kūrimo dalis, todėl žemiau įtraukiau nuotraukas, kad galėtumėte pamatyti, kaip turėtų atrodyti trikampiai.


2 – Uždėkite pusmėnulio ritinius
Plonai pjaustytos kriaušės gabalėlį uždėkite ant didžiosios pusmėnulio ritinėlio trikampių pusės. Tada įpilkite brie tiesiai ant kriaušės.
Bandžiau ir su kriauše ant viršaus, bet man labiau patinka brie ant kriaušės.


3 – Susukite Brie Pear Bites
Pradėdami nuo didesnės pusmėnulio ritinėlio pusės, atsargiai susukite pusmėnulio ritinėlį, kol jis apvynios kriaušę ir bri.
Suspauskite kraštus, kad visiškai uždarytumėte pusmėnulį aplink sūrį ir kriaušę. Taip sūris neištirps, kai bus kepamas šis kriaušių ir brie užkandis.


4 – Iškepkite Brie kriaušių kąsnius
Visus susuktus pusmėnulio ritinėlio kąsnius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, tada pusmėnulio ritinėlio išorę patepkite plaktu kiaušiniu. Tai padės jam iškepus suteikti gražią auksinę spalvą.


Tada įdarytus pusmėnulio suktinukus pašaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių arba tol, kol jie taps auksinės spalvos.


5 – Patiekite brie ir kriaušių pusmėnulio suktinukus
Kai pusmėnulio suktinukai taps aukso rudos spalvos, išimkite iš orkaitės ir nedelsdami kiekvieną apšlakstykite medumi.
Patiekite iš karto, kol sūris dar šiltas ir lipnus! Jie vis dar skanūs kambario temperatūroje, bet yra mano mėgstamiausi, nes jie yra gražūs ir šilti, o brie yra tirpus.


Patarimai ir saugojimo informacija
Naudokite aštrų peilį arba picos pjaustytuvas pusmėnulio ritinio trikampiams perpjauti per pusę.
Ant viršaus pabarstykite cinamonu dar jaukesniam kąsniui.
Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki penkių dienų. Įkaitinkite įdėdami į šaltą orkaitę ir įkaitinkite iki 350 laipsnių. Leiskite brie kąsniams sušilti orkaitėje ir įkaitinus orkaitę jie bus geri ir auksiniai!
Pusmėnulio suktinukus paruoškite iš anksto ir padėkite į šaldytuvą, kol bus paruošti kepti, kad galėtumėte juos patiekti gana greitai, kai tik ištrauks iš orkaitės!
Receptų DUK
Ar turite nupjauti vaško žievelę nuo bri?
Jūs ne. Jis visiškai valgomas ir padeda išlaikyti brie formą kepant. Jei norite, galite nupjauti šiuos brie kąsnius, bet tai visiškai nebūtina!
Kaip turėčiau laikyti likučius?
Kriaušių ir brie užkandžių likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Įkaitinkite orkaitėje, mikrobangų krosnelėje arba gruzdintuvėje.


Daugiau lengvų šventinių užkandžių
Šie brie ir kriaušių užkandžiai puikiai tiktų patiekti kartu su kitais kalėdiniais užkandžiais (ir šiek tiek šventinio punšo).
- Kalėdų kepinių lenta – Linksma ir šventiška kalėdinio vainiko formos kepinių lenta, pagaminta iš įvairių mėsos, sūrių, riešutų ir vaisių.
- Pesto crostini Kalėdų eglutė – šventiška ir kvapni, tai bus didžiulis hitas!
- Šonine apvynioti dūmai – Mini dešrainiai, suvynioti į traškią dūminę šoninę, apteptą karštu medumi, paverčia šiuos mažus brangakmenius nenugalimais!
- Šonine apvyniotos datulės – Saldžios datulės, įdarytos sūriu ir traškiais pekano riešutais, vėliau įvyniotos į sūrų dūminį šoninę, kad skonis išryškėtų kiekviename kąsnelyje.
- Kalėdų eglutės sūrio kamuolys – Per kelias minutes klasikinį sūrio rutuliukų užkandį paverskite Kalėdų eglute.
Norite daugiau gėrybių?
Norite daugiau skanių receptų, kaip šis? Įveskite savo vardą ir el. pašto adresą žemiau esančioje formoje, kad prisijungtumėte prie „Play Party Plan“ bendruomenės! Kassavaitinius receptus ir vakarėlių idėjas gausite tiesiai į savo pašto dėžutę!
Aptarnauja Ritinėliai
-
Pradėkite įkaitindami orkaitę iki 350 laipsnių. Tada kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
-
Atskirkite kiekvieną pusmėnulio ritinį iš vamzdelio ir kiekvieną gabalėlį perpjaukite per pusę. Kiekvieną trikampį padėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos.
8 uncijų skardinės Pillsbury Crescent Rolls
-
Ant pusmėnulio ritinėlio uždėkite gabalėlį bri sūrio, tada ant brie uždėkite plonai supjaustytą kriaušę.
8 uncijos Brie sūrio, 1 kriaušė
-
Suspauskite kraštus taip, kad pusmėnulis aplink sūrį ir kriaušę būtų uždarytas.
-
Pusmėnulio ritinėlio viršų aptepkite plaktu kiaušiniu. Tada įdarytus pusmėnulius dėkite į orkaitę ir kepkite 20 minučių arba kol taps auksinės spalvos.
1 Kiaušinis
-
Kai pusmėnulio ritinėliai taps aukso rudos spalvos, kiekvieną apšlakstykite medumi.
2 šaukštai medaus
-
Patiekite šiltą
Ant viršaus pabarstykite cinamonu dar jaukesniam kąsniui.
Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki penkių dienų. Įkaitinkite įdėdami į šaltą orkaitę ir įkaitinkite iki 350 laipsnių. Leiskite brie kąsniams sušilti orkaitėje ir įkaitinus orkaitę jie bus geri ir auksiniai!
Pusmėnulio suktinukus paruoškite iš anksto ir padėkite į šaldytuvą, kol paruošite kepti, kad galėtumėte juos patiekti gana greitai, kai tik ištrauks iš orkaitės!
Nors man patinka tai su brie ir kriaušių deriniu, galite pakeiskite sūrį ir vaisius ir kitiems skaniems deriniams. Kitas asmeninis mėgstamiausias yra gouda ir obuolys (arba gouda + kriaušė arba brie + obuolys). Tiesiog venkite itin pikantiškų sūrių, tokių kaip čederis ar šveicariškas sūris.
Kalorijos: 115kcal, Angliavandeniai: 10g, Baltymai: 4g, Riebalai: 7g, Sotieji riebalai: 4g, Polinesotieji riebalai: 1g, Mononesotieji riebalai: 2g, Transriebalai: 0,001g, Cholesterolis: 24mg, Natris: 205mg, Kalis: 40mg, Pluoštas: 0.3g, Cukrus: 5g, Vitaminas A: 102TV, Vitaminas C: 0.5mg, Kalcis: 29mg, Geležis: 0.3mg