Jei ieškote geriausių ryžių skanėstų, kurie virstų formomis, tai yra geriausias pasirinkimas! Tai mūsų super oey gooey ryžių krispy skanėstų variantas (jie yra patys geriausi!), kurie yra šiek tiek mažiau lipnūs, kad geriau išlaikytų formą!
Šie formos ryžių skanėstai puikiai tinka gaminti, pavyzdžiui, Helovino ryžių skanėstus, Padėkos dienos ryžių skanėstus ir kt. Galite juos panardinti, aptepti ir netgi pridėti dalykų, ir jie kiekvieną kartą pasirodys skanūs!


Norite išsaugoti šį receptą?
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime šią idėją tiesiai į jūsų pašto dėžutę (be to, gausite įdomių savaitinių idėjų iš mūsų!)
Geriausias ryžių traškumo formos receptas
Mėgstu skanėstus su ryžiais, o tai reiškia, kad čia gaminame daug tikrai smagių teminių ryžių skanėstų. Pagaminome Valentino dienos ryžių krispy skanėstus, kurie atrodo kaip pokalbio širdelės, liepos 4-osios ryžių krispy skanėstus su patriotinėmis spalvomis ir net Velykų ryžių krispy skanėstus, kurie atrodo kaip morkos!
O ir smagūs ryžių krispy skanėstai, kurie atrodo kaip teptukai mūsų meno vakarėliui prieš keletą metų.
Jau minėjau tai, bet mes naudojome mano šeimos mėgstamus ryžių skanėstus (kitų po tų tikrai negaminame) ir tik šiek tiek sumažinome lipnumą, todėl šie ryžių traškučiai išlaiko savo formą šiek tiek geriau nei tie!
Jie vis dar skanūs IR iš jų tikrai galite padaryti viską, ko norite – kamuoliukus, kvadratus, širdeles ar net futbolo kamuolius!
Kodėl jums patiks šis ryžių skanėstų receptas
- Skonis toks pat geras, kaip atrodo – tai nėra jūsų tipiškas sausainių ryžių skanėstas, kuris atrodo mielas, bet nesmagu valgyti. Jis vis dar purus ir skanus!
- Lengva dirbti – puikiai tinka sausainių formavimui arba formavimui rankomis.
- Greitai – Padarykite tai per kelias minutes, kad galėtumėte praleisti laiką dekoruodami juos taip, kaip norite.


Tai šiek tiek mažiau lipni geriausių ryžių skanėstų versija, kurią kada nors valgysite. Sudedamosios dalys vis dar yra tokios pačios, tik šiek tiek mažiau zefyro, todėl jie geriau formuojasi. Štai viskas, ko jums prireiks:
- Zefyrai – galite naudoti didelius žiupsneliu, bet tam geriausiai tinka mini.
- Sviestas – tiek sūdyta, tiek nesūdyta duos tuos pačius rezultatus, tik priklauso nuo jūsų pageidavimų.
- Ryžių krispy grūdai – tam tiks vardinis arba nevardinis prekės ženklas.
- Vanilė – Galite lengvai pakeisti jį kitu kvapu, naudodami tik pusę kiekio, kad jis nebūtų per didelis.
Kaip pasigaminti formuotų ryžių krispie skanėstų
Dabar, kai žinote viską, ko jums reikia ir kaip tai yra geriausi formuojami ryžių skanėstai, kuriuos galite gaminti, pradėkime!
1 – Pasigaminkite ryžių traškučių pagrindą
Pradėkite ištirpindami sviestą dideliame puode ant vidutinės-mažos ugnies. Kai sviestas visiškai ištirps, į puodą įpilsite 1 1/2 maišelio mini zefyrų, o kitus atidėkite vėliau!
Sumaišykite sviestą ir zefyrus kartu su gumine mentele, nuolat maišydami, kol zefyrai visiškai ištirps, nepamirškite, kad ugnis būtų žema.
Kai zefyrų mišinys visiškai ištirps, nukelkite puodą nuo ugnies ir įmaišykite vanilę bei druską.
Į zefyrų mišinį įpilkite maždaug pusę ryžių, kurių dugną gerai nubraukite, kad susimaišytų visas zefyrų mišinys.


Kai viskas bus sumaišyta, įpilkite likusių zefyrų ir ryžių dribsnių. Likusius dribsnius ir zefyrus pridedant vėliau, jie tampa geriausi – tie kiti zefyrai visiškai neištirpsta, bet tampa minkšti ir lipnūs!
Švelniai įmaišykite papildomus dribsnius ir zefyrus, kad nesulaužtumėte visų javų!
Tai yra šio recepto pagrindas. Jei norite, galite tiesiog įdėti juos į kepimo indą, išklotą pergamentu už!


Kaip suformuoti ryžių skanėstus
Yra du skirtingi ryžių skanėstų formavimo būdai, atsižvelgiant į tai, ko ketinate – rankomis arba sausainių formele (arba peiliu), kad iškirptumėte figūras! Žemiau pateikiau instrukcijas, kaip gaminti traškius ryžius!
Kaip rankomis suformuoti ryžių krispie skanėstus
Šiam procesui labai rekomenduoju naudoti tokias karščiui atsparias pirštines. Priešingu atveju turėsite dirbti pakankamai greitai, kai mišinys bus pakankamai vėsus, kad galėtumėte jį liesti, kad galėtumėte juos visus suformuoti, kol jis atvės ir sustings.
- Švelniai patepkite rankas beskoniu aliejumi (pvz., avokadų aliejumi) ir paimkite saują ryžių saldumynų mišinio.
- Greitai judėdami, švelniai suformuokite gabalėlį į norimą formą.
- Švelniai dėkite ant kepimo popieriumi išklotos sausainių skardos.
- Kartokite procesą, kol bus sukurtos visos formos.
- Papuoškite pagal pageidavimą.


Kaip suformuoti ryžių skanėstus naudojant sausainių pjaustyklę
Paruošę ryžių traškučių mišinį, perkelkite juos į sausainių skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Taip pat galite naudoti vaškinį popierių, tik tokį, kuris nelips prie skanėstų.
Naudodami kitą pergamentinio popieriaus lapą, švelniai paspauskite ant ryžių krispy skanėstų, kad mišinys pasiskirstytų norimo storio. Patikrinkite, kokio storio yra jūsų sausainių formelė, ir stenkitės, kad ji būtų šiek tiek plonesnė, kad galėtumėte pjaustyti iki galo.
Leiskite ryžių krispy skanėstams atvėsti 10 minučių, kad šiek tiek sukietėtų. Tačiau nesiblaškykite, nes nenorite, kad jie kietėtų per ilgai, kitaip juos bus sunkiau iškirpti! Kai jie keletą minučių pailsės, suimkite pergamentinio popieriaus galus ir ištraukite juos iš dėklo pjaustymui.


Lengvai apipurkškite sausainių formelės vidų nepridegančiu kepimo purškikliu, švelniai įspauskite jį į ryžių traškučius ir išspauskite norimą formą. Perkelkite gatavą skanėstą į kitą dėklą, kad jis visiškai sustingtų.


Pakartokite procesą, jei reikia, dar kartą užtepdami nepridegantį purškiklį, kol nebeliks vietos. Galite patiekti ryžių skanėstus tokius, kokie jie yra, arba papuošti juos pagal savo temą!


Idėjos, kaip papuošti forminius ryžių skanėstus
Kai kurie mano mėgstamiausi ryžių skanėstų dekoravimo būdai yra šie:
- Pamerkite juos į šokoladą arba spalvotų saldainių tirpalus
- Ant viršaus pabarstykite ištirpintą šokoladą arba ištirpintus saldainius, tada suberkite pabarstukus
- Švelniai įspauskite saldainius ar pabarstukus tiesiai į ryžių skanėstų viršų
- Įpilkite maistinių dažiklių tuo pačiu metu, kai įpilkite vanilės ir druskos, kad gautumėte skirtingas spalvas!
- Į dugną įdėkite pagaliuką, kad ryžiai būtų traškūs
Ekspertų patarimai ir saugojimo informacija
Jei formuojate sausainių formelesutvarkykite sausainių formelę, kad gautumėte kuo daugiau išpjovų. Negalėsite pakeisti skanėstų pertekliaus, kad gautumėte dar vieną pjūvį, pavyzdžiui, gamindami iškirptus cukraus slapukus.
Kad nesustingtų skanėstai, prieš baigdami formuoti rankomis Siūlau vienu metu formuoti daugiau nei vieną žmogų.
Būtinai būkite švelnusnenorite susmulkinti visų javų gabalėlių.
Nenaudokite detalių sausainių formelių todėl formos išeina. Visada galite pridėti detalių prie dekoracijų.
Šį receptą galima formuoti ir peiliu Leisdami atvėsti ant keptuvės ir išpjaudami norimą formą.
Laikyti hermetiškame inde iki penkių dienų.


Receptų DUK
Kiek skanėstų iš ryžių pagaminsite pagal šį receptą?
Tai skirsis priklausomai nuo pasirinktos formos. Jei naudojate mažą sausainių formelę, gausite daugiau nei naudodami didelę sausainių formelę.
Ar turiu tai formuoti?
Ne, galite juos paversti kvadratais. Jei planuojate gaminti paprastas formas, pavyzdžiui, kvadratus, labai rekomenduoju naudoti mano receptą, skirtą geriausiems ryžių skanėstams.


Daugiau lengvai formuojamų skanėstų
Jei ieškote daugiau puikių skanėstų, kuriuos taip pat būtų galima suformuoti į smagias formas, išbandykite vieną iš šių receptų!
Norite daugiau gėrybių?
Norite daugiau skanių receptų, kaip šis? Įveskite savo vardą ir el. pašto adresą žemiau esančioje formoje, kad prisijungtumėte prie „Play Party Plan“ bendruomenės! Kassavaitinius receptus ir vakarėlių idėjas gausite tiesiai į savo pašto dėžutę!
Aptarnauja formos skanėstai
Pasigaminkite ryžių krištolinio skanėstų pagrindą
-
Pradėkite ištirpindami sviestą dideliame puode.
½ c sviesto
-
Kai visiškai ištirps, į puodą įpilkite 15 uncijų (maždaug 1 1/2 maišelio) mini zefyrų. Likusius zefyrus padėkite į šoną vėlesniam naudojimui. Sumaišykite su gumine mentele. Nuolat maišykite, kol zefyrai visiškai ištirps.
20 uncijų mini zefyrai
-
Nukelkite nuo ugnies, tada įmaišykite vanilę ir druską.
2 arbatinių šaukštelių vanilės, ½ arbatinio šaukštelio druskos
-
Į zefyrų mišinį įpilkite maždaug pusę ryžių dribsnių. Būtinai kruopščiai nubraukite dugną, kad sumaišytumėte visą zefyrų mišinį.
9 uncijos Rice Krispy dribsniai
-
Sumaišius, suberkite likusius zefyrus ir ryžių dribsnius. Švelniai maišykite, kol viskas susimaišys. Tada formuokite naudodami vieną iš toliau pateiktų parinkčių.
Suformuokite ryžių krispy skanėstus rankomis
-
Šiam procesui labai rekomenduoju naudoti tokias karščiui atsparias pirštines. Priešingu atveju turėsite dirbti greitai, kai mišinys bus pakankamai vėsus, kad galėtumėte jį liesti, kol jis atvės ir sustings.
-
Švelniai patepkite rankas beskoniu aliejumi ir paimkite saują ryžių traškumo mišinio.
-
Greitai ir švelniai judėdami suformuokite norimą formą.
-
Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos sausainių skardos.
-
Kartokite procesą, kol bus sukurtos visos formos.
-
Papuoškite pagal pageidavimą.
Naudodami sausainių pjaustyklę suformuokite ryžių skanėstus
-
Baigę kepti ryžius, perkelkite juos į kepimo popieriumi išklotą sausainių skardą.
-
Naudodami kitą pergamentinio popieriaus lapą švelniai paskirstykite mišinį iki norimo storio. Patikrinkite, kokio storio yra jūsų sausainių formelė, ir stenkitės, kad ji būtų šiek tiek plonesnė, kad galėtumėte pjaustyti iki galo.
-
Leiskite atvėsti 10 minučių, kad šiek tiek sustingtų.
-
Lengvai apipurkškite sausainių formelės vidų ir išspauskite norimą formą. Perkelkite gatavą skanėstą į kitą dėklą, kad jis visiškai sustingtų.
-
Pakartokite procesą, jei reikia, dar kartą užtepdami nepridegantį purškiklį, kol nebeliks vietos.
-
Papuoškite pagal pageidavimą.
Jei formuojate sausainių formelesutvarkykite sausainių formelę, kad gautumėte kuo daugiau išpjovų. Negalėsite pakeisti skanėstų pertekliaus, kad gautumėte dar vieną pjūvį, pavyzdžiui, gamindami iškirptus cukraus slapukus.
Kad nesustingtų skanėstai, prieš baigdami formuoti rankomis Siūlau vienu metu formuoti daugiau nei vieną žmogų.
Būtinai būkite švelnusnenorite susmulkinti visų javų gabalėlių.
Nenaudokite detalių sausainių formelių todėl formos išeina. Visada galite pridėti detalių prie dekoracijų.
Šį receptą galima formuoti ir peiliu Leisdami atvėsti ant keptuvės ir išpjaudami norimą formą.
Laikyti hermetiškame inde iki penkių dienų.
Kalorijos: 301kcal, Angliavandeniai: 57g, Baltymai: 2g, Riebalai: 8g, Sotieji riebalai: 5g, Polinesotieji riebalai: 0.4g, Mononesotieji riebalai: 2g, Trans riebalai: 0.3g, Cholesterolis: 20mg, Natris: 308mg, Kalis: 32mg, Pluoštas: 0.1g, Cukrus: 29g, Vitaminas A: 1651 mTV, Vitaminas C: 13mg, Kalcis: 5mg, Geležis: 7mg